[2] Nykol (offline)

Vidm - Sznes

egy 30 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

3073 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 1338 kreditet gyjttt

 
Sose voltam, a bemutatkozsok hve s ez most sincs msknt...
A lnyeg, hogy Xbox 360 jtkok megszllottja vagyok, persze normlis kereteken bell...
Na de kinek mi a normlis.... :)
 
2013 February
20:00 Call of Duty Black Ops 2 - Revolution DLC vlemny
A Call of Duty sorozat jl bevlt szoksa, hogy nem hinyozhat az ppen aktulis "slger", jelen esetben a Black Ops 2, els kiegsztje, DLC-je sem.
Janur 29-n jelent meg, Revolution (forradalom) cmmel, Xbox360-ra, a jl bevlt, 1200 MS pontrt.

A DLC tartalma:
- ngy multiplayer plya (Downhill, Hydro, Mirage, Grind)
- egy j fegyver (Peacekeeper)
- j Zombies md
- j Zombies plya (Die Rise)


Az a „bizonyos” ngy j multis plya:

A Modern Warfare 2 ta, mindig megvoltak nekem a DLC-k, s ltalban volt benne egy olyan plya (vagy akr tbb is) ami nem tetszett. Nem ment jl rajta a jtk, vagy egyszeren a felptse nem jtt be.
A Revolution kiegszt j plyi viszont, szuperl sikerltek. Nhny sz a plykrl…

Hydro:
A Hydro Pakisztnban, egy vztroz terletn tallhat, idnknt felszlal figyelmeztet hanggal, amely hatalmas vizet zdt le a trozbl, amiben akr meghalhatunk ha pp figyelmetlenek vagyunk.
Mrett nzve nem mondanm se nagynak se kicsinek, maradjunk a kzepesnl. A plya remekl mkdik, mind objectives mind team deathmatch mdban.


Mirage:
A plya a Gbi sivatag kzepn helyezkedik el, egy hotellel, aminek minden fellett homok bort. Nekem hatalmas meglepetst okozott, ezt tartom a legjobb plynak a DLC-bl. Interakci nlkli, de nem vesz el a jtklmnybl.
Mrett tekintve a legkisebb, de ettl fggetlenl minden jtkmdban jl jtszhat.


Downhill:
Meg kell, hogy mondjam, a havas plyk valahogy sose voltak a szvem cscskei, s sajnos most sincs ez mskpp.
A Downhill, egy havas hegysgben tallhat, libegvel a kzepn. Mint interakci, itt a libeg lland mozgsa miatt, (amit nehezen tudok megszokni) szmtalanszor, knnyen meghalhatunk, ha pp felnk tart, akr feksznk vagy llunk.
Mrett tekintve a legnagyobb, akr a jl bevlt DSR 50-el (Sniper Rifle) is sorozhatjuk a npet.


Grind:
California, Venice vrosban, egy grdeszka parkban talljuk magunkat.
Amit meg kell szokni, hogy a plya, nhol elgg fedezkmentes, (pl.: flcs, egsz cs) ilyenkor az „nyer” aki ersebb, hisz ha valaki egy raktavetvel tallkozik a szjba, nincs mit tennie egy SMG-vel. :) (tapasztalat)
A plyt kzepesnek mondanm, semmi extrval.


Az j fegyver:
Ez az els olyan Call of Duty DLC, amiben egy vadi j fegyvert is beleraktak, jelen esetben a Peacekeeper nvre hallgat.
A fegyver az SMG osztlyban tallhat, nem kell hozz szint se, automatikusan megnylik.
A Peacekeeper, egy nagyon j fegyver, ers, hatkony, nem kell hozz sok attachment, hogy pontosak legynk vele, egyszval remek vlaszts volt.


Az j Zombies plya (Die Rise):
Be kell hogy valljam, nem vagyok valami nagy „zombi fan” (meglehet kvezni :) ) szval ezt az egyet nem prbltam ki eddig, taln egyszer ha nagyon nem lesz mivel pp jtszanom.
Amit a videk alapjn lttam, hogy egy elhagyatott toronypletben, a jl ismert tlls jtkot tolhatjuk, egybknt nem tnt rossznak.


