[6] parandroid (offline)

Trsasgi - Harsny - Ktlt

egy 25 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

1384 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 6967 kreditet gyjttt

 
parandroid mg nem rt bemutatkozst!
 
2019 februr
19:50 Oscar 2019 tippek
rogatom mr ezt a "sorozatot" egy pr ve, gyhogy mr csak megszoksbl is megrom a 2019-est, de taln amita kvetem az Oscar-t nem volt olyan, hogy ennyire kevs rdekldssel lltam volna a dologhoz. Ennek az egyik oka a folyamatos kavars s hercehurca a show krl, a hzigazdtl kezdve a kihagyni tervezett kategrikig. A msik pedig, hogy nem volt egy darab idei jellt sem, ami irnt szintn lelkesedni tudtam, vagy aminek relis eslye van a gyzelemre s rdemes lenne neki szurkolni. sszel futott a Csillag szletik, ami a kedvenc mozim az idei knlatbl, de ahogyan az lenni szokott szpen elfelejtdtt a hajrra s ms alkotsokhoz kerlt a momentum. Filmtrtnelem is az idei Oscar, hiszen most jelltek elszr kpregnyfilmet a Legjobb film meznybe a megoszt Fekete Prduc szemlyben, s j esllyel idn lesz a kategrinak els zben nem angol nyelv gyztese, illetve els alkalommal kerl megrendezsre a show host nlkl, gyhogy minden bizonnyal emlkezetes glnak nznk elbe, fanyalgsom ide vagy oda. Ugyan az MTV szerzdse lejrt a kzvettsre, mgsem maradunk itthonrl elrhet opcik nlkl, a Moziverzum lben fogja sugrozni az egsz rendezvnyt vasrnap jszaka. Sajnos idn magyar jelltnk egyik kategriban sincsen, ettl fggetlenl remlem lesznk pran, akik idn is az Oscar-t bambulva fogjk megkezdeni a jv hetket. Ha pedig valaki dsgazdag szeretne lenni, akkor itt vannak a 2019-es nyertesekre a tippjeim, lehet futni mg a fogadirodkhoz.
4 komment
2018 november
13:09 Battle Royale - csak egy maradhat?


Nem felttlenl 2018 vgn van a legnagyobb ltjogosultsga arrl beszlgetni, hogy mik azok a Battle Royale jtkok s mi okozta a trnyersket, hiszen tbb, mint egy ve tretlen npszersgnek rvendenek a PC-s jtkosok krben, az utbbi idben pedig konzolokon, st mobil eszkzkn is tisztelett tette a mfaj kt legnagyobb rivlisa. Ami mgis a bejegyzs aktualitst adja, az az, hogy pr hete a Black Ops 4 Blackout jtkmdja keretein bell elszr (?) kpviseltette magt a zsner AAA jtkban. A Battlefield 5 rkezsvel pedig egyrtelmv vlt, hogy a BR megkerlhetetlen szereplje lett az akcijtkok piacnak – na nem mintha eddig a szmok mst tanstottak volna. Ezeknek a videojtkoknak nem n vagyok a legnagyobb szakrtje, plusz brmelyikrl lehet review-t olvasni akr itt a Gameren is, gyhogy a rvidke cikk egyetlen clja kicsit krl jrni s bemutatni a mfaj gykereit, illetve hogy abbl mit vettek t az emltett jtkok.
3 komment
2018 februr
23:42 Oscar 2018 tippek
Harmadik ve tretlenl rom ezeket a bejegyzseket minden Oscar djtadt megelz kedd este, legutbb egsz rdekes beszlgets alakult ki a bejegyzs kommentszekcijban, gyhogy remlem idn sem lesz rtelmetlen a poszt (plusz vgre a Filmek topikban is prg a gla, hurr!). Izgalmas filmes vet hagyunk a htunk mgtt, amely ha msrl nem is, de a Weinstein botrnyrl rkk emlkezetes fog maradni. Azonban hla az gnek nem csak bulvrhrekben, de remek mozikban is gazdag volt 2017, ugyan egyik filmrt sem rajongtam annyira, mint a tavalyi Kaliforniai lomrt, de az Oscar mezny gy is utbbi vek szerintem legsznesebb s legizgalmasabb felhozatalaknt alakult. Nem lttam minden filmet, amely eslyes lehet valamely djra, a legfjbb pontok A Pentagon titkai, az n, Tonya s a Testrl s llekrl, de gy is a tavalyiakhoz kpest megvan a fbb kategrikrl a vlemnyem (hajjajj), s nagyjbl sejtem is, hogy mik kerlnek majd ki htf hajnalban gyztesknt a glrl. Vgjunk is bele.
17 komment
2017 oktber
22:27 Neon Genesis Evangelion gondolatfoszlnyok


