[21] Shifty Fox (offline)

egy 32 ves fi s itt lakik: /

2754 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 41164 kreditet gyjttt

 
Shifty Fox mg nem rt bemutatkozst!
 
2018 janur
19:13 Nintendo Switch Bekklog 2018 Edition
Mivel az elz bejegyzsem mondhatni "megtelt" (rtsd: nem brta mr a rengeteg videt s fl napot tlttt) gy gy reztem rdemes egy kicsit bontani. gy tessk, itt van a 2018-as wishlistem, tovbbra is szigoran "butaparaszt, tjkozatlan" els benyomsokkal, nem gazdasgi elemzknt. Csak lazn, mint aki lt egy reklmot, vagy bestl egy boltba. Semmi Digital Foundry, meg 200 teszt olvasgatsa. Most, hogy kimagyarztam a bizonytvnyt, lssuk az idei vet.

Vglis a jtk lnyege a szrakozs!

MIND A TVEDS, MIND AZ UTLAG VISSZAKOZS JOGT FENNTARTOM. LTTUNK MR SZ*RT MINDANNYIAN AMI CSILLOGOTT!
7 komment
2017 oktber
13:48 Mi jhet mg Switchre?
Spekulljunk. Amennyire akartam, hogy befusson a gp, annyira lepett meg, hogy nem llt a fldbe, jl elcspta a Ninty a rajtot. HA kitart a lendlet, akkor erre is, mint minden korbbira elkezdenek majd beesni a portok, amik egy WiiU-nl semmit nem jelentettek nekem, nem hatott meg egy Splinter Cell jabb nagygpes vltozat. a Switch-nl viszont nagy fegyvertny a hordozhatsg.

Ez lesz az "n megmondtam" posztom :) A nagyjnl persze bilibe lg a kezem majd, de remlem nhny betall.

A technikai oldalra nincs rltsom, gy ha valami lehetetlen, mert gyrereiben kne jrarni mindent, azt megrtem, gy legyen ez egy brcsak lista.
3 komment
2017 szeptember
08:58 Nintendo Switch Bekklog, elvrsok, benyomsok, megjelensek
Olyan sokat nem agyaltam azon, hogy vegyek-e Switchet, mivel az elmlt 1-2 (3-4) genercibl minden megfordult mr a kezem alatt. Tetszik a design, az egsz elgondols, a Nintendo exkluzv jtkai is kzel llnak a szvemhez.
Az sem titok, hogy rohadtul kzikonzol-prti vagyok, a Switch is az az n szememben s akknt is kezelem, gyhogy sok cm kivlasztsnl f szempont folt gy a hordozhatsg. A listn bven vannak exkluzv s multiplatform cmek vegyesen, az utbbiak kivlasztsnl nyilvnvalan f szempont volt a hordozhatsg a fentiek miatt.

Ez amolyan check-list magamnak, amit vezetgetek sernyen, egyszer majd viszem magammal a Gamer730-ra is, htha gy nem vesztem el a fonalat, mert ahogy nzem, jnnek a bejelentsek rendesen.

A terv az volt, hogy akkor veszek gpet (vagyis ez az alap nekem minden gpnl), ha 10 jtk megjelenik r, ami baromira rdekel. Amikor sszedobtam ezt a listt, jttem r, hogy ezen bven tl vagyunk, szval meg is rett az elhatrozs. Nzzk a listt.
20 komment
2017 janur
10:33 PS 4 Bekklog, elvrsok, benyomsok
Hrom vvel (uramisten, hogy megy az id) a megjelense utn azrt szp szmmal jttek ki jobb, rosszabb jtkok a PS4-re, nem egy remakkel, remasterrel nyakonntve. Mostanra gy voltam vele, hogy ahelyett, hogy idegeskednk a Switch-re lassan cspg knlata miatt, azzal kivrok s addig is beptlom ezt a genercit is, aztn 2-3 v mlva megltom merre tovbb.

Elkezdtem sszeszedni azt, ami eddig rdekel s mocskosul nagyra ntt a lista. Persze tbb remake s remastered is felkerlt, mert br korbban gy voltam vele, hogy ezek az ipar rkjnak felelnek meg, mra mr elknyelmesedtem, nem tartok fenn tbb gpet, gy ha valami kimaradt vagy nagyon jrajtszanm, felkerlt a listra.

