[5] Coolberger (offline)

Angyali - Alkalmatlan - Prfta

egy 40 ves fi s itt lakik: Pest / rd

4946 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 5968 kreditet gyjttt

 
Coolberger mg nem rt bemutatkozst!
 
2007 May
21:19 Siren 2
Nem tudom, hogy ebben az orszgban hnyan jtszottak mr a Forbidden Siren cm horrorjtkkal, de aki mr valaha kiprblta, bizonyra maradand emlkekkel lett gazdagabb. Nem is olyan rg alkalmam nylt kiprblni a msodik rszt. Nagyon hasonlt az els rszre, m most ms karaktereket kell irnytani s rthetbb, hogy az adott plyn mit kell csinlni - amit egy igen j, tbb szintes trkp is segt.
Az egyik jts nagyon tetszett s egyben nagyon idegestett is. Nevezetesen: az egyik karakter nagyon rosszul lt, lnyegben irnythatatlan...lenne, ha nem lenne mellette a kutyja, akinek viszont tkletes a ltsa s az szemszgbl irnythatjuk a gazdjt. Zsenilis! Viszont megvan a veszlye, hogy a kutya eltt halad gazdval, amikor valahol kilpnk, kanyarodunk, meglt egy zombi/zombin, csipks zombin s lebukunk. Azt a plyt rendkvl vatosan kell megcsinlni, sokszor hasznlva a Sightjack mdot.
2 komment
Coolberger
Coolberger mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Magazinok, jsgok, Knyvek, Nyilvnos megszgyenls, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Foci, Cserepadon ls, szaki sarki expedci, Napozs, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Rifusz
(offline)
Szurk
(offline)
miju
(offline)
Nightmare
(offline)