[5] TeebeePlay3 (offline)

Segtksz - Vidm

egy 30 ves fi s itt lakik: /

1933 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 6258 kreditet gyjttt

 
TeebeePlay3 mg nem rt bemutatkozst!
 
2015 janur
17:50 Dermeszt visszatr!!!
Akira Toriyama ismt rendezi szkbe lt, s nekillt egy jabb Dragon Ball filmnek. Az igen csak sikeresnek mondhat Battle of Gods utn vrhat volt, hogy kszl egy j egsz ests film, ami termszetesen a Battle of Gods folytatsa.. Sokan gondolom meg is lepdtek a f boss lttn mikor megjelent az els plakt, hiszen ki ms is lehetne mint Dermeszt.A story szerint 2 megmaradt alattvalja a fldre rkezik, s ssze gyjtik a kristlygmbket hogy fellesszk Dermeszt nagyurat, aki egy egszen j szintre emelte az erejt, s alig vrja hogy bosszt llhasson a csillag harcosokon. A hivatalos bemutat japnban 2015.04.18-n lesz.2 komment
2014 janur
20:30 Top 10 Magyar Hip Hop!
Mivel most igencsak unalom van, gy sszelltottam egy listt azokrl amiket mostanban hallgatok, s ebbl a 10 legjobbat ami llandan prg. Otthon s ton!

10. T.K.O-Mesl Az Alvilg


9. Mr Busta-Pva Dal


8. Dopeman-8. Kerleti Mese


7. Hsk-t A Vadonba


6. Hsk-Aki Velnk


5. Kicsi Tyson-Oh Nem


4. Deniz-Ha Fjni Kell Fjjon


3. Deniz-Egyetlen


2. Gangxta Zolee-Val Vilg


1. MRW Ft Rhino-Tiszta Lappal
14 komment
2013 december
15:51 HELP
Egy kis segtsgre lenne szksgem. Mita a GT megrkezett hozzm, s frissteni akarta a jtkot, befagyott. Ezzel nem is lenne gond, de azta minden jtknl ezt csinlja mr. Hiba kdot r ( 80029564 ), s korrupted fjlok jelennek meg a gpemen. Ez micsoda? Vagy mitl lehet ez? Ha valakinek volt ilyen problmja, s tud tancsot adni azt megksznnm. Elre is ksznm a vlaszokat s BUK mindenkinek!
8 komment
2013 december
10:27 Nyugodj bkben Paul Walker
A mai nap gondoltam bngszek egyet reggel az interneten. gy kb 20 perc utn bukkantam a hrre, hogy PAUL WALKER meghalt. Mondom na neee. s vgl tnyleg igaz a hr. Paul Walker risi sznsz volt, plne amit a Hallos Iramban sorozatban alaktott. Sokaknak taln csak onnan lehet ismers a sznsz, pedig mg megannyi j filmben szerepelt. A 40 ves sznsz jtkonysgon vett rszt Los Angelesben, ahol az egyik bartja j autjt prbltk ki, s a sofr elvesztette az uralmt a kocsija felett. Egy fba csapdtak bele, ami szinte a felismerhetetlensgig roncsoldott, majd kigyulladt s mind ketten azonnal meghaltak.


NYUGODJ BKBEN PAULme a Porche ami lett belle
19 komment
2013 szeptember
21:33 Dragon Ball Z: Battle Of Gods
Sok v kihagys utn Akira Toriyama jabb Dragon Ball-t ksztett. Egy olyan Dragon Ball-t, ami nem kevs jdonsgot hozott magval. j gonoszt, j szintre emelt animcikat, j zenket, s j Csillagharcos szintet. 2013 tavaszn vettettk le elszzr Japnban, s elg sokig csak rszleteket lehetett ltni Youtube-on. Azonban 1 vagy 2 hete mr elrhet haznkban is a Battle of Gods, igaz nem DVD formban, de szerintem nem is igen lesz nlunk forgalomban. De nzzk is meg mirl szl az j DBZ film.

A Battle Of Gods. a Buu Saga utni idkben jtszdik, ahol 39 vnyi alvs utn felbred a Pusztts Istene Bills. Whis, aki Bills alrendeltje elmesli neki hogy Dermesztt meglte egy Szuper Csillagharcos. Ekkor ugrik be Bills-nek hogy ezrt bresztette fel magt 39 v alvs utn, hiszen volt egy ltomsa/lma, amiben egy Szuper Csillagharcos Isten volt a mlt ellenfele. Whis pillanat kpeket mutat Son Goku s Dermeszt harcrl, s ezalatt elmesli hogy Gokun kvl mg vannak Csillagharcosok a Fldn, akik gy szintn Szuper harcosok lettek. Bills ennek hallatn elnti a harci kedv, s elhatrozza hogy elmegy a Fldre, s megkeresi Son Gokut hogy megkzdhessen vele, htha az a bizonyos Szuper Csillagharcos Isten. A trtnet ennyiben ki is merl.