Az j Zombies md:
Kvncsi voltam, ezrt ezt kiprbltam. Lnyegben annyi, hogy mind zombiknt indulunk, majd aki elszr megtallja a „fegyvert” (azt hiszem) az szkafanderess vltozik fegyverrel a kezben, a tbbiek, pedig zombiknt rohannak r hogy megljk.
Ha sikerl lelnnk egy zombit a fegyvernk tvlt egy msikra, s gy tovbb, s gy tovbb…mg el nem kapnak, akkor ugyanis bumm…jra zombiknt rohanhatunk. Aki a legtbb pontot gyjttte, rtelemszeren nyert.

sszegezve:
A Revolution DLC, nagyon jl startolt, meglepen j multis plyk kszltek, az j fegyver is kivl, valamint a Zombies jtkmd kedvelk is rlhetnek.
1200 MS pont nem a vilg vge annak, aki COD kedvel, s akar valami vltozatossgot.Call of Duty: Black Ops 2 6 komment
2013 January
13:46 Far Cry 3-Vlemny
Fontos informcik:

*Vlemny fogalma: rtktlet s tnykzls
*Spoiler mentes
*Informci hibkrt felelssget nem vllalok :)

Helyesnek ltom, ha egy pr sz erejig, a Far Cry 1 s a 2-nl kezdenm, hogy mgis valami elzmny legyen.
Nyissunk ezzel a nyilatkozattal:
"A Far Cry a lvldzs jtkok egy j korszakt indtotta el. Egy ltvnyos grafikval s fejlett mestersges intelligencival rendelkez jtkok kort." - jelentette ki Tony Key, a Ubisoft marketing igazgatja. "Biztosak vagyunk benne, hogy a Far Cry 2-vel hasonl hatst fogunk elrni az FPS-ek kzt."
Bevallom szintn, az egyel nem jtszottam, csak a kettvel.
A Far Cry 2-t amikor kiprbltam, els ltsra tetszett, majd 2-3 ra jtk utn, sajnlatos mdn, r kellett jnnm, hogy baromira unalmas, vontatott, lvezhetetlen.
A f kldets szll viszonylag jtszhat, de a mellkkldetsek silnyak voltak. Idegest volt, hogy a vilg egyik vgbl a msikba kellett elmennem s ezt azt megtallnom, stb. Hozz kell mg venni a fegyver berozsdllst, s az llandan respawnol ellensgekrl az outpostokon mr ne is beszljek. Ltvnyban hozott egy-kt j dolgot, s a nyitott vilg is remekl mkdtt, de ez azrt a jtklmnyen nem tudott segteni.
Egy sz mint szz, nem hinnm, hogy a Far Cry 2, olyan „korszak alkot” lett volna, bevallom, nem voltam kpes vgig vinni se.

Majd jtt vgre a Far Cry 3, 4 vre r, 2012-ben.

Az els trailerek lttn, amik napvilgra kerltek, igen megosztotta a jtkosokat.

Rengetegen kiakadtak, hogy milyen csnya, mgis hogy nz ez ki, annak ellenre, hogy a jtk igen korai stdiumban volt.
Szemly szerint nekem nem volt vele semmi gondom, de nem hagyott nyomot se bennem.
Majd idvel jttek a jobbnl jobb bemutatk, gameplay-ek, amivel sikerlt megfogniuk.
(1-2 videt lttam, nem szeretem ket, sokat mutatnak, rontanak a jtklmnyn, ersen spoileresek.)
Olvastam informcikat rla, lttam, hogy tnyleg fontosnak tartottk a Far Cry 2 hibit kijavtani.
Ekkor eldntttem, elrendelem.
A jtk f sztorijt, nem hinnm, hogy be kne mutatnom, mindenki jl ismeri.

