[7] Trishtan (offline)

Alkalmazkod - tlagos

egy 34 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Esztergom

5034 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 9396 kreditet gyjttt

 
rks kalandrajong.
 
2019 November
14:43 Terminator. Resistance bemutat
Valahol szomor, hogy tbb mint kt vtizede nem kszlt J Terminator jtk. Pedig a franchise-ben hatalmas potencil van, akr a jvbeli hbort akarn egy csapat digitlisan prezentlni az lszvet a fmvzon tematika rajonginak, akr valami j kis idutazs thriller-kalandjtkot hoznnak ki a tmban. Ez utbbi tuti instant siker lenne, elvgre a filmek rajongi a mai napig az els kett rszt imdjk a legjobban a bennk szerepl tematika s annak tkletess csiszolsa miatt. Elvgre ki nem szeretne egy jvbl rkez elpusztthatatlan gp ell meneklve parzgatni. Sajnos az eddigi jtkok nagyrszt a jvbeli hbor poklt prbljk meg kzelebbrl megmutatni (ami azrt szintn elslhet mg jl is, a ’90-es vekben nlunk nagyot men nem eredeti „Halloszt” regnyek is nem ok nlkl ezt a csontot csupasztottk a vgletekig). Ettl a tematiktl pedig nem kvn elrugaszkodni a frissen megjelent Terminator: Resistance sem, amit a rosszemlk Rambo: The Video Game kszti kvettek el, gy semmi jra nem szmtva ltem le el. Hogy aztn a rettenetes B kategris megvalsts ellenre meglepen jl szrakozzam.
Terminator 3: War of the Machines 0 komment
2019 September
16:24 Shenmue 3 Trial prbakr
Szpen st a nap, csicseregnek a madarak, Shenhua valamilyen sebhelyes arc frfi miatt aggdik cseng hangjn, Ryo Hazuki pedig a maga szoksos mdjn, egy darab fa rzkenysgvel s a Microsoft Sam-es hanglejtsvel kzli, hogy nem kell flni, meg fogja tallni a delikvenst. Azrt j rzs, hogy van, ami kzel hsz v alatt sem vltozik. A Shenmue 3 kickstarteres demja mr az els percekben olyan, mint amit az els kt rszben megszokhattunk hangulat szempontjbl, na de a tbbi rsze is felr a nagy eldkhz? Lentebb kiderl.
25 to Life 7 komment
2014 December
16:27 Kalandos karcsonyi nyeremnyjtk
Az AG-n vente ktszer szoktunk nagyobb nyeremnyjtkot rendezni, ezek kzl a karcsonyihoz rkeztnk most el.
Secret Files: Tunguska 2 komment
2014 November
19:14 Harc az Ankh-Morpork feletti uralomrt
Mint a Korongvilg nagy rajongjt, teljesen meglepetten rt, hogy ltezik tbb trsasjtk is a tmban (csak a regnyekrl, a filmekrl s a kalandjtkokrl tudtam). Ezek kzl pedig az egyik legrdekesebbet, Ankh-Morpork cselvetssel gazdag vrosba elkalauzolt vettk grcs al Norbival s Tomsessel.
0 komment
2014 July
19:52 Kalandjtkokrl beszl fejek
Megszmllni sem tudom, hny ve vagyok tagja az oldalnak, de eddig leginkbb csak olvastam a rajta tallhat tartalmakat, mintsem aktvan hozzadtam volna hozzjuk brmit is (azrt pr kommentet szltem a topikokban). Taln itt az ideje ezen vltoztatni.
Valiant Hearts: The Great War 1 komment
Trishtan
Trishtan mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Retro, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Kisllatok bosszantsa, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, Anime, Bartok, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Chat, Hacking, Internetes magazinok, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, Bicikli, Ping-pong, Fat body building
Bartok, ismersk
Soulootion
(offline)
LeGaS
(offline)
Timi
(offline)
Beppike
(offline)
szaby
(offline)
KrTchy
(offline)
Asura
(offline)
adventuregamer
(offline)
DaN3
(offline)
siklara
(offline)
NorbiAG
(offline)
Chunky
(offline)