[2] Nami (offline)

egy 31 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

1702 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 1499 kreditet gyjttt

 
Recently played:
- Tekken 7
- Pillars of Eternity
- Soul Calibur VI"I may be a trash talker, but I never fucking rage quit."
 
sszesen: 15 [1-10]
1 | 2
2018 November
22:58 [Tekken 7] Genbu at last


Csak egy v, 2000 meccs s egy Season 2 kellett hozz... should not be that proud, but hey ¯\_(ツ)_/¯

Illetve: errl a clickbaitnek tn viderl meg kiderlt, hogy valjban teljesen igaza van :o Naj, csak 90%-ban, szerintem ;D


s ugyanez, picit lassabban, nmi tbletinformcival: https://www.youtube.com/watch?v=w589mAN2kho
1 komment
2018 February
19:43 [Kalandok] Tekken 7 - Warrior VS Warrior
A jtk, ami a megjelense ta folyamatosan lekt s tbb szempontbl is lvezetes tud maradni: tetszik maga a jtk, imdom a mainem, mindig van mit tanulnom, mindig van ki ellen jtszanom, s ha csak egy fl rm lenne jtszani, az is bven elg ahhoz, hogy lenyomjk pr lvezetes meccset. Ilyen volt a videban megrktett session is: kln rm, ha velem egyenrang ellenfelet kapot s neki is van ideje lenyomni egyhuzamban j pr meccset. Ha pedig erssebb ellenfelet kapok, aki vgan elgyepl, akkor csak remnykedek magamban, hogy ad legalbb hrom meccset, hogy tudjak okulni a hibimbl.Mivel a szakzsargon elg ers, gy inkbb angolul kommentltam a meccseket – mr amit tudtam a jelenlegi tudsomhoz mrten, mg van mit tanulnom. Egy pr typo is kerlt benne sajnos (not proud)

Juteszembe! Vannak m fantasztikus Tekken 7 tutorialok a YouTube-on!
3 komment
2018 February
17:51 [Bemutat] Iconoclasts
Videobemuat a nemrg megjelent metroidvania pixelcsodrl a Konnektor jvoltbl.Egy jabb indie jtk, amit 10 v volt sszerakni s ez bizony meg is ltszik rajta: j rtelemben. Az Iconoclasts egy klasszikus, metroidvania jelleg platform jtk: fantasztikusan jl nz ki, remek a zenje s lvezetes a jtkmenetet, amit csak akkor nem fogsz lvezni, ha nem szereted a stlust vagy a rajzfilmszer, pixel-art grafikt.Az Iconoclasts struktrja borzasztan egyszer: felfedezs, story, boss fight. Ezek az elemek pont a legkellemesebb tempban vltjk egymst, s olykor bepottyanak a sorba olyan rszekkel, amikkel nem szmolnnk.

A felfedezs rszek alatt jkora terletet jrhatunk be, amik tele vannak elgazsokkal s gy vannak felptve, hogy szpen fokozatosan megismerhessnk egy-egy j ellenfltpust vagy j trkkt, tmadst a bvl repertorunkbl. Felkutathatjuk az sszes titkos zugot is mr a legelejtl kezdve, ahol tbbnyire nyersanyagokat tallhatunk. Ezekkel a nyersanyagokkal majd klnbz erstseket, fejlesztseket vsrolhatunk, pldul nvelhetjk a sebzst valamelyik tmadsnak, tbb ideig brhatjuk leveg nlkl a vz alatt, vagy gyorsabban mozoghatunk. sszesen hrom slotunk lesz, ahova ilyen erstseket, upgrade-eket berakhatunk, s ezek bizony sszetrnek, ha sok sebzs r minket, de vissza is tltdnek a likvidlt ellenfelekbl kipotyog gymntkk ltal. Ezekrt a fejlesztsekrt annyira nem kell majd aggdni, nem szksgesek a jtk vgigvitelhez, inkbb csak knnytsnek szolglnak, illetve van, hogy lehetv teszik egy-egy rejtett zug elrst (ahol ugye szintn csak nyersanyagot tallhatunk s nem a tovbbjuts mlik rajta). A nap vgn egy kellemes jutalom, amirt szemflesek vagyunk s megtallunk mindent, de szigoran vve semmi komoly.Ahogy a felfedezs, mszkls plyaszakaszok alatt a jtk felhvja a figyelmnket arra, hogy adott helyzetben mit rdemes csinlni, ezeket az ismereteket pedig kamatoztathatjuk is a boss fightok alatt. Egyfajta vizsga ez, amit ilyenkor le kell tenni, s oh, mennyire lvezetes, amikor pont amiatt, hogy a jtk ilyen szpen megtant r, hogy mit tudunk s mit rdemes csinlnunk adott helyzetben, elsre le is nyomjuk azt a bossfightot!

