[13] Alyssa35 (offline)

Angyali - Hisztis

egy 41 ves lny s itt lakik: /

1764 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21158 kreditet gyjttt

 
 
2015 jlius
11:54 A leGhosszabb G
A Forza topicban jrtas kollgk szmra nem jdonsg a 4. rsszel kapcsolatos klvrim, a tbbieknek alant vetnm monitorra/kpernyõre a trtnteket.
18 komment
2015 mrcius
09:13 Szeretem-nemszeretem
Annyira szeretnm szeretni ezt a jtkot, mert ritka j hangulata van, megreszkrozom... Nem, kijelentem, hogy ezen a tren egszen biztosan veri a Forza Horizont.
Szeretem, hogy van egy viszonylag tesreszabhat karaktered, aki nem rest kiszllni a verdbl, akit ltztethetsz. Akinek vehetsz hzat, elviheted fodrszhoz, akit tszabathatsz a plasztikai sebsszel, ha j klst szerenl neki.
Szeretem, hogy van 2 nagy sziget, amit ha gy tartja kedved bejrhatsz egy meggybord Audi TT RS Roadster volnja mgtt. Ha szp id van, lenyitod a tett, hadd borzolja a szl a hajad, ezzel is okot szolgltatva egy jabb hajszalon trra. Ha pedig vihar tombol, vagy besttedett, felcsukod a tett.
Szeretem, hogy csak azt kell tenned, amit igazn szeretsz: vezetni, versenyezni. Nem mellesleg ebbl meg is lsz. Vrj, rosszul mondom! Ebbl nemi identitsod fggvnyben Kirlyknt avagy Kirlynknt tengeted sanyarnak semmikpp sem nevezhet mindennappjaidat. Mikzben azrt nem felejted el, hogy honnan jttl. Senkiknt kezdted egy lepukkant lakkocsiban, egy szutyok autval, amit hasznltan vettl.
Szeretem, hogy ha Ibizn unom az est, akkor truccanok Hawaiira a napss remnyben.
Eddig tartott az radozs, jhetnek a kellemetlensgek.
Nem szeretem, hogy nha megll az id. Se napszak, se idjrs vltozs. Azt hittem ez is egy a csak engem sjt megmagyarzhatatlan jtkbeli anomlik kzl, de kis kersgls, utnajrs folyomnyaknt kiderlt, nem az. Annyit tehetek ilyenkor, hogy internettelentem (fog ez menni!) a gpet, attl helyrell. Hogy ezt mgis hogyan gondoltk egy viszonylag jelents szocilis rsszel rendelkez, egybknt fenemd kihalt jtknl, nos azt n nem tudom.
Nem szeretem, hogy a felfedezett utakat szmll szmll (ez is de szp volt!) 99%-on megllt, s fogalmam sincs, mi az a hinyz istenverte 1%, ha mindet bejrtnak jelli a trkp.
Nem szeretem, hogy a hinyz nyamvadt 1% miatt nem tudok lvl 4 tuningot venni a meggybord Audimra.
Nem szeretem, hogy hinyz plusz teljestmny, sebessg miatt kptelen vagyok olyan versenyt megnyerni, amit muszj lenne a tovbbjuts rdekben.
Nem szeretem, hogy 89 teljestett mellkfeladat utn a maradk 11-et nem jelli a trkpen, teht el sem tudom kezdeni, hogy befejezhessem ket.
Nem szeretem, hogy a srgabombs (hajjaj!) feladatokbl 5 van htra, s mind timed convoj, ahol k*rvra kapkodni kne a lbam, s ha mindez nem volna elg, lehetsg szerint minimalizlni az autban okozott krokat.
Nem szeretem, hogy az A1-es jogsi megszerzsbe folyton beletrik a bicskm. Persze az is az zrvizsgn, hol mshol?!
Nem szeretem, hogy ilyen dolgokon mlik, hogy egy olyan jtkra, amire annyira szeretnm azt mondani, hogy szeretem, nem szeretem
Test Drive Unlimited 2, nem szeretlek!
8 komment
Alyssa35
Vae victis!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Szerepjtk, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Zene (hallgatom), Knyvek, Csajozs / Pasizs, Bartok, Internetes magazinok, Cserepadon ls, Hember pts, Golf
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
dreampage
(offline)
Lavitz
(offline)
Orichalcos
(offline)
legolas
(online)
macewindu74
(offline)
Wolverine
(offline)
Szedi
(offline)
deku82
(offline)
Szefi
(offline)
neuroflex
(offline)
Zoy76
(offline)
smash877
(offline)
quietsniper
(offline)
aLiEnS13666
(offline)
Rotten
(online)
RastaGaming
(offline)
XBOX Live