[5] azutolsoejjel (offline)

Mnikus

egy 32 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Tass

1813 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 5096 kreditet gyjttt

 
Naszval... :)

Gyerekknt azzal jtszottam amivel csak tudtam, voltak knai konzol-msolatok a tualjdonomban, de mindig sztmentek a kontrollerek pr ht alatt...

Aztn kaptam egy PC-t. Pentium 1-es vas volt... Szvtam vele ezerrel, volt hogy rendszergazdt kellett hvni a windows jrateleptshez. Emlkszem 3 ra legalbb volt :D

Amire elsknt rmozdultam, az a Grand Prix 2. Majd a 3. s 4. rsz. Ezek billel is rohadt jl irnythatak voltak. Jtt az ISI fle (EA) F1 2002, telemetrival GP4-et alz fizikval s hangokkal. Mg ha az AI hlye is volt...

Emiatt vettem meg az els kormnyom. A Logitech WingMan Formula Force GP-t. Ezutn beszereztem egy preczebb, de FFB nlkli Microsoft Sidewinder-t.

Kzben pentium 4-re vltottam, majd utna egy dual coreos Intel gpem lett, majd egy i7-es vas kerlt a CPU foglalatba, Ati 7850-el.

Kzben persze "megjrtam egy csom GPU-t" (nvidia 7600 GT, 8800 GT, 560 Ti, Ati 4890), de gy dntttem, hogy elg volt. Auts szimek voltak PC-re (ms nem nagyon rdekelt), de mindegyikkel szrakozni kellett, bvtgetni, satbbi.

Ott volt az iRacing, amelyben kt v alatt 297 online futamon vettem rszt, s mg ennl is tbb szabadedzsen, idmrn. De belefradtam, beleuntam.

A PS3-as GT5 vagy az Xbox360-as Forza 4 mindig is rdekelt, kzben lttam, hogy a konzolos FIFA mennyivel jobb, mint a PC-s, s ht egy PS3-as mellett dntttem, a GT5 szmtalan lehetsge miatt.

A GT5 hibit, gyengesgeit nagyon vrtam, hogy javtjk a GT6-nl. Nem tettk, max rszlegesen, gy egy ht alatt eladtam a jtkot.

Vettem egy Xbox 360-at. A Forza Motorsport 4 magval ragadott. Sokkal profibb volt, mint brmelyik auts cucc addig.

Jtt az E3 s br a PS4 fel hzott kezdetben a szvem, a Forza 5 launch trailer megvett teljesen. Kb 2015 februrnban vettem egy Xbox One-t. Tudjuk azta, hogy kiss fapados lett a jtk, de mai napig nincs szebb a piacon rszletessgeit tekintve. A Forza 6-ig. :)

Mert 2015-ben is maradok X1-en, baromi ers exkluzvok, remek UI, EA Access, vilgbajnok Elite kontroller. Mi ms kellene mg?
 
azutolsoejjel
xbox live / psn: azutolsoejjel
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Letlts, Frum, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
getro2
(offline)
Attila110
(offline)