[1] Nami (offline)

egy 27 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

337 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 861 kreditet gyjttt

 
Recently played:
- Tyranny
- League of Legends
- RimWorld
- Owlboy

 
2017 janur
19:21 [Kalandok] RimWorld
A RimWorld egy zsenilis jtk. Sosem kerestem a tlls, rouglike vagy pts jtkokat, m a RimWorldben annyi vltozatossg s komplexits van, hogy lenygz.

A jtkban a clod, hogy sikeresen letben tarts egy kolnit egy random bolygn, majd ha elg karc vagy s kitart (s idd mint a tenger), akkor elkpzelhet, hogy rhajt is pthetsz magadnak s elhagyhatod a bolygt. A lnyeg viszont a rszletekben van. Kapsz egy 3 vagy 5 (esetleg 1, szabadon vlasztott) fs csapatot, akik arra vrnak, hogy megold minden gondjukat. pts nekik lakst, hlszobt, kikapcsoldsi lehetsgeket, htt, kertet, vetemnyest, mindent. Az emberek persze azrt nelltak, de csak a megfelel belltsok mellett. Menedzselheted az idejket, hogy merre mehetnek, milyen munkkat prioritizljanak, s ha ez mg nem lenne elg, akkor arra is kell figyelned, hogy ne rljenek meg. Minden karakternl lthat, hogy mik az ignyeik, ppen kivel van jban, vannak-e rokonaik, milyen az egszsgi llapota vagy milyen szenvedlybetegsgben szenved. s ha nem lenne elg az pletek, kajaelltmny s embereid jltnek menedzselse, akkor a jtk folyamatosan dobl rd esemnyeket, tragdikat vagy szerencss fordulatokat, hogy soha se unatkozz. Mg felsorolni is sok, hogy mennyi aprsg van a jtkban.

Amivel szmolni kell, hogy nem a legels kolnidat akarod majd a cscsra vinni, hanem az els pr prblkozs utn gy rzed majd, hogy tudnl jobbat, optimlisabbat is csinlni. Az elejn mg azt se tudod, mi hol van, aztn lassan rjssz, hogy mi mit csinl s hogyan viselkedik, majd egyre magabiztosabb leszel. Tuti jtk, annyira, hogy elkezdtem felvenni gameplayt belle, ami egyre izgalmasabb lesz, ahogy halad elre a "sztori". Legalbbis nekem az volt.

2 komment
2016 december
23:22 [Ajnl] Youtube - jjeli Vakond
Nincs is jobb, mint a karcsonyi nnepls s vendgsereg utn egy jl idztett jjeli Vakond videval bcsztatni a napot. Boldog karcsonyt mindekinek!


Megjegyzs a videhoz: Superman jelenetek Dark Soulshoz val hasonltgatsokkor vannak bevgva :)

Az jjeli Vakond Youtube csatornt rdemes kvetni, mert j tartalmat kszt, ami egyszerre szrakoztat s informatv. Elssorban azoknak szl, akik szereteik a rgi jtkokat vagy legalbb rdekldnek a retro jtkok (Comodore, Amiga s trsai) irnt. n mg Facebookon is likeoltam, gy egybl ltom, ha van j kontent - ami egybknt havi egyszer-ktszer van csak, de rdemes vrni :)
3 komment
2016 december
22:30 [Ajnl] Steam Sale - Jotun
A karcsonyi lertkelsek alkambl mr be is zskoltam az Owlboyt, Hyper Light Driftert, Darkest Dungeont s a Papers, Please!-t. Jotun is ott landolt volna, ha mr nem csaptam volna le r korbban. Ismtelten videos bemutat/ajnl kvetkezik, akr amolyan Before-You-Buy stlusban, de a lnyeg, hogy 5 eurrt vgan megri. rsban meg itt egy rgebbi bejegyzsben

4 komment
2016 december
22:07 [Ajnl] LISA - boldog szletsnapot!
Kzeleg a karcsony, szpen ki vannak vilgtva az utck, erklyek, csaldi hzak – nincs is jobb ilyenkor, mint egy olyan jtkkal jtszani, ami hol undort, hol meglepettsget vlt ki belled s a fldbe dngl. Persze lehet, hogy csak engem.


1 komment
2016 december
20:48 [Vlemny] World of Warcraft: Legion - hrom hnnappal ksbb
Csapong, szemlyes s egyoldal vlemny a World of Warcraft: Legion kiegsztjben tltekrl gy hrom hnappal ksbb. Nagyon lveztem, j jtk a WoW, de az utbbi egy hnapban gy reztem, vgigvittem a jtkot. Ami az utn van, mr csak rekorddntgets.1 komment
2016 november
21:31 [Bemutat] Tyranny

Nem is olyan rg jelent meg az Obisidian j jtka a Tyranny, amit muszj bemutatnom. Mivel j volna magyarzs kzben mutogatni is a jtkbl, gy a Paladinshoz hasonlan a vide formtumot vlasztottam a bemutatshoz. De vgl szp cikk is lett hozz a Gamer 365 jvoltbl.

5 komment
2016 november
20:00 [Ajnl] PALADINS - A szegny ember Overwatcha

rs helyett belevgtam valami msba: vide formjban prblom bemutatni a Paladins cm, jelenleg mg btban lv Free To Play jtkot. Kt meccsen t prblok dumlni, annak remnyben, hogy megszerettessem veletek a jtkot - vagy ppen elriasszalak, kinek hogy tetszik.

8 komment
2016 mrcius
01:57 [Vlemny] JOTUN – A kzzel rajzolt gynyr
Mivel szabadidmben animcigyrtssal s rajzolssal foglalkozom, gy amikor egy ismersm belinkelt a Jotunbl egy trailert, akkor mr egybl felkerlt a kvnsglistmra. Aztn ksbb, az egyik lertkelsnl gyorsan le is csaptam r. Csak egyetlen dolog szomortott el mlysgesen: hogy nagyon rvid.

1 komment
2016 februr
23:43 [Vlemny] Pillars of Eternity: The White March Part I-II
Nagyon hossz s nagyon szubjektv vlemny a PoE kiegsztjrl. gy, hogy kb. ez az els CRPG, amit vgig is vittem. Mg az Age of Decadence-nek sikerlt besszippantania, s a Serpents in the Staglands-dzel is szemezek egy ideje.

5 komment
Nami
I shall be quiet as a calm sea! Which is... not... very... quiet.
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
river
(offline)
Zoy76
(offline)