jdonsgok. Elszr a pozitv dolgokat rnm le. Els jdonsg, s taln a legjobb az egsz filmben, az az j szintre emelt rajz s animci. A karakterek nagyon szpen meg vannak rajzolva mint ahogy a helysznek is. A harcok is igen csak ltvnyosra sikeredtek, st btran kijelentem , hogy ebben a movie-ban a legjobb a harc ltvnya. Msik j dolog, amiben szintn kellemeset csaldtam, az az j ellenfl Bills. Toriyama most ( szvsz ) nagyon eltallta kedvenceink f ellensgt. A macska szer karakter dizjn, amit elszr fura volt ltni, de ahogy haladt a film egyre jobban meg tetszett ( s vgre nem valami humanoid, vagy android, esetleg namek fle ), a stlusa is nagyon ott van, teljesen passzol a kinzethez, s az erejrl mr nem is beszlve. Egy sz mint 100, Bills karaktere, Dermeszt utn a 2. legjobban sikerlt fellensg a DBZ vilgban. s az utols pozitvum, ami nekem kifejezetten tetszett, hogy rengeteg ismers karakter feltnik a filmben. Bulma, Piccolo, C-18, stb... Aki igazn meglepett az Pilaf s csapata, akik mg mindig gyerekknt tnnek fel, egy rgebben balul elslt kvnsg miatt.

Most jjjn a negatv oldala. Ami szintn j, de szvsz elgg gyenge lett, az az j zene. Nagyon sajnlom hogy Toriyama-k levltottk a rgi zenket, s teljesen jak kerltek bele. Nekem legalbbis nagyon bntottk a flemet, hiszen nagyon nem illik a DBZ vilghoz. Persze lehet hogy valakinek tetszeni fognak az j zenk. Msik igen nagy negatvum az a utols harc. Hiba emeltk j szintre az animci rajzt, sajnos des kevs ideig lvezhetjk a legends Isten harcot. Hiba az j ltvny, sajnos n gy rzem hogy nagyon kihasznlatlan lett az egsz. Sokkal de sokkal tbbet is ki lehetett volna hozni belle. A msik nagy jdonsg, ami szintn nagy negatvum, az az j Csillagharcos szint. Sajnos nagyon egyszerre s sablonosra sikeredett a kinzete. Valami frappnsabbat vrtam Toriyama-tl ezen a tren. Teljesen tlettelennek reztem ezt az Isten szintet. Ebbl is tbbet ki lehetett volna hozni, ha mr egy Isten szintrl beszlnk.

Ht akkor sszegeznm is a dolgokat a vgre. A hibi ellenre nem lett rossz a Battle of Gods. Ami azt illeti sokkal rosszabbra szmtottam a GT utn. Ha nem is a legjobb DBZ film amit lttam, mgis btran ajnlom mindenkinek aki szereti a Dragon Ballt, mg annak is aki nem volt sose nagy Dragon Ball rajong. Ha pontoznom kne a mvet, akkor 10-bl egy ers 7 adnk neki.

14 komment
2013 augusztus
16:08 Ki milyen ONLINE jtkot tol PS3-on?
A mai nap egy kicsit rrve gondoltam megkrdezlek titeket Ps3 tulajokat hogy milyen jtkkal toljtok online?! n pl mostansg az UNCHARTED 2 multijra ltam r nagyon! Csak sajnos nha elg lasscska az online rsze. Meg nha napjn ki is dobl a meccsrl. Amgy szerintem nagyon korrekt! :)
19 komment
2013 jlius
18:49 KONZOL/JTK reklmok!
Mivel egyik nap nosztalgiztam, gondoltam rakok be pr ( szmomra j pofa ) konzol/videjtk reklmot!
8 komment
2013 jnius
17:02 TOP 10 HIP HOP!!!! Vol 2.
Egy jabb 10 db-ot lltottam ssze kedvemceimbl!
3 komment
2013 jnius
19:37 TOP 10 HIP HOP!!!!
Az ltalam kedvelt HIP HOP/RAP kollekci!!!
26 komment
2013 prilis
12:15 rdemes a Ps Plusszra elfizetni
Sziasztok.

Mivel kb 1,5 hnapja vagyok ps3 tulaj, egy krdsem lenne a ps3 tulajokhoz. Nekem itthon sajnos egy wifi routerrel elltott T-Home van itthon. s a gondom az hogy ha le szeretnk tlteni valamit Ps Store-rl akkor szinte mindig a vgn megll. Prbltam wifivel, rdugtam kbelre s mindig megll. rdemes elfizetni pluszra vagy vrjak mg netet vltok? Elre is kszi minden vlaszt
21 komment
TeebeePlay3
TeebeePlay3 mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, Verseny
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Anime, Bartok, Billird
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...