[1] Dark T (offline)

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

96 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 1016 kreditet gyjttt

 
Dark T mg nem rt bemutatkozst!
 
2018 november
14:42 Konzol generci ( Sajt vlemny )
Mr egy ideje gondolkodtam azon, vajon melyik konzol generci volt a legjobb ezidig. A minden vben megrendezsre kerl E3-at minden gamer tkn lve vrja, br n a PS3/Xbox 360 kezdeti korszaka ta valahogy albb hagyott a lelkesedsem vrl vre. Nem tudom pontosan mirt, br lehet kezdek kiregedni ebbl a gamerkedsbl, vagy szimpln csak olyan jtkok kerlnek tertkre amik mr nagyon nem mozgatnak meg semmilyen szinten. Hiba szp, csodlatos a grafikja egyszeren nem rzem azt a szenzacit mint amit anno a Psx/PS2/Classic Xbox/Game Cube korszak nyjtott.

Brhogyan is nzem, az akkori generci mg mai szemmel is fantasztikus jtk knlattal rendelkezett. Akr a Sony gpei, vagy az MS- vagy akr a Nintendo. Az akkori generciban rengeteg olyan fantasztikus jtk megjelent, brmelyik gpet is nzzk, amiknek lazn lehetne egy komolyabb folytatst ssze hozni. A Sony gpein rengeteg olyan jtk volt amibl ha lenne folytats tuti sokan srva fakadnnak a boldogsgtl. Sony vissza nylna rgebbre kicsit leporoln a polcait s elrukkolna pr rgi jtk folytatsval, akkor vlemnyem szerint mg nagyobb elnye lenne jelen generciban. s most itt ki is jelentem hogy nem vagyok Sony Fan mert szeretem az xboxot is. De tny ami tny a Sony-nl nagyobb nevek vannak rgrl amik szerintem ma is megllnk a helyket folytatsknt.

s ugyebr ne felejstk el a remekl sikerlt Classic Xboxot amin szintn risi cmek jelentek meg akkoriban. s a Microsoft pont nem jn r arra a mai napig hogy a One konzolja azrt nem olyan sikeres mint a Sony konzolja, mert rohadtul alig van exclusive jtka. s abban a hitben van hogy attl lesz j egy gp ha belepakolnak olyan hardvert ami fellmlja a konkurencia gpeit. Pedig aMicrosoft is simn vissza nylhatna a legels genercijba hiszen ott voltak exclusive cmei, mg hozz igen egyedi cmekkel. Pldul nagyon sajnltam a Rallysport Challenge-t mr 360-ra is hogy nem volt. Szerintem a mai napig a legjobb Rallys jtk amivel valaha jtszottam. Ott van a zsenilis Blinx, ami bemutatta mire is lehet hasznalni a belso HDD-t a mentseken s a zenk trolsn kvl, Project Gotham Racing, Azurik, Conker, Sudeki stb. s sajnos a Forza s a Halo sorozat az ami elviszi a One-t a htn. Na meg a Gears of War. De ezen kvl? Egyszeren sajnlom mert az xboxt is szeretem de mr csak arnyka rgi nmagnak.

A mostani generciban a Sony az, aki pldul prbalkozott uj cmekkel s kb aratott is a gp ezek miatt rendesen. De. Igen ott van a nagy DE. Valsznleg sose fogjk azt elrni mint akkoriban. Mikor az ember rohant az jsgoshoz megvenni az aktulis E3-as 576 konzol magazint, vagy a mg rgebbi Playstation magazint hogy milyen jtkok jnnek jvre vagy vannak kszlben. Szmomra mr ez a varzs elmlt. s ki is jelentem hogy a legjobb Konzolgenerci akrki akrmit mond az a Psx/Ps2/Classic Xbox volt.

7 komment
Dark T
Dark T mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Xbox One
Playstation4
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Gyerekeknek, Verekeds, FPS, Verseny
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...