[24] CeXzer (offline)

egy 43 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4973 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 54175 kreditet gyjttt

 
CeXzer mg nem rt bemutatkozst!
 
sszesen: 68 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
2019 October
18:40 Blizzard :(
Olyan szomor lettem, mikor olyan e-mailt kaptam a Blizzardtl, hogy el lehet tlteni a COD: MW-t. :(
1 komment
2019 January
20:32 God of War - csalds
Csak n rzem gy, hogy elvesztettnk valamit?
6 komment
2019 January
21:47 Megjelent a Catherine PC-n!
'nuff said!
3 komment
2018 September
20:30 Mg kt szt a Pkemberrl
Spoilerekkel
2 komment
2018 September
14:29 The amazing spider-thug
Spider-Man 0 komment
2017 April
10:57 Ghostbusters 2016
Nagyon kikvnkozik ez bellem, ha nem is rdekel senkit.

Mikor elindultak a trailerek annak idejn, n is gylltem ezt a filmet. Gyerekkorom ta nagy Szellemirtk rajong vagyok, nem tudom mirt, de ha a kedvenc filmem meg kell neveznem, az a Szellemirtk, megszmolni nem tudom, hnyszor nztem meg.
Ezzel szemben Paul Feig eddigi munkssga, klnsen Melissa McCarthyval karon ltve sose lett a szvem cscske, annyira nem, hogy a Kmet pl. kptelen voltam vgignzni, annyira gz volt.

s szerintem itt a legnagyobb hiba, a trailerek tele voltak ilyen pillanatokkal, amik a Kmben is megtalltk volna helyket. Engem nem rdekelt soha, hogy nk, vagy nem nk, a kpregnyekben is vgignyomtak nk egy teljes vet Szellemirtknt, rendben volt. Megvolt a trtnet (amibl sokminden visszakszn a filmben), ami megmagyarzta, hova lett az eredeti csapat (ez nem), s j volt. s gy egybknt is, tkmind1 szerintem, hogy frfi, vagy n.
Ami nem mindegy, az viszont a film szellemisge, hangulata, s ez gy nzett ki a trailerek alapjn, hogy igen tvol ll az eredeti Szellemirtktl. sszevetve az r/rendez mltjval, el is dntttem, n ezt egy fillrrel se fogom tmogatni.

Tvedtem.

Lehet sokan nem osztjk ezt a vlemnyt, gy sem, hogy lttk a filmet, de n imdom. Ez egy igazi Szellemirtk darab, semmivel se tartom rosszabbnak, mintha sikerlt volna egy rendes Szellemirtk 3-at csinlni, st, jobb, mint a msodik rsz! Megnztem eddig ktszer, a ponok jk, a leggagyibbakat ellttk a trailerekben, ahogy oda besrtettk Leslie Jones sszes sztereotipikus fekete ns ponjait is, amelyek a filmben sztszrva korntsem annyira fjak, mint egy perc alatt ltva az sszeset. A trtnet ha nem is fantasztikus, de rendben van, a karakterek is.
Ami pedig nekem fontos. Nem rgtk tkn a srcokat. Ltatlanul gy tnt, htat fordtottak az eredeti filmeknek, pedig nagyon nem. Minden fontosabb szerepl ott van egy-egy cameo, vagy akr nagyobb szerep erejig, minden rgi ponra ott a vlasz, mg Harold Ramis is szerepel benne bronzszobor formjban, rtromfolnak a 'Listen, can you smell that?' ponra, visszatrnek a rgi szellemek, de ami a legszebb, hogy mindezt sikerl gy megcsinlni (klnsen a bvtett verziban), hogy vgig kikacsintanak a nz fel, jelezve, hogy most fejet hajtunk az eredeti film eltt, de le nem msoljuk.

Azt hiszem az elzetes infk alapjn ekkort mg nem tvedtem, ez egy j film, kicsit rajzfilmesebb, mint az eredeti, deht volt mr kpregny, volt the real ghostbusters, ez belefr. Egyetlen jelenet van csak, amit kivgnk, s szvbl gyllk, de egy jelenet nem teszi tnkre nekem az egsz filmet, remlem ksbb nem ptenek r semmit. Ha lesz ksbb, amennyire tudom tl nagy sikereket nem knyvelhetett el, gy nem tl sok az eslye egy msodik rsznek, pedig ezt a filmet egyrtelmen egy prequelnek szntk, s a vgn ott a setup a msodik rsz trtnethez, radsul olyan, amely tuti minden rajong szvt megdobbantja. :(
0 komment
2016 December
18:32 Minion Masters s a tbbi Forced jtk
Egy kis gyors jtkismertet/kedvcsinl 3 jtkrl.
2 komment
2016 August
14:31 No Man's Sky honest trailer
Igaz, mr nem jtszom vele rg, de ez j. Viszont spoileres, elmondja, mi van, ha eljutsz a galaxis kzepre, br egyetrtek, ezt jobb tudni :)
https://www.youtube.com/watch?v=6wsFhv_Kz38
:)
7 komment
2016 August
09:45 No Man's Sky = Out There 3D
Na, vgre jtszottam mr vele. Ez a jtk egy rtelmetlen Out There 3D.

Mindkt jtkban valahonnan valahova kell eljutni a csillagok kztt utazgatva, mikzben az utazs fenntartshoz szksges anyagokat gyjtgetjk, s van valami ismeretlen, amit az idegen fajokon keresztl ismerhetnk meg, akiknek nem rtjk a nyelvt, de az utazs alatt szavanknt megtanulhatjuk. A hangulat s a kls is tiszta Out There!

