[16] N'd'Raash (offline)

Alapos - Higgadt

egy 45 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3664 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 27299 kreditet gyjttt

 
N'd'Raash mg nem rt bemutatkozst!
 
2014 January
16:19 Knyvjelz magamnak
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=22462&news
3 komment
2013 December
11:18 Gran Turismo 6 platina
************************************************************************
"Hivatalos" : vgkpp r kellett dbbennem, hogy a karrier md olyan szinten buta, hogy tulajdonkppen teljesen felesleges volt ennyire rkszlni naplval. Alig van htra valami, nemhogy nem 2 hnap, de 2 ht se kell hozz... Csalds.
************************************************************************

Hasznljuk arra a (we)blogot amire val: rjunk naplt. Az alany a kedvenc auts jtkom legjabb rsze. A cl a platina, s az hogy egy helyen gyljn ssze minden hasznos informci. A mdszert amit az elz rszeknl is alkalmaztam n gy nevezem, hogy miniml-maximalista, azaz a tlem telhet leggyorsabban szeretnm elrni, de gy, hogy a jtkban a lehet legkevesebb id teljen el, s a lehet legkevesebb autvlts s autvsrls trtnjen (jutalomautk elnyben). Ezrt ha elindulok egy versenyen, de nem nyerem meg, akkor reset, s kezdem jra a korbbi mentsbl - na ezt mr az els napon sikerlt megszegni, a fene fog azzal idt pazarolni hogy egy 2 krs gokartozs miatt jtatltgessnk :D. Ez all kivtel lehet esetleg egy olyan bajnoksg, ahol brutl nehz versenyek vannak, s rlk ha sikerl az sszetett, majd utna egyesvel aranyozom a nem megnyert futamokat.
A fentiekbl addan szvfjdalom nlkl fogom mindig az elrhet legersebb autt hasznlni.

Kezds: 2013 december 6-1=5.

Krlek, a tmrsg miatt ne itt krdezz, ha van mit, hanem a GT6 topikban http://www.gamer365.hu/topic.php?id=7715

Trfek itt: http://psnprofiles.com/trophies/2305-Gran-Turismo-6/HUN-NdRaash rdekessg: a lemaradsaimat egyb jtkokban dec 4-n tudtam le vgleg a MK vs DC Universe platinval.
9 komment
2013 May
20:00 Mi a baj az XBONE-nal?
Az elmlt napok trtnseinek hatsra kondenzldtak bennem a kvetkez gondolatok, de az alapozs persze mr vtizedes lptkben mrhet. Az eleje furcsnak fog tnni, de hidd el, eljutok a cmben feltett krdshez is.
62 komment
2011 December
20:36 38. heti fotverseny - Baleset

Gran Turismo 5 14 komment
2011 November
13:41 36. heti fotverseny - Standard autk 2

Nagyobb mret

Vrtam is meg fltem is hogy eljn ez a pillanat, versenykirst kell ksztenem. Mg el sem kezdtem, de ahogy vgiggondoltam, rjttem, hogy nem knny feladat. Radsul a vgn majd rtkelni is kell :)
Gran Turismo 5 20 komment
N'd'Raash
!-!-! HA AZ IGEKT AZ IGE ELTT LL, EGYBERJUK !-!-! Nem adok egy fillrt sem Kapuk Vilinek s a Picipuhnak, nem rdemlik meg.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Playstation Portable
PC
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Passzinsz / aknakeres, Zene (hallgatom), Knyvek, Grafika, rajzols, Billird, Letlts, Kosr, Bicikli, Grkori, grdeszka, Ping-pong, Kzdsportok
Bartok, ismersk
EmpiHUN
(offline)
sawyer
(offline)
unrealnoise
(offline)