[4] Anime-csaj (offline)

Vidm - Puha

egy 29 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

4929 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 3914 kreditet gyjttt

 
A btym manga02 egy "er?szakos llat". Rvett, hogy ltogatja legyek eme oldalnak s frumnak. Na de mind1^^" bemutatkozst mg megrom, aztn majd meglssuk mennyit jrok majd ide.
 
sszesen: 64 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
2009 November
19:04 Tim Burton
Ht lassan Tim Burton fann vlok XD Imdom a filmjeit, animciit, st a verses ktetrt is oda vagyok^^ Na j elg a sz csplsbl. rdemes megnzni a kvetkez kis rvidfilmjt :) n kpes vagyok egymsutnban sokszor megnzni XD
J szrakozst^^!!!

2 komment
2009 October
14:39 Az AnimeCon Buksa
A cm magrt beszl XD
9 komment
2009 October
20:04 Meghvs MondoCon-ra
Idn gy terveztem prommal, hogy nem megynk tbb conra. Szerdn a legkevsb sem jutott eszembe sem cosplay, sem con, sem anime, sem japn.
6 komment
2009 August
11:44 Kon-cosplay feje
Na j^^ ide is firkantok pr sort^^ Br itt nem rogattam, hogy mit ssze kzdttem mire elkszlt A fehrts oroszln feje (ez a cosplay.hu-s blogomban megtrtnt), azrt ide is berakom.

Aztn majd tallkozunk Conon^^ ahol is egybe lthatjtok a fejet a testtel. (kln ahogy rajtam van a test a cosplay.hu-s blogban megtekinthet, ha valakit rdekel. Most lusta vagyok ide linkelgetni^^)
2 komment
2009 July
15:25 ljeeen a Harvest Moon (s terszetesen a cosplay^^)
A ht elejn ezt is beszereztem termszetesen wii-re^^ Mg sima playstation-on ismertem meg, s ht megszerettem. Olyan szinten ellaztja az agyat... huh:D zavarodott fejemnek pont jt tesz :D
Persze elg ... taln groteszk???, hogy most kltztnk vidkre s mg anya kint nyrja a fvet n virtulisan gondozom kertetXD (ktsgtelenl knnyebb a dolgom).
Cosplayel meg haladok:D eddig ksz a kivetts kpem, prom megbztam zenevgssal. A holnapi nap pedig masszssal fog telni. gy mikor jut idm HM-el jtszaniiii???
1 komment
2009 June
22:04 Bszke remek rettsgi s WII tulajdonos^^
Hossz nap volt:D Kezdjk ott, hogy lekstem az eredmnyhirdetst XD
10 komment
2009 May
21:53 gy utlag:SakuraCon 2009
Ht ez is elmlt. 2005 ta mindegyiken ott voltam szval taln mondhatom, hogy lttam a fejldsi folyamatokat. Ahogy vrhat volt, ahogy n a tmeg vltozik a hangulat.
5 komment
2009 May
21:06 Emlkezetes rettsgi els nap
Na j ezt le kell rnomXD, de eltte egy kis httr inf. Egyik alap tulajdonsgom sajna, hogy fontos dtumokban, de gy ltalban a fontos dogokban knnyen el lehet bizonytalantani. Nos ez nincs msknt az rettsgik dtumain sem.
Ma elindultam teljes lelki nyugalommal a suliba tudvn, hogy a magyar mindig is ment nekem. Aztn jtt az els szvdobbans. Kt ltnys src elkezdett matek rettsgirl beszlni. Az agyamon tfutott: Mi van ha ma matek rettsgi van???? A pnik kerlgetni kezdett. Mire a Rkczi trre rtem mr tkn ltem, s kapkodva kerestem egy ismers arcot hogy sietve rkrdezhessek. Rgtn szembe tallkoztam egyik megbzhat osztlytrsammal (de tnyleg) ezzel dvzlve:"MOND HOGY MA MAGYAR RETTSGI VAN!! UGYE NEM MATEK???" Persze teljesen fa pofval rvgta hogy ma matek van. n elbgtem magam neki meg lelkifrja lett. Szval ez rkre megmaradXD
16 komment
2009 April
08:07 letem els cosplay prbja
Egyik nap beszlgettnk a btymmal olyan cselekvseinkrl, amiket nem tudatosan tettnk meg, s mgis, ma nagyon meghatroz. Nlam ez speciel a cosplay volt. Nem m farsangra kszltem... Na j. Kicsit kifejtem: Mikor ment Magyarorszgon a Sailor moon n mg ltalnos iskola alsba jrtam. Mr ekkor is ha vlasztanom kellett volna hogy Barbie vagy kt rongy kztt amit ssze varrok, akkor a rongyot vlasztottam volna. Akkoriban kaptam innen-onnan, nekem akkor csods rongyokat, pl egy darab piros csipkt. Amg nztem a Sailor moon-t eszembejutott, hogy nekem is kell egy ilyen ruci. gy nagy hvvel neki is kezdtem. Rfekdtem a piros csipkre s elkezdtem krberajzolni magam.^^ Szval proffesszionlis prblkozsok letem els cosplaye^^
0 komment
2009 April
08:40 J hangulatos, br kifulladt mgis brbl kiugr v els bejegyzse prilisban
W^^ Lehet hogy a cm hosszabb lesz mint a bejegyzs. Elzmnyei a bejegyzsnek:
2 komment
sszesen: 64 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Anime-csaj
"Aki nevet azzal egytt nevet a vilg, aki sr az egyedl sr" Old boy
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Wii
Nintendo DS
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Online RPG, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Szimulator
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Zene (jtszom), Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Anime, Grafika, rajzols, Bartok, Email, Letlts, Frum, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Korcsolya, Hember pts, szaki sarki expedci, Napozs, Grkori, grdeszka, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Tommy_Angelo
(offline)
LALO-G
(offline)
Matos
(offline)
KrTchy
(offline)
Z
(offline)
VenomHUN
(offline)