[18] Shifty Fox (offline)

egy 31 ves fi s itt lakik: /

2298 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 34518 kreditet gyjttt

 
Tartalom, mert taln lesz annyi bejegyzs, hogy el kelljen igazodni kzttk...

Legend of Zelda retro teszek

Zelda tesztek: Bevezet
The Legend of Zelda: A Link to The Past
The Legend of Zelda: Minish Cap

TECH

Emultorok mobilon? Jhet!

Knyvek

Dne- Bevezet
 
2017 janur
10:33 PS 4 Bekklog, elvrsok, benyomsok
Hrom vvel (uramisten, hogy megy az id) a megjelense utn azrt szp szmmal jttek ki jobb, rosszabb jtkok a PS4-re, nem egy remakkel, remasterrel nyakonntve. Mostanra gy voltam vele, hogy ahelyett, hogy idegeskednk a Switch-re lassan cspg knlata miatt, azzal kivrok s addig is beptlom ezt a genercit is, aztn 2-3 v mlva megltom merre tovbb.

Elkezdtem sszeszedni azt, ami eddig rdekel s mocskosul nagyra ntt a lista. Persze tbb remake s remastered is felkerlt, mert br korbban gy voltam vele, hogy ezek az ipar rkjnak felelnek meg, mra mr elknyelmesedtem, nem tartok fenn tbb gpet, gy ha valami kimaradt vagy nagyon jrajtszanm, felkerlt a listra.

A lista fleg ersen szubjektv els benyomsokbl, mltbeli tapasztalatokbl s trailekbl ptkezik, nagy mrtkben tmaszkodva a sajt zlsemre, gy sem kritiknak, sem tesztnek nem sznom, mg ha annak is tnhet nha. Ami vastaggal kerlt kiemelsre, mr a polcon vrja a sort.

Ksbb mg bvtem, illetve ha vgeztem valamelyikkel, akkor kiegsztem az els kzbl szrmaz benyomsaimmal is a bejegyzst. Essnk neki, mert hossz lesz.
10 komment
2015 november
18:50 The Legend of Zelda: Minish Cap
Nagyon vonzott ez a jtk, amikor mg csak screenshotokat lttam belle. Nem tudom mirt, lehet, hogy a rajzfilmes stlus, vagy a spriteok mozgsa, de mindig jobban izgatott mint a msik GBA cm (a LttP ugyebr, amirl mr rtekeztem). Lssuk mire mentem vele.

12 komment
2015 jlius
18:50 Dne
Egy hosszabb bejegyzst tervezek, hogy megemlkezznk minden idk legnagyobbjrl, ha mr az Arrakis-on lnk lassan. Egyenlre viszont csak egy llapotfelmrsre futja ebben a melegben.
Van mg valaki aki megszllottja? Jmagam a tizenves korszakom hajnaln botlottam bele az apm jvoltbl, akkor csak azzal a felttellel engedte elolvasni, ha megbeszljk utna, hogy mi jtt le szmomra a mondanivaljbl. Hlistennek tmentem a teszten, s gy gyakorlatilag hrom mnival lettem gazdagabb:
- Innen indult a komplecionizmusom (nem tudom, hogy van-e ilyen sz egyltaln) emiatt KELL egy sorozatnak/jtknak, ami kedvenc lett az sszes rszt sszeszedni. Valami knszenveds volt beszerezni a hinyz rszeket, mivel ekkor mg j pr vvel az jranyomsok eltt jrtunk, az sszes antikvriumban le volt adva a telefonszm, amit azonnal hvni kellett az eladnak, ha bevittek egy pldnyt
- Azta imdok olvasni. Ennek az elnyt nem kell bemutatnom szerintem, rkk hls leszek, hogy rkaptam erre a mnira
- Maga a Dne mnia. Tizenhtszer olvastam ki, mire a gimnziumba kerltem, gyakorlatilag kvlrl tudom a knyvet (a folytatsait mr egy kicsit kisebb hvvel faltam fel, de az sem llt meg 10 alatt). Ezzel a szmmal kezdtem a gimit, amikor is az akkori, mr azta megboldogult angoltanrom, aki kiss szabadelv nzeteket vallott a tants tern kzlte az els rn, hogy a Dne ktelez olvasmny lesz. gy reztem magam, mint Wyatt Earp egy vakoknak rendezett cllvszeten.

