[42] Renatto (offline)

Sportos - Tkfej - Mnikus

egy 38 ves fi s itt lakik: Szabolcs-Szatmr-Bereg / Nyregyhza

3599 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 136856 kreditet gyjttt

 
Az ki van zrva, mer' nem tudom!
 
2013 December
08:53 Kinect Fitness


A mozgsrzkels technolgia s a kinect elterjedsvel egyre inkbb eltrbe kerltek a ritmusjtkok, valamint a sport s fitness programok. Termszetesen ms mfajban is kszltek jtkok, melyek csak tbb-kevsb sikerltek jl, m az elmlt pr v tvlatban kijelenthetjk, leginkbb csak a tnc s edzprogramok hoztak igazn nagy ttrst!
Zumba Fitness: Core 4 komment
2011 May
13:18 Forza s n...

Rgta ismerjk egymst, de mgis csak most jtt el az alkalom, hogy lerjam, mi is trtnt s hogy jutottunk idig. A minap megtrtnt az, amire oly sokat kellett vrni…de megrte!
Forza Motorsport 3 6 komment
2011 March
21:23 Dance Central, avagy tnci-tnci mskpp!

Az egsz Karcsony eltt kezddtt. A bartnmnek mr nagyon viszketett a tenyere egy kinectes jtk utn, mivel az egy hnappal korbban megrendelt Your Shape: Fitness Evolved mg sehol sem volt. A Mdiban annyira felidegestette magt, hogy emiatt Karcsonykor sem fog tudni jtszani, hogy azonnal meg akarta venni a Dance Central-t! Sikerlt rbeszlnem, hogy az amgy sem barti r helyett, legalbb menjnk t a pr utcnyira tallhat 576-ba s ott vegyk meg olcsbban. gy is tettnk.
Dance Central 3 komment
2011 March
16:55 10.000 G

Lassan mr 4 hnapja, hogy csatlakoztam az Xbox 360 (Kinect) kzssghez s eme rvid id alatt sikerlt elrni a 10.000 G lomhatrt.
Kinect Adventures 12 komment
2011 February
01:11 Limbo, a limbo, a LIMBO lz!


Mg a tavalyi v vgn mikor jtkosokat nztem Xbox Live-on, feltnt egy rdekes fekete-fehr borts arcade jtk s mindjrt az els helyen 200/200-ra volt hzva. rdekesnek tnt, de tovbblptem. Mikor viszont mr a 3. felhasznlnl is lttam, knytelen voltam megnzni mi is lehet az a LIMBO. Az itteni cikket tolvasva gondoltam teszek 1 prbt a demo-val. A jtk az els pillanattl magval ragadott, gy el is hatroztam, hogy a bartnmnek is megmutatom, mit gondol rla. Nem krds, neki is nagyon tetszett, szval gy dntttnk ezt be kell szerezni. Eltelt pr ht, beszereztem a megfelel mennyisg pontot s meg is vsroltuk.

Limbo 6 komment
Renatto
Klipsch Reference Premiere DOLBY ATMOS 5.2.4 - Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - LG-OLED65C9
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), tterem, Bowling, teke, Horgszat, Frum, szs, Foci, Snowboard, Napozs, Kzdsportok, Fitness
Bartok, ismersk
sting
(offline)
Guzeppe--->Vergil123
(offline)
MistaPriest
(offline)
armi
(offline)
birooo
(offline)
xetron
(offline)
ati7512
(offline)
lemongrass
(offline)
Kinectbaby
(offline)
FredPerry
(offline)
fifapro
(offline)
KingKress
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live