A krnyezet:

Igen nagy terletet tudunk bejrni. A sziget(ek), s a tj engem elragadott. Ami leginkbb megfogott, az az rnykok. Az egyes levelek, fk rnyka gynyren kidolgozott, a fnyek csillogsa, a nap szembestse, pedig plusz szpsget adott a jtkhoz, annak ellenre, hogy xbox360-on „csnybb” mint pc-n.
Az llatok igen vltozatosak, az estenknti tigris-antilop kzti kzdelmek ltvnya remekl volt kivitelezve, s a vz egyes helyeken meseszp volt. Teht a kinzet pipa.

A f sztori, karakterek:

A f sztori egyszersge ellenre sokszor hozta a megdbbentt, hihetetlent. A flashbackek, hallucincik ltal vltozatos lett a trtnet , sokszor vrtam, na most mi fog trtnni. A f boss karaktere abszolt bejtt, Vaas igen ers jelleme miatt, nha mg meg is ijedtem tle.
Jason (akivel vagyunk) nem fogott meg, s Jason bartai se, de a karakterek szinkronnal egytt, annyira jl tadtk az ppen aktulis rzelem kinyilvntst, hogy oda meg vissza voltam tle.
A trtnetben megjelen karakterek kzl persze Vaas mellett voltak pran, akik ers jellemk miatt megfogtak, mint Dennis s Citra. Ismt egy pipa.

A Mellkkldetsek:
A Side questeket, annyira nem reztem, megrendtnek, st lnyegtelenek voltak.
Nem igazn tudtam hova tenni, hogy megkeresek valakit, aki egy szikln llva vrja, hogy n megmentsem s 4 legunt leljek, ahelyett, hogy elfutott volna.
Vagy a legunok olyan gyorsak lennnek? :)
A karakterek egysk polgrok nha mg hasonmsok is voltak, a szinkron s mozgs kzti koordincis problmk igen slyosan megltszdtak. Hl’isten nem volt erltetve ez a szl, gy nhny bna feladattal tovbb lehetett lpni rajtuk.

Az Aprsgok:
Ezen bell rtem, a gyjthet dolgokat, ami a Far Cry 3-ban hihetetlen mennyisggel el volt ltva. Imdom az ilyet, de ez mg picit nekem is sok volt. :)
Meg kell emlteni, hogy odafigyeltek arra, hogy mi mgis egy szigeten vagyunk, gy az llatoknak legyen mr valami hasznuk, ezltal a brkbl upgradelhetjk a kapacitsunkat, st utols fejlesztseknl egy ritka egyedet kellett becserksznnk.
Ez mind arra volt j, hogy r voltl knyszerlve a vadszatra, ami szerintem zsenilisan mkdtt.
Ezen fell persze ott voltak a ldk, hasztalan trgyakkal voltak megtmve, amikrt pnzt kaphattunk, meg persze a 120 relikvia, a levelek, memria krtyk, nvnyek, rdi tornyok felfedezhetsge, auts versenyek, stb, stb… Ismt egy nagy pipa.

Az ellensgek, fegyverek:

A jtk lmny fontos pontja, az aktulis ellenfelek mestersges intelligencija, ami alapjn lesz olyan a jtk amilyen.
Szerintem itt remekl el lett tallva. Szuperl mkdtt az is, ha pp lopakods kedvedbe voltl, de ha mondjuk idegesen ltl le, simn ledarlhattad a bzison gangel csapatot.
Az ellensgek nem voltak vltozatosak, de valahogy nem volt feltnen zavar.
A fegyverek hatkonysgi klnbsgt nem igazn reztem, de elengedhetetlennek tartottam a supressor hasznlatt lopakods esetben. Plusz pont a fegyverek kztt a nylrt, lngszrrt, szintn remekl mkdtek. Pipa.

Multiplayer, Co-op:

A multirl egy pr szt mondank, azon kvl ugye, hogy uplay pass-es mivel Ubisoft jtk, de nem tartom olyan felhbortan rossznak, egsz jl mkdik, br tapasztaltam nem kevs jtkos hinyt, TDM esetben be se adott, csak quick match-be, ami ltalban domination.
A co-op mdot, ami offline/online is jtszhat, nem igazn tudtam hova rakni, leginkbb egy plusz tartalomnak foghat fel, ami egyszer azrt vgig tolhat.
Ami taln pozitvum, hogy a co-op s a multi ssze van kapcsolva, teht egy fejldsre megy.