Eredetileg egy pr soros hozzszlst szerettem volna csak begpelni a Filmek topikba az Neon Genesis Evangelionrl s annak egsz ests zrfilmjrl, az Evangelion vgrl, de taln ssze tudok rla kaparni annyi gondolatot, hogy megrjen ez a kedvcsinl egy blogbejegyzst. Megmaradok a kedvcsinlnl, egy frumon olvastam, hogy aki az Evangelion elemzsbe fogna, s tzezer szt nem sznna r, az inkbb jegelje a tmt, s ezzel a gondolattal tbbnyire egyet is rtek, az emltett terjedelem beptygshez pedig se kedvem, se felkszltsgem nincsen. Egyszeren csak kihasznlom a lehetsget, hogy sszeszedjem, s kirjam (amennyire csak lehet spoilermentesen) magambl az lmnyeimet, ha pedig valakinek meghozom a sorozathoz a kedvt, vagy van akivel pr mondatban kibeszljk a ltottakat, az kln rm a szmomra.
37 komment
2017 februr
21:17 Oscar 2017 tippek
Magyar id szerint htfn hajnalban ismt aktulis az Oscar-gla, szm szerint a 89., s itt az id az egyik kedvenc idtltsemhez, az eslylatolgatshoz. Tavaly mr rtam egy ilyen posztot, akkor egsz korrekten sikerlt megtippelnem a vgeredmnyt, szval vettem a btorsgot, hogy idn is legpeljem a gondolataimat a f kategrikban. A korbbi vekhez kpest kifejezetten szerencssnek mondhatjuk magunkat, legalbb a Legjobb film jelltek nagy tbbsge eljutott a hazai mozikba is, s sikerlt is szerencsre egszen sok darabra el is jutnom, szval a "ki fog nyerni" szegmens mellett irklok egy picit arrl is, hogy n kit ltnk djazottknt. Nmi bnatra ad okot, hogy a tbb kategriban is komoly eslyekkel indul A rgi vros magyar premierjre csak 23-n kerl sor - a Fences pedig nem is tallt itthoni forgalmazra, - szval nhny esetben knytelen leszek a sttben tapogatzni, de bzom benne, hogy legalbb a tavalyi eredmnyeket sikerl elrni.
17 komment
2016 szeptember
13:29 Filmgyjtemnyem - msodik v
Az elz blogomba rtam egy bejegyzst valamivel tbb, mint egy ve, amiben szpen sorakoztak lefnykpezve, prszz karakteres ismertetvel az addigi DVD-im. Idn ugyanezt a mdszert akartam folytatni, de tekintve, hogy az elz poszt mr azt sem tudom hol van, illetve se kedvem nem volt hozz, sem pedig rtelmt nem lttam annak, hogy rjak 25.000+ karaktert olyan dolgokrl, amiket senki nem fog elolvasni, inkbb beszljenek helyettem a kpek. Nyilvn nem ez a legnagyobb DVD gyjtemny mg itt a Gameren sem, pnzre vltva sem futn belle egy kastlyra (egy kt rtkesebb darabot leszmtva - mint a Persona, vagy a Vrz olaj - nagyrszt a mai napig a boltok polcn megtallhat mindegyik), mgis gy rzem, hogy volt rtelme a az aukcis oldalak s az ruhzak bjsnak. Valamivel tbb, mint 160 olyan lemez van most a polcomon, amikben gy rzem, hogy egsz szpen megmutatkozik az zlsem, prblom tnyleg csak azokat beszerezni, amiket a kedvenc filmjeim kz sorolnk brmikor. Van persze egy pr darab, amit vagy ajndkba kaptam, vagy meggondolatlanul vsroltam s leselejtezsre vrnak, ha lesz egyszer hozz lelkierm, akkor kivlogatom ket, remlem, hogy a jv vi bejegyzsben mr nem fogtok velk tallkozni.
9 komment
2016 februr
16:15 Oscar 2016 tippek
rleldtt bennem pr gondolat a helyi id szerint 29-n, htfn esedkes Oscar glval kapcsolatban, amik gy, hogy a jelltek dnt tbbsgt lttam felsznre is kerlnek most. Eredetileg a filmes frumba akartam ezeket bekrmlni, de ahhoz tl nagy a terjedelem, remlem, hogy megfr itt a blogszekciban. Lerom, hogy az adott kategriban kit tartok a legeslyesebbnek, illetve, hogy teljesen szubjektv alapon n kit szeretnk djazottknt ltni az aktulis kategriban. Azokat a kategrikat, ahol magam is gy tltem meg, hogy nem rdemes beleokoskodnom, mert vagy nem lttam elg jelltet, vagy teljesen inkompetens vagyok a tmhoz bkn hagytam, gyhogy bzom benne, hogy nem egy nagy marhasg, hanem egy rdekes dolog slt ki ebbl a maszlagbl.
10 komment
parandroid
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Mozi , Anime, Frum, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
Tommy_Angelo
(offline)
Krisz576
(offline)
CHASE
(offline)
beberep
(offline)