A lista fleg ersen szubjektv els benyomsokbl, mltbeli tapasztalatokbl s trailekbl ptkezik, nagy mrtkben tmaszkodva a sajt zlsemre, gy sem kritiknak, sem tesztnek nem sznom, mg ha annak is tnhet nha. Ami vastaggal kerlt kiemelsre, mr a polcon vrja a sort.

Ksbb mg bvtem, illetve ha vgeztem valamelyikkel, akkor kiegsztem az els kzbl szrmaz benyomsaimmal is a bejegyzst. Essnk neki, mert hossz lesz.
10 komment
2015 november
18:50 The Legend of Zelda: Minish Cap
Nagyon vonzott ez a jtk, amikor mg csak screenshotokat lttam belle. Nem tudom mirt, lehet, hogy a rajzfilmes stlus, vagy a spriteok mozgsa, de mindig jobban izgatott mint a msik GBA cm (a LttP ugyebr, amirl mr rtekeztem). Lssuk mire mentem vele.

12 komment
2015 jlius
18:50 Dne
Egy hosszabb bejegyzst tervezek, hogy megemlkezznk minden idk legnagyobbjrl, ha mr az Arrakis-on lnk lassan. Egyenlre viszont csak egy llapotfelmrsre futja ebben a melegben.
Van mg valaki aki megszllottja? Jmagam a tizenves korszakom hajnaln botlottam bele az apm jvoltbl, akkor csak azzal a felttellel engedte elolvasni, ha megbeszljk utna, hogy mi jtt le szmomra a mondanivaljbl. Hlistennek tmentem a teszten, s gy gyakorlatilag hrom mnival lettem gazdagabb:
- Innen indult a komplecionizmusom (nem tudom, hogy van-e ilyen sz egyltaln) emiatt KELL egy sorozatnak/jtknak, ami kedvenc lett az sszes rszt sszeszedni. Valami knszenveds volt beszerezni a hinyz rszeket, mivel ekkor mg j pr vvel az jranyomsok eltt jrtunk, az sszes antikvriumban le volt adva a telefonszm, amit azonnal hvni kellett az eladnak, ha bevittek egy pldnyt
- Azta imdok olvasni. Ennek az elnyt nem kell bemutatnom szerintem, rkk hls leszek, hogy rkaptam erre a mnira
- Maga a Dne mnia. Tizenhtszer olvastam ki, mire a gimnziumba kerltem, gyakorlatilag kvlrl tudom a knyvet (a folytatsait mr egy kicsit kisebb hvvel faltam fel, de az sem llt meg 10 alatt). Ezzel a szmmal kezdtem a gimit, amikor is az akkori, mr azta megboldogult angoltanrom, aki kiss szabadelv nzeteket vallott a tants tern kzlte az els rn, hogy a Dne ktelez olvasmny lesz. gy reztem magam, mint Wyatt Earp egy vakoknak rendezett cllvszeten.

Nemsokra vgzek a hosszabb beszmolval, kitrve persze a jtkok aspektusra is, hogy az oldal clkznsgt is megszltsam. Addig ossztok meg, ha akad emlk errl a sorozatrl.
25 komment
2015 jnius
12:17 The Legend of Zelda: A Link To The Past
tugorva az els kt rszt, rgtn ezzel a cmmel kezdtem, tbb okbl is.
1) ezt tartjk a laikusok az els „True Zelda Experience”-nek
2) kb. 4 ve be van trazva, hogy vgigjtsszam, gondoltam, ha mr gy is ez a legrgebbi, akkor kezdjk ezzel.


24 komment
12:14 Nagy Zelda countdown
Vgigrohanok majdnem az sszes cmen.

0 komment
Shifty Fox
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Ezeken a platformokon jtszom
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Zene (jtszom), Knyvek, Mozi , Anime, Grafika, rajzols, Billird, Internetes magazinok, szs, Snowboard, Korcsolya, Hember pts, Hegymszs, Bicikli, Falmszs, Grnyedt ls, Kzdsportok
Bartok, ismersk
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
Jar papa
(offline)
casper007
(offline)
Veerminaar
(offline)
werdy
(offline)
Gulandro
(offline)
Nightmare
(offline)
mrpeck
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Kisvendg
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
keviny
(online)
mastercief
(offline)
deku82
(offline)
btdudu
(offline)
MongooseNX71
(offline)
BazsiHHH
(offline)
Venyige
(offline)
nintendo fan
(offline)
Kumite
(offline)
aronlord14
(offline)
angrod
(offline)
Duracel
(offline)
Rick Dangerous
(offline)
Hastur
(offline)