[1] Nami (offline)

egy 28 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

604 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 1027 kreditet gyjttt

 
Recently played:
- Tyranny
- League of Legends
- RimWorld
- Owlboy

 
sszesen: 11 [1-10]
1 | 2
2017 prilis
09:37 When you know it's bullshit but you buy it anyway
Amikor tudod, hogy teljesen rtelmetlen s drga egy DLC, de annyira imdtad az alapjtkot, hogy nem rdekel.

0 komment
2017 janur
13:44 [Kalandok] RimWorld - harmadik rsz
jabb letkppel jelentkezem a Rimworld vilgbl, pofonokat kapunk s pofonokat adunk. De mindenek eltt megprbljuk lakjosabb s lhetv tenni otthonunkat.

0 komment
2017 janur
19:21 [Kalandok] RimWorld
A RimWorld egy zsenilis jtk. Sosem kerestem a tlls, rouglike vagy pts jtkokat, m a RimWorldben annyi vltozatossg s komplexits van, hogy lenygz.


2 komment
2016 december
23:22 [Ajnl] Youtube - jjeli Vakond
Nincs is jobb, mint a karcsonyi nnepls s vendgsereg utn egy jl idztett jjeli Vakond videval bcsztatni a napot. Boldog karcsonyt mindekinek!3 komment
2016 december
22:30 [Ajnl] Steam Sale - Jotun
A karcsonyi lertkelsek alkambl mr be is zskoltam az Owlboyt, Hyper Light Driftert, Darkest Dungeont s a Papers, Please!-t. Jotun is ott landolt volna, ha mr nem csaptam volna le r korbban. Ismtelten videos bemutat/ajnl kvetkezik, akr amolyan Before-You-Buy stlusban, de a lnyeg, hogy 5 eurrt vgan megri. rsban meg itt egy rgebbi bejegyzsben

4 komment
2016 december
22:07 [Ajnl] LISA - boldog szletsnapot!
Kzeleg a karcsony, szpen ki vannak vilgtva az utck, erklyek, csaldi hzak – nincs is jobb ilyenkor, mint egy olyan jtkkal jtszani, ami hol undort, hol meglepettsget vlt ki belled s a fldbe dngl. Persze lehet, hogy csak engem.


1 komment
2016 december
20:48 [Vlemny] World of Warcraft: Legion - hrom hnnappal ksbb
Csapong, szemlyes s egyoldal vlemny a World of Warcraft: Legion kiegsztjben tltekrl gy hrom hnappal ksbb. Nagyon lveztem, j jtk a WoW, de az utbbi egy hnapban gy reztem, vgigvittem a jtkot. Ami az utn van, mr csak rekorddntgets.1 komment
2016 november
21:31 [Bemutat] Tyranny

Nem is olyan rg jelent meg az Obisidian j jtka a Tyranny, amit muszj bemutatnom. Mivel j volna magyarzs kzben mutogatni is a jtkbl, gy a Paladinshoz hasonlan a vide formtumot vlasztottam a bemutatshoz. De vgl szp cikk is lett hozz a Gamer 365 jvoltbl.

5 komment
2016 november
20:00 [Ajnl] PALADINS - A szegny ember Overwatcha

rs helyett belevgtam valami msba: vide formjban prblom bemutatni a Paladins cm, jelenleg mg btban lv Free To Play jtkot. Kt meccsen t prblok dumlni, annak remnyben, hogy megszerettessem veletek a jtkot - vagy ppen elriasszalak, kinek hogy tetszik.

8 komment
2016 mrcius
01:57 [Vlemny] JOTUN – A kzzel rajzolt gynyr
Mivel szabadidmben animcigyrtssal s rajzolssal foglalkozom, gy amikor egy ismersm belinkelt a Jotunbl egy trailert, akkor mr egybl felkerlt a kvnsglistmra. Aztn ksbb, az egyik lertkelsnl gyorsan le is csaptam r. Csak egyetlen dolog szomortott el mlysgesen: hogy nagyon rvid.

1 komment
sszesen: 11 [1-10]
1 | 2
Nami
I shall be quiet as a calm sea! Which is... not... very... quiet.
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
river
(offline)
Zoy76
(offline)