[22] Shifty Fox (offline)

egy 34 ves fi s itt lakik: /

3457 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 48474 kreditet gyjttt

 
Shifty Fox mg nem rt bemutatkozst!
 
sszesen: 12 [1-10]
1 | 2
2019 July
08:49 Hellblade - kicsit a Switch verzi + elmletek
ll ovci fogadta a Ninja Theory munkjt, ami mell btran bellok, tnyleg jl sikerlt. A DMC utn nem is vrtam tlk kevesebbet, nagyon bejtt az a cucc, fleg a narratv oldala sikerlt kibortan mocskosra, igazi pokoli dgket kaptunk.

Viszont arra, hogy van poklabb pokol, arra n sem szmtottam.

A Switch port teljesen tisztessges lett, gy nem nagyon van mirt halogatni a vsrlst, ha eddig nem trtnt volna meg. Az audivizulis (de inkbb audi) orgia tnyleg odaver, TNYLEG fl-, vagyis inkbb fejhallgatval kell ezt jtszani, nemhogy rengeteget ad hozz, hanem ez a jtk lnyege. Kellkppen rvid, legalbbis annyira, hogy a nylfarknyi tletek ppen csak elkezdenek frasztak s unalmasak lenni, mire a vgre rnk.

A harcrendszert ri a krtikik lnyegi rsze. Mondjuk nem rtem mirt, tk fasza s lvezetes, ha pedig gy nzzk, hogy egy staszimbe milyen klasszul implementltk a harcot, mint olyat, szerintem pldartk.

Ezen tl egy csjtk, de a legeslegjobb fajtbl s a legjobb rtelemben. Hinyzott mr egy ilyen koncentrlt LMNY a rengeteg open world s sandbox kzepette.

A Switch verzi kicsit recs, kis lassan tlt, de a mink, amgy hibtlanul tejest a cucc. Pont annyival kap kevesebbet az, aki ezt vlasztja, hogy mg megkapja a "megrte" cimkt.

KT, problmm akadt egyedl a jtkkal, amik elgg kihagyott ziccerek a sztoriban, egyben GIGANAGY SPOILER-ek, ezrt a tovbb mg szmzm ket.
3 komment
2019 May
12:53 Na, rviden az AC3 Switch
Na rviden az AC3 Switch. Nagyon szubjektven
(Kicsit reflektlva a megjelent tesztekre. Is.) Persze mivel nem kicsit vagyok elfogult a trtnettel meg gy kompletten az egsz 3. rszel kapcslatban, tesztet nem vllalnk, DE!
0 komment
2019 May
12:06 Bayonetta.
Bayonetta.

Keresve sem tallhatnnk megosztbb cmet az elmlt vek felhozatala kztt. Valami engem is tvol tartott, de a "most mr jtszd vgig a sok cuccot amiket sszevsroltl mieltt jakat veszel" program keretben gy dntttem, nekiesek.
1 komment
2019 April
10:08 Stt Lelkek - Szviccs verzi

jszlttnek minden vicc j.

Volt mr egy-kt rvidebb kitrm a Dark Souls-al. Most nekiugrottam jra.

1 komment
2018 January
19:13 Nintendo Switch Bekklog 2018 Edition
Mivel az elz bejegyzsem mondhatni "megtelt" (rtsd: nem brta mr a rengeteg videt s fl napot tlttt) gy gy reztem rdemes egy kicsit bontani. gy tessk, itt van a 2018-as wishlistem, tovbbra is szigoran "butaparaszt, tjkozatlan" els benyomsokkal, nem gazdasgi elemzknt. Csak lazn, mint aki lt egy reklmot, vagy bestl egy boltba. Semmi Digital Foundry, meg 200 teszt olvasgatsa. Most, hogy kimagyarztam a bizonytvnyt, lssuk az idei vet.

Vglis a jtk lnyege a szrakozs!

MIND A TVEDS, MIND AZ UTLAG VISSZAKOZS JOGT FENNTARTOM. LTTUNK MR SZ*RT MINDANNYIAN AMI CSILLOGOTT!
7 komment
2017 October
13:48 Mi jhet mg Switchre?
Spekulljunk. Amennyire akartam, hogy befusson a gp, annyira lepett meg, hogy nem llt a fldbe, jl elcspta a Ninty a rajtot. HA kitart a lendlet, akkor erre is, mint minden korbbira elkezdenek majd beesni a portok, amik egy WiiU-nl semmit nem jelentettek nekem, nem hatott meg egy Splinter Cell jabb nagygpes vltozat. a Switch-nl viszont nagy fegyvertny a hordozhatsg.

Ez lesz az "n megmondtam" posztom :) A nagyjnl persze bilibe lg a kezem majd, de remlem nhny betall.

A technikai oldalra nincs rltsom, gy ha valami lehetetlen, mert gyrereiben kne jrarni mindent, azt megrtem, gy legyen ez egy brcsak lista.
3 komment
2017 September
08:58 Nintendo Switch Bekklog, elvrsok, benyomsok, megjelensek
Olyan sokat nem agyaltam azon, hogy vegyek-e Switchet, mivel az elmlt 1-2 (3-4) genercibl minden megfordult mr a kezem alatt. Tetszik a design, az egsz elgondols, a Nintendo exkluzv jtkai is kzel llnak a szvemhez.
Az sem titok, hogy rohadtul kzikonzol-prti vagyok, a Switch is az az n szememben s akknt is kezelem, gyhogy sok cm kivlasztsnl f szempont folt gy a hordozhatsg. A listn bven vannak exkluzv s multiplatform cmek vegyesen, az utbbiak kivlasztsnl nyilvnvalan f szempont volt a hordozhatsg a fentiek miatt.