Nemsokra vgzek a hosszabb beszmolval, kitrve persze a jtkok aspektusra is, hogy az oldal clkznsgt is megszltsam. Addig ossztok meg, ha akad emlk errl a sorozatrl.
25 komment
2015 jnius
12:17 The Legend of Zelda: A Link To The Past
tugorva az els kt rszt, rgtn ezzel a cmmel kezdtem, tbb okbl is.
1) ezt tartjk a laikusok az els „True Zelda Experience”-nek
2) kb. 4 ve be van trazva, hogy vgigjtsszam, gondoltam, ha mr gy is ez a legrgebbi, akkor kezdjk ezzel.


24 komment
12:14 Nagy Zelda countdown
Vgigrohanok majdnem az sszes cmen.

0 komment
2014 augusztus
19:23 Mg 500 nap az j Star Wars premierjig.
Ennek rmre sszeszedtem az sszes Dark Horse kpregnyt, valamint a Magyarorszgon megjelent knyveket (azt hiszem 2 hinyzik), mely gy sszesen 68 darab knyvet takar. A fizikai valjukban meglv cuccokat egy kln polcra szervezem, valamint a digitlis anyagok Calibre-ben szedtem ssze, egy laza 3 napos munka sorn, egymshoz viszonytott idrendbe rendszerezve, mely jelenleg 95 cimkt takar. Ez exponencilisan nvekszik, ahogy katalogizlok, s mg csak most kezdtem el a Rise of the Empire Era-t.

Kzben azrt olvasgatok is, a "Dawn of The Jedi" valamint az "Old Republic" korszakban jtszd anyagokkal nemsokra vgzek, s ilyenkor rzem, hogy a kisklyk, aki bennem lakik elgedetten dl htra s vigyorog :D A kocka pedig elgedetten szemlli a rendszerezett anyagokat, nem trdve rengeteg belelt rval :P
8 komment
2014 jlius
21:32 Emultorok mobilon? Jhet!
szintn szlva, szvem szerint szimpln kihajintanm a SIM krtyt a telefonombl. Nincs is annl idegestbb, mint amikor a Shadow Moses szigeten lopakodom, vagy Cloud s Aerith bcsjt bmulom, esetlen megprblom beledobni a bombt Goron City-ben a prg kancsba, aztn bejn egy hvs s valami hlyesggel traktlnak.

Emultorok mindenre vannak, de mobilokon valahogy nem volt sosem az igazi, hiszen a legtbb cucc ltalban elvrzik a virtulis gombokon.

Eddig. Egy, mert mr ezer fle kontroller ltezik, kett pedig, hogy a mobilos emultorok elrtk azt a szintet, hogy minden retro rajongnak a telefonjn, vagy tabletjn a helye.

Sajnos alapesetben csak az Android rendszerre vannak tmegesen hasznlhat cuccok, maga a program "szrkezna" jellege miatt az Apple tzzel vassal rtja ket az Appstore-bl. Vannak alternatvk persze, de nem ez a tma most, aki szeretn meg tudja oldani hogyan oldja meg a beszerzsket. Jelenleg egyetlen egyet sikerlt leszednem, amit azta trltek is a storebl.

Lssuk.
17 komment
Shifty Fox
PSN ID: Shifty_The_Fox "One sword keeps another in the sheath."
Ezeken a platformokon jtszom
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Zene (jtszom), Knyvek, Mozi , Anime, Grafika, rajzols, Billird, Internetes magazinok, szs, Snowboard, Korcsolya, Hember pts, Hegymszs, Bicikli, Falmszs, Grnyedt ls, Kzdsportok
Bartok, ismersk
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
Jar papa
(offline)
casper007
(offline)
Veerminaar
(offline)
werdy
(offline)
Gulandro
(offline)
Nightmare
(offline)
mrpeck
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Kisvendg
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
keviny
(offline)
mastercief
(offline)
deku82
(offline)
btdudu
(offline)
MongooseNX71
(offline)
BazsiHHH
(offline)
Venyige
(offline)
nintendo fan
(offline)
Kumite
(offline)
aronlord14
(offline)
angrod
(offline)
Duracel
(offline)