s mieltt valaki azt hinn, hogy ennyi az egsz: az Iconoclasts nagyon kreatv a bossfightok tekintetben is, van, hogy teljesen j dolgot kell megtanulnunk ott helyben, van, hogy meneklni kell, de mg azt se mindig ugyangy. Minden fellenfl tkletesen beleillik abba a helyzetbe, krnyezetbe s storyszakaszba, ahol ppen tartunk, kellen vltozatosak fzisok tekintetben is, s mindig tesztelik, hogy mennyire figyeltnk oda, mennyire vgjuk a sajt s ellenfeleink kpessgeit.Az Iconoclasts kt jtkra emlkeztetett nagyon: az Owlboyra s a Cave Storyra. Az irnytsa, dinamizmusa az Owlboynl sokkal jobb az Iconoclastnak (ehhez mg hozzjn az is, hogy az inputokat szabadon tllthatjuk ms gombokra), mg a Cave Story nehzsghez s gyorsasghoz nem tudott felrni (a jtk nehz fokozaton is csak annyira durva, hogy hasznlni kelljen a jzan paraszti esznket s ne tudjunk minden ellenfelen keresztlstlni). A jtkban a puzzle rszek elg komplikltak ahhoz, hogy ne csak egy karlegyints legyen, de azrt nem olyan nehezek, hogy fusztrciba forduljon t a megoldsuk. A nehzsgk a stlushoz mrten pont megfelelek.Az Iconoclasts trtnetvetse nagyon kellemes. Hossz elbeszls helyett arrl, hogy kik vagyunk, hol vagyunk s mi a hely 100 vre visszamen trtnete, mindent csak prbeszdekbl, esetleg kihelyezett feliratokbl tudunk meg, de mindig pont annyit, hogy nagyjbl rtsk, mi is zajlik az Iconoclast vilgban. Ezek az tvezet jelenetek mind fantasztikusak: a karakterek mozdulatai, az animcik, a rendezs, a hangeffektek, a zene s a szvegdobozokban lv kiemelsek (egy-egy fontos sz kiemelse sznnel vagy animcival) miatt mg szinkron nlkl is ersek, lebilincselek, hatsosak ezek a jelenetek. A vizualits mellett a msik legnagyobb hangulatteremt a zene, ami mg hozztesz a hangulathoz.

sszesgben az Iconoclasts egy nagyon gynyren sszerakott, j ritmussal, j jtkmenettel, remek zenei s vizulis krtssel br jtk, amire rdemes lecsapni (szerintem) teljes ron is.

Gamerbug miatt kommentelsre sajnos nincs lehetsg :(
7 komment
2017 October
20:14 [Kalandok] Getting your ass kicked in Tekken 7
How to protect your rank, get promoted, then lose your rank, twice (almost).

Avagy a tegnap esti tekkenezs eredmnyei.

Kedvenc meccsek (de csak mert lusta voltam megvgni): 17:25, 24:45, 28:53 (amikor igazn rzed egy "Well done! Respect" emote hinyt) 33:00


Akit rdekelne hogy mi az istent csinlok 16:30-nl: Instant While Running ht nekem mg nem jtt el : D ja de, egyszer! Not gonna use this one too much.

Tekken 7 3 komment
2017 April
09:37 When you know it's bullshit but you buy it anyway
Amikor tudod, hogy teljesen rtelmetlen s drga egy DLC, de annyira imdtad az alapjtkot, hogy nem rdekel.

0 komment
2017 January
13:44 [Kalandok] RimWorld - harmadik rsz
jabb letkppel jelentkezem a Rimworld vilgbl, pofonokat kapunk s pofonokat adunk. De mindenek eltt megprbljuk lakjosabb s lhetv tenni otthonunkat.

0 komment
2017 January
19:21 [Kalandok] RimWorld
A RimWorld egy zsenilis jtk. Sosem kerestem a tlls, rouglike vagy pts jtkokat, m a RimWorldben annyi vltozatossg s komplexits van, hogy lenygz.


2 komment
2016 December
23:22 [Ajnl] Youtube - jjeli Vakond
Nincs is jobb, mint a karcsonyi nnepls s vendgsereg utn egy jl idztett jjeli Vakond videval bcsztatni a napot. Boldog karcsonyt mindekinek!3 komment
2016 December
22:30 [Ajnl] Steam Sale - Jotun
A karcsonyi lertkelsek alkambl mr be is zskoltam az Owlboyt, Hyper Light Driftert, Darkest Dungeont s a Papers, Please!-t. Jotun is ott landolt volna, ha mr nem csaptam volna le r korbban. Ismtelten videos bemutat/ajnl kvetkezik, akr amolyan Before-You-Buy stlusban, de a lnyeg, hogy 5 eurrt vgan megri. rsban meg itt egy rgebbi bejegyzsben

4 komment
2016 December
22:07 [Ajnl] LISA - boldog szletsnapot!
Kzeleg a karcsony, szpen ki vannak vilgtva az utck, erklyek, csaldi hzak – nincs is jobb ilyenkor, mint egy olyan jtkkal jtszani, ami hol undort, hol meglepettsget vlt ki belled s a fldbe dngl. Persze lehet, hogy csak engem.


1 komment
sszesen: 15 [1-10]
1 | 2
Nami
I shall be quiet as a calm sea! Which is... not... very... quiet.
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
river
(offline)
Fido4life
(offline)
Zoy76
(offline)
5241451
(offline)