Ez amolyan check-list magamnak, amit vezetgetek sernyen, egyszer majd viszem magammal a Gamer730-ra is, htha gy nem vesztem el a fonalat, mert ahogy nzem, jnnek a bejelentsek rendesen.

A terv az volt, hogy akkor veszek gpet (vagyis ez az alap nekem minden gpnl), ha 10 jtk megjelenik r, ami baromira rdekel. Amikor sszedobtam ezt a listt, jttem r, hogy ezen bven tl vagyunk, szval meg is rett az elhatrozs. Nzzk a listt.
20 komment
2017 January
10:33 PS 4 Bekklog, elvrsok, benyomsok
Hrom vvel (uramisten, hogy megy az id) a megjelense utn azrt szp szmmal jttek ki jobb, rosszabb jtkok a PS4-re, nem egy remakkel, remasterrel nyakonntve. Mostanra gy voltam vele, hogy ahelyett, hogy idegeskednk a Switch-re lassan cspg knlata miatt, azzal kivrok s addig is beptlom ezt a genercit is, aztn 2-3 v mlva megltom merre tovbb.

Elkezdtem sszeszedni azt, ami eddig rdekel s mocskosul nagyra ntt a lista. Persze tbb remake s remastered is felkerlt, mert br korbban gy voltam vele, hogy ezek az ipar rkjnak felelnek meg, mra mr elknyelmesedtem, nem tartok fenn tbb gpet, gy ha valami kimaradt vagy nagyon jrajtszanm, felkerlt a listra.

A lista fleg ersen szubjektv els benyomsokbl, mltbeli tapasztalatokbl s trailekbl ptkezik, nagy mrtkben tmaszkodva a sajt zlsemre, gy sem kritiknak, sem tesztnek nem sznom, mg ha annak is tnhet nha. Ami vastaggal kerlt kiemelsre, mr a polcon vrja a sort.

Ksbb mg bvtem, illetve ha vgeztem valamelyikkel, akkor kiegsztem az els kzbl szrmaz benyomsaimmal is a bejegyzst. Essnk neki, mert hossz lesz.
10 komment
2015 November
18:50 The Legend of Zelda: Minish Cap
Nagyon vonzott ez a jtk, amikor mg csak screenshotokat lttam belle. Nem tudom mirt, lehet, hogy a rajzfilmes stlus, vagy a spriteok mozgsa, de mindig jobban izgatott mint a msik GBA cm (a LttP ugyebr, amirl mr rtekeztem). Lssuk mire mentem vele.

12 komment
2015 July
18:50 Dne
Egy hosszabb bejegyzst tervezek, hogy megemlkezznk minden idk legnagyobbjrl, ha mr az Arrakis-on lnk lassan. Egyenlre viszont csak egy llapotfelmrsre futja ebben a melegben.
Van mg valaki aki megszllottja? Jmagam a tizenves korszakom hajnaln botlottam bele az apm jvoltbl, akkor csak azzal a felttellel engedte elolvasni, ha megbeszljk utna, hogy mi jtt le szmomra a mondanivaljbl. Hlistennek tmentem a teszten, s gy gyakorlatilag hrom mnival lettem gazdagabb:
- Innen indult a komplecionizmusom (nem tudom, hogy van-e ilyen sz egyltaln) emiatt KELL egy sorozatnak/jtknak, ami kedvenc lett az sszes rszt sszeszedni. Valami knszenveds volt beszerezni a hinyz rszeket, mivel ekkor mg j pr vvel az jranyomsok eltt jrtunk, az sszes antikvriumban le volt adva a telefonszm, amit azonnal hvni kellett az eladnak, ha bevittek egy pldnyt
- Azta imdok olvasni. Ennek az elnyt nem kell bemutatnom szerintem, rkk hls leszek, hogy rkaptam erre a mnira
- Maga a Dne mnia. Tizenhtszer olvastam ki, mire a gimnziumba kerltem, gyakorlatilag kvlrl tudom a knyvet (a folytatsait mr egy kicsit kisebb hvvel faltam fel, de az sem llt meg 10 alatt). Ezzel a szmmal kezdtem a gimit, amikor is az akkori, mr azta megboldogult angoltanrom, aki kiss szabadelv nzeteket vallott a tants tern kzlte az els rn, hogy a Dne ktelez olvasmny lesz. gy reztem magam, mint Wyatt Earp egy vakoknak rendezett cllvszeten.

Nemsokra vgzek a hosszabb beszmolval, kitrve persze a jtkok aspektusra is, hogy az oldal clkznsgt is megszltsam. Addig ossztok meg, ha akad emlk errl a sorozatrl.
25 komment
sszesen: 12 [1-10]
1 | 2
Shifty Fox
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Ezeken a platformokon jtszom
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Zene (jtszom), Knyvek, Mozi , Anime, Grafika, rajzols, Billird, Internetes magazinok, szs, Snowboard, Korcsolya, Hember pts, Hegymszs, Bicikli, Falmszs, Grnyedt ls, Kzdsportok
Bartok, ismersk
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
Jar papa
(offline)
casper007
(offline)
Veerminaar
(offline)
werdy
(offline)
Gulandro
(offline)
Nightmare
(offline)
mrpeck
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Kisvendg
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
keviny
(offline)
mastercief
(offline)
deku82
(offline)
btdudu
(offline)
MongooseNX71
(offline)
BazsiHHH
(offline)
Venyige
(offline)
nintendo fan
(offline)
Kumite
(offline)
aronlord14
(offline)
angrod
(offline)
Duracel
(offline)
Rick Dangerous
(offline)
Hastur
(offline)