Csak egy a nagyon nagy bibi. Az Out There egy rougelike, s attl rdekes, hogy nagyon gyorsan olyan helyzetben tallhatja magt az ember, hogy mr nincs elg zemanyag eljutni a kvetkez csillagig, vagy nincs elg oxign, vagy bedgltt a hajtm, s nincs elg akrmi megjavtani. Ha pedig ez megtrtnik, akkor kezdjk elrl, nincs ments, meghaltl, eddig jutottl, ksz. A No Man's Sky (s ezt valamennyire krdezem is, hogy ksbb is gy van e) viszont nem tnik ilyennek, egyelre olyan, mintha ahhoz, hogy gy jrjak szndkosan le kellene tojnom a nyersanyagokat, de mg akkor is ott a jtklls visszatltsnek lehetsge.

Emiatt pedig ennek a jtknak sok rtelme nincs azontl, hogy felfedezed az univerzumot. Ahhoz viszont tl repetitv. Az Out there sem rdekelt volna egy percig sem, ha az els alkalommal vgigcsinlom.

gy olyan rzsem van, hogy ez az egsz gy trtnt, hogy a Hello Gamesnl kitalltk, hogy meg kellene csinlni minden rfelfedez jtkos lmt, egy procedurlisan generlt bolygs jtkot. Be is jelentettk, lttk, nem csak k szeretnnek ilyet. Aztn rjttek, hogy ez gy azrt mgis kevs lesz, kellene valami gameplay. Na, itt elszabadult a fantzia, MMO, player driven economy, factions, rhbor, volt minden. Fejlesztgettek, fejlesztgettek, belttk az rat ehhez, majd rjttek, hogy hiba 60 dollr, akkor sincs elegend erforrs, hogy minden elkpzelst megvalstsanak, viszont valakinek nagyon tetszett az Out There (ami nem csoda), s egy olyasmi jtk bele is frne a keretekbe, gy szpen talaktottk olyanra. Ugyanakkor viszont az egsz alapja a vgtelen univerzum felfedezse volt, ahhoz kpest egy rougelike -ahol j esllyel a 3-10. naprendszer kztt valahol elpatkol a jtkos, s ha vgigcsinlja, akkor is csak alig valamivel tbb ugrs s gy viszonylag csekly szm felfedezett bolyg van egy jtkban-, az kicsi. gy dobtk a rougelike jtkmenetet, ezzel effektve ki is herltk az egszet, s maradt ami maradt.

Nekem ez is szrakoztat, s megtartom, de sajnlom, hogy a nagy lmokbl ez lett, s ez is egy olyan jtk, aminek a tnyleg izgalmas verzijval, ha 2 dimenzis bolygkkal is, de mr jtszottunk.
2 komment
2016 March
23:12 Lucky's tale
Kiprblttok? Nekem nagyon kellemes meglepi. OK, nem lesz az v jtka, meg nem fogja r szrni az edge a 10-est, de Oculus nlkl is kellemes kis platformer lenne, Oculussal pedig hatrozottan mks.

Aki nem ismeri, ezt adjk az Oculus mell, gyakorlatilag akinek Oculusa van, az jtszhat vele. Alapveten egy 3D Mario kln, persze sok dologban a nyomba se r az eldnek, de arra mindenkpp elg volt, hogy krek Oculusra Super Mario Galaxy-t, most azonnal, de lehetleg mg tegnap!

Egy rkval kell kolbszolni benne, aki gyakorlatilag olyan, mintha Marion folyton rajta lenne a super leaf powerup, csak pp replni nem tud vele, csak sztcsapkodni az ellenfeleket a farkval. Lucky egybknt nagyon aranyos, az animcija is nagyon tetszik, s Oculusban olyan, mintha egy manyag figurt irnytank (krek Oculusra Disney Infinityt is, tegnap!).

Szal kb ennyi a feladat, hogy el kell jutni a plya egyik vgrl a msikba, kzben ugrlni kell platformokon s rmket kell gyjteni, amibl ha megvan 100, kapsz egy letet. Az ellenfeleket (akik szintn nagyon aranyosak, annyira, hogy az els kis mosolyg cukorborshoz oda is stltam, gondoltam biztos bart, ha ilyen kedvesen mosolyog, de csaldni kellett) szt lehet csapni farokkal, vagy rjuk lehet ugrani. Szal vannak rmk, 100-nl let, s ha rugrassz egy ellenfre, kilapul, valamint egy 3D platformerrl van sz. Ismers?:)

Annyibl furcsllom, hogy ezt vlasztottk beetet jtknak, hogy lebeg a jtkos Lucky mellett, s ebbl addan kveti. Ez azt eredmnyezi, ami szerintem a legrosszabb a VR-ban, hogy te meg se mozdulsz, de a nzpontod folyamatosan mozog (mindenfle kapaszkod nlkl, nincs krltted cockpit, hogy azt mondhasd, ok agy, a cockpit mozog, n csak lk benne), ami az els percben mg nekem is okozott nmi kellemetlen rzst, nem tudom milyen azoknak, akik mg nem lttak ilyet. Mindenesetre n gyorsan tltettem magam rajta, s br nem mondom, hogy a vilg legjobb platformert kaptuk, de mg csak azt se, hogy egy kiemelked platformer lenne, de szintn szlva n ennl milliszor gagyibb produktumra szmtottam. Egy sima VR lmnynl, aminek ms rtelme nincs is, hatrozottan jobb.
11 komment
sszesen: 68 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)