[14] Sebhelyesarcú (offline)

Alapos - Határozott - Egoista

Ő egy 47 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

5190 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 23438 kreditet gyűjtött

 
Sebhelyesarcú még nem írt bemutatkozást!
 
Összesen: 12 [1-10]
1 | 2
2013 January
21:50 Heti FM4 fotóverseny a gamer365.hu-n!
A heti Forza Motorsport 4 fotóverseny témája az Élet-Kép volt. Nehézkesen indult, főleg értelmezésbeli problémák miatt, de azért sikerült összehozni 4 képet, ami az utóbbi ínséges időszakban már majdnem jónak is mondható. :) A topikban nagyjából elmondtam, mi lenne az elvárás, meglátjuk, hogyan sikerült eleget tenni ennek.
Forza Motorsport 4 4 komment
2012 July
18:48 Heti FM4 fotóverseny a Gamer365.hu-n


Riválisok. Ilyen egyszerű czíme volt a heti Forza Motorsport 4 fotóversenynek ezen a pokoli forró héten. Több ötlet is megfogalmazódott bennem, hogy erre a témára milyen képek érkezhetnek majd, meglátjuk az értékelés végére, hogy mi valósult meg belőlük.
Forza Motorsport 4 8 komment
2012 April
21:12 Heti FM4 fotóverseny a Gamer365.hu-n

“Aki azt gondolná, hogy könnyű egy megfelelő témát adni a fotóversenyre, téved. Egykor elhatároztam, hogy elnyert témaadóként figyelmet szentelek majd hazánk lelkes kis csapatának a PRH-nak. Ugyan nekem csak annyi közöm van hozzájuk, hogy szorgalmasan vásárolom a megjelent „termékeiket”, de szerintem sokan így vannak itt ezzel. Állíthatom, hogy mindannyian elégedettek lehetünk! Valóban remek építések, beállítások és festések kerültek ki a srácok kezei közül, köszönjük.”


Ezekkel a szavakkal kezdtem 2010 októberében az aktuális FM3 fotóverseny értékelésemet, azonban ezek a szavak jelenleg is, az FM4 esetében is helytállóak.
Forza Motorsport 4 9 komment
2012 April
18:49 Heti FM4 fotóverseny a Gamer365.hu-n


A Forza Motorsport 4 Gamer365.hu-s heti fotóversenyén ritkán neveztem, az elmúlt héten viszont egy sárga „otthoni” Audi elhozta a heti „hoppmester” lehetőségét.:) Ritkább tevékeny megjelenésem a topikban inkább annak köszönhető, hogy viszonylag kevés energia ráfordítással lehet „élethű” képeket készíteni, de azért egy ”jó” képhez annál egy kicsivel több kell.
Forza Motorsport 4 7 komment
2011 October
20:24 Heti FM3 fotóverseny a Gamer 365.hu-n

Igazi mérföldkőhöz ért a héten a Forza Motorsport 3 játék illetve annak fotóversenye. Két éve jelent meg a játék, nem sokkal később jött az ötlet a fotóverseny elindítására. Az elmúlt időszakban rengeteg jó kép született, láttunk jelentős egyéni fejlődéseket és talán mindenki elmondhatja magáról, hogy 1-1 remek alkotásával „megnyerte” egyszer az „Heti FM3 fotóverseny a Gamer365.hu-n” versenyt.
A héten elértünk tehát a 100 témaadáshoz, e jubileumi verseny témaadójaként nemes egyszerűséggel a „Forza Motorsport 3” címet adtam.


(SvladC utólagos engedelmével)
Forza Motorsport 3 14 komment
2011 July
21:08 Heti FM3 fotóverseny a Gamer 365.hu-n


Egy Koenigseggnek köszönhetem azt, hogy a heti téma és az értékelés a "nyakamba szakadt". Az elmúlt alkalommal elkezdtem egy, az autó formavilágát érintő sorozatot, a korábbi coupe-k után ezen a héten a 4 ajtós sport(os) limuzinok fotózása volt a feladatotok.
Forza Motorsport 3 13 komment
2011 July
18:57 Heti FM3 fotóverseny a Gamer365.hu-n


Mint azt a téma kiírásánál jeleztem, anno egy újságban pillantottam meg egy tanulmányautó fotóját, az újjáéledni látszó Skoda Tudor-t. Első pillanatban megtetszett a forma, a coupékért mondjuk addig is rajongtam. Azt gondoltam, ha a Skoda ezt megalkotja, nagyon szép autóhoz lehet majd hozzájutni remek áron. Legjobb tudomásom szerint a projektből nem lett semmi, de ettől függetlenül a gyártók ontják magukból a szebbnél-szebb vasakat.
10 komment
2011 February
18:58 Heti GT5 fotóverseny a Gamer365.hu-n


A Gran Turismo 5 játék egyik lehetőségeként 17 autót tudunk egyetlen gombnyomással „versenyképessé” tenni, a Racing Modificationnal szerintem már mindenki találkozott, aki a karriert egy kicsit is használta akár A, akár B spec-ben. Ez volt a heti verseny témája.

(a fenti képet utólagos engedelmével Brutalcsirkétől kölcsönöztem, a blogjában található)
Gran Turismo 5 5 komment
2011 February
18:39 Heti GT5 fotóverseny a Gamer365.hu-n


Az utóbbi hetekben mintha kissé alábbhagyott volna az érdeklődés a GT5 fotóversenyét illetően, de azt gondolom, hogy majd ez is elindul szépen. Addig is azonban megvan az a a pár versenyző, akik szinte rendszeresen neveznek az aktuális versenyekre képeikkel. Az elmúlt hetek "munkásabb" témái miatt azt gondoltam, hogy egy viszonylag egyszerűbbel dobom fel a kedvet, a heti téma " Európai autók Photo Travelben" lett.
Gran Turismo 5 5 komment
2011 January
19:14 Heti GT5 fotóverseny a Gamer 365.hu-n


Már a Gran Turismo 4-ben is készítettem fotókat az autókról, habár akkor még semmiféle verseny nem volt, legalábbis én nem tudtam róla. Pusztán a magam szórakoztatására csináltam őket, ezek a képek a mai napig megvannak mind a PS2 memokártyáján, mind a számítógépemen. Ezeket újra felidézve azt látom, hogy a legtöbb GT4-es fotót úgy készítettem, hogy a kipufogókból felcsapó lángot kaptam el. A mai full HD-s megjelenítőkön elég pixelesen hatnak ezek a képek, de akkor még az is jó volt. A GT5 megjelenésével csak reménykedtem, hogy hasonló képeket készíthetek majd, vagyis megfelelően fognak látszódni a kipufogó lángjai. Az első próbálkozásaim azt mutatják, hogy nem lehetetlen vállalkozás, de nem is tűnik könnyűnek.
Ennek megfelelően lett a heti GT5 fotóverseny témája a „Lángok”.
9 komment
Összesen: 12 [1-10]
1 | 2
Sebhelyesarcú
Minden héten háború PSN ID: ScarfaceSnake; gamertag: HUNSnake
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Színház, Barátok, Email, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Foci, Tenisz
Barátok, ismerősök
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
Bobo
(offline)
SamFisher
(offline)
Zuperman
(offline)
Veerminaar
(offline)
gila
(offline)
Bryann
(offline)
mrpeck
(offline)
Ray
(offline)
Funky75
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
The Jedi Master
(offline)
tetyo
(offline)
btdudu
(offline)
wolfman
(offline)
BazsiHHH
(offline)
1000rr
(offline)
migren
(offline)
Duracel
(offline)
huRedd
(offline)