[4] parandroid (online)

Trsasgi - Harsny - Ktlt

egy 23 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

778 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4460 kreditet gyjttt

 
parandroid mg nem rt bemutatkozst!
 
2017 oktber
22:27 Neon Genesis Evangelion gondolatfoszlnyok


Eredetileg egy pr soros hozzszlst szerettem volna csak begpelni a Filmek topikba az Neon Genesis Evangelionrl s annak egsz ests zrfilmjrl, az Evangelion vgrl, de taln ssze tudok rla kaparni annyi gondolatot, hogy megrjen ez a kedvcsinl egy blogbejegyzst. Megmaradok a kedvcsinlnl, egy frumon olvastam, hogy aki az Evangelion elemzsbe fogna, s tzezer szt nem sznna r, az inkbb jegelje a tmt, s ezzel a gondolattal tbbnyire egyet is rtek, az emltett terjedelem beptygshez pedig se kedvem, se felkszltsgem nincsen. Egyszeren csak kihasznlom a lehetsget, hogy sszeszedjem, s kirjam (amennyire csak lehet spoilermentesen) magambl az lmnyeimet, ha pedig valakinek meghozom a sorozathoz a kedvt, vagy van akivel pr mondatban kibeszljk a ltottakat, az kln rm a szmomra.
37 komment
2017 februr
21:17 Oscar 2017 tippek
Magyar id szerint htfn hajnalban ismt aktulis az Oscar-gla, szm szerint a 89., s itt az id az egyik kedvenc idtltsemhez, az eslylatolgatshoz. Tavaly mr rtam egy ilyen posztot, akkor egsz korrekten sikerlt megtippelnem a vgeredmnyt, szval vettem a btorsgot, hogy idn is legpeljem a gondolataimat a f kategrikban. A korbbi vekhez kpest kifejezetten szerencssnek mondhatjuk magunkat, legalbb a Legjobb film jelltek nagy tbbsge eljutott a hazai mozikba is, s sikerlt is szerencsre egszen sok darabra el is jutnom, szval a "ki fog nyerni" szegmens mellett irklok egy picit arrl is, hogy n kit ltnk djazottknt. Nmi bnatra ad okot, hogy a tbb kategriban is komoly eslyekkel indul A rgi vros magyar premierjre csak 23-n kerl sor - a Fences pedig nem is tallt itthoni forgalmazra, - szval nhny esetben knytelen leszek a sttben tapogatzni, de bzom benne, hogy legalbb a tavalyi eredmnyeket sikerl elrni.
17 komment
2016 szeptember
13:29 Filmgyjtemnyem - msodik v
Az elz blogomba rtam egy bejegyzst valamivel tbb, mint egy ve, amiben szpen sorakoztak lefnykpezve, prszz karakteres ismertetvel az addigi DVD-im. Idn ugyanezt a mdszert akartam folytatni, de tekintve, hogy az elz poszt mr azt sem tudom hol van, illetve se kedvem nem volt hozz, sem pedig rtelmt nem lttam annak, hogy rjak 25.000+ karaktert olyan dolgokrl, amiket senki nem fog elolvasni, inkbb beszljenek helyettem a kpek. Nyilvn nem ez a legnagyobb DVD gyjtemny mg itt a Gameren sem, pnzre vltva sem futn belle egy kastlyra (egy kt rtkesebb darabot leszmtva - mint a Persona, vagy a Vrz olaj - nagyrszt a mai napig a boltok polcn megtallhat mindegyik), mgis gy rzem, hogy volt rtelme a az aukcis oldalak s az ruhzak bjsnak. Valamivel tbb, mint 160 olyan lemez van most a polcomon, amikben gy rzem, hogy egsz szpen megmutatkozik az zlsem, prblom tnyleg csak azokat beszerezni, amiket a kedvenc filmjeim kz sorolnk brmikor. Van persze egy pr darab, amit vagy ajndkba kaptam, vagy meggondolatlanul vsroltam s leselejtezsre vrnak, ha lesz egyszer hozz lelkierm, akkor kivlogatom ket, remlem, hogy a jv vi bejegyzsben mr nem fogtok velk tallkozni.
9 komment
2016 februr
16:15 Oscar 2016 tippek
rleldtt bennem pr gondolat a helyi id szerint 29-n, htfn esedkes Oscar glval kapcsolatban, amik gy, hogy a jelltek dnt tbbsgt lttam felsznre is kerlnek most. Eredetileg a filmes frumba akartam ezeket bekrmlni, de ahhoz tl nagy a terjedelem, remlem, hogy megfr itt a blogszekciban. Lerom, hogy az adott kategriban kit tartok a legeslyesebbnek, illetve, hogy teljesen szubjektv alapon n kit szeretnk djazottknt ltni az aktulis kategriban. Azokat a kategrikat, ahol magam is gy tltem meg, hogy nem rdemes beleokoskodnom, mert vagy nem lttam elg jelltet, vagy teljesen inkompetens vagyok a tmhoz bkn hagytam, gyhogy bzom benne, hogy nem egy nagy marhasg, hanem egy rdekes dolog slt ki ebbl a maszlagbl.
10 komment
parandroid
'I protest!' Behemoth exclaimed hotly. 'Dostoevsky is immortal!
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Mozi , Anime, Frum, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
Tommy_Angelo
(online)