Mellesleg az achievement kedvelk is szeretni fogjk a jtkot, mert nincsenek benne tl bonyoltott, megcsinlhatatlan krsek. Nekem is sikerl 1000G-ra kihoznom,nem reztem tehernek. :)

Nem akarok ennl jobban bele bonyoldni, biztos rengeteg fontos dolgot kihagytam, de mr pp hossz lett gy is.
sszegezve tnyleg j jtk lett a Far Cry 3, leginkbb azoknak ajnlom, akik szeretnek felfedezni, sszeszedni dolgokat, gyjtgetni, nem egy skon haladni, hanem inkbb szabadon mozogni.
Nem rzem vletlennek azt se, hogy szinte mindenhol 9 feletti rtkelst kapott a jtk, mert megrdemli, hisz rengeteg tartalom megtallhat benne, megri az rt.
Sokan mondjk, hogy az v jtka, n nem szeretek egy jtkot kikiltani annak, mivel annyifle, fajta jtk ltezik, hogy iszony nehz egyetlen egyet egy ven bell kiemelni.
Mindenkpp egy ktelez darabnak rzem, hatalmas lmnyt nyjtott, nem is emlkszem mikor fogott meg ennyire egy jtk.


Far Cry 3 5 komment
2013 January
19:20 jra Blog?
Igen, taln itt az ideje jra neki vgni azt hiszem.

Brmilyen rg is rtam utoljra, sokszor gondolkodom, hogy igenis annak ellenre, hogy rengeteg jtk teszt, vide kszl az ppen aktulis jdonsgokbl, n is kifejtenm a vlemnyem rluk. Nem azt mondom, hogy huhh n majd megrom a tutit, meg a jt, st, csupn ezeket a jtkokat, egyszer szemmel milyennek ltom n. Nem felttlenl a technikai elemekbe bonyoldnk bele, csupn mint lvezhetsg, jtklmny, jtszhatsg, az amit kifejtenk.
Tudom, hogy mindenkinek nem lehet majd megfelelni, megfelelt rni, de igyekszem azrt sznvonalasan tenni, mg ha nincs benne nagy gyakorlatom.

Ui.: Holnapi nap folyamn, a Far Cry 3-at fogom vlemnyezni, s igen tudom, mr j pran megtettk. :)
25 to Life 2 komment
2012 September
13:02 Ront Ralph-Mozifilm Elzetes
Br tudom hogy rgen irtam, de ezt muszj megosztanom...
Ront Ralph vagy Wreck it Ralph nven lesz egy animcis mozifilm...
Az elzetes magrt beszl mirt itt osztom meg... :D
14 komment
2012 July
21:53 Mert mindenki kivan! :D
Ma sikeresen megltogattam (elszr) a Veszprmi llatkertet!
Tk j volt, klassz kis llatkertet hoztak ssze.
Nem igazn akarok mit mondani, de ezt nektek is ltnotok kell. :D
Mint mindenki tudja, h a mr hetek ta tart meleg milyen. s ht nem csak minket, hanem az llatokat is megviseli! :D

Ha valaki nem jtt volna r, ez egy mosmaci! :D
13 komment
2012 July
18:06 Meglepets!
J!! Mg vannak csodk?? :D
27 komment
10:03 Els...Live keress cljbl!
Nincs egyenlre konkrt tmm... szeretnk normlis beszlgetseket itt, akr Live-on jtszani msokkal.
30 komment
Nykol
"Legmlyebb lnyegt tekintve minden jtk tnc."
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Online FPS, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk interneten, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, Bartok
Bartok, ismersk
dreampage
(offline)
szentpeter360
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Wolverine
(offline)
bR4z1L
(offline)
sawyer
(offline)
XBOX Live