[7] KT-ai (offline)

Vastagbr - Diszn

egy 30 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

2009 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8762 kreditet gyjttt

 
KT-ai mg nem rt bemutatkozst!
 
2017 augusztus
12:38 NES Mini s SNES Mini helyett: XRGB Mini!
A rgi idk videojtkainak jelentsgt nem szksges magyarzni. A manapsg megjelen jtkok elg tetemes rsze egy rgi klasszikus sokadik bre, remake-je, HD edition kiadsa, vagy csak egy ltala ersen inspirlt darab. Aki azonban a ma elterjedt LCD televzikra egy ilyen antik konzolt prbl csatlakoztatni, annak hamar elmehet a kedve az egsz mktl. A kpminsg ltalban kibrndt lesz, az input lag-rl nem is beszlve. Megolds azonban szerencsre van, mghozz a kls video-processzorok formjban, mellyek kzl a legletkpesebb a japn Micomsoft ltal alkotott XRGB mini, azaz a Framemeister.
15 komment
2016 augusztus
20:37 Rgen minden jobb volt… Vagy mgsem?
Elg nagyot csaldtam a jelenlegi (s rszben az elz) konzolgenerciban. A piac sokszorosra ntt az elmlt idben, aminek a pozitv kvetkezmnyeken tl szmos negatv vonzata is volt.

Aztn valami megvltozott.
5 komment
2016 februr
12:37 Parappa The Rapper (PS, 1996)
Manapsg valahogy keveslem az olyan cmeket, amik nem a valsgot prbljk valamilyen mdon reproduklni, hanem megteremtik a sajt vilgukat, ahol minden dolog j s egyedi, ahol lvezet elveszni. Rgebben azrt nem csak Nintendo platformokon lehetett ilyesmivel tallkozni. Persze manapsg jval nagyobb btorsg kell ehhez, mint akkoriban, gy gazdasgi szempontbl rthet a dolog.
Egy ilyen stlusos jtk volt a Parappa The Rapper, ami br igen rvid, de annl nagyobb hatst gyakorol mindenkire, aki kiprblja.
4 komment
KT-ai
SW-77042455-6602
Ezeken a platformokon jtszom
GameCube
Wii
Playstation4
Nintendo Wii U
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
TZ®
(offline)
multishoot
(offline)
Rudymester
(offline)
Brandon
(offline)
djsiegfried
(offline)
Rezuhu
(offline)