[13] zsombee (offline)

Higgadt - Idegest - Sznok

egy 25 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3606 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21540 kreditet gyjttt

 
zsombee mg nem rt bemutatkozst!
 
2015 November
13:21 kedvenc filmjeim 50-1
sszekaptam magam, s beptygtem a lista msodik felhez tartoz kis gondolatokat is. Itt is azrt elgg mainstream a hatrvonal, amikrl nem hallottam innen-onnan hogy kifejezetten j filmek, azokra ltalban nem fecsrelem az idmet, gyhogy nyilvnvalan az zlsemben valamennnyire tkrzdik az IMDb-s, rym-os irnyvonal. Rengeteg film van, amik nagyon rdekelnek de mg mindig nem lttam, s rengeteg rendez van, akik teljesen kimaradtak (Tarkovszkij, Begman, Eisenstein, Kurosawa), pedig nagyon rdekel a munkssguk. Na mindegy, a nagyjbl szk ezer filmbl, amit eddigi nem tl letem sorn lttam ezt sikerlt sszekaparni, remlem gy is talltok ezt-azt, ami felkelti az rdekldseteket.
3 komment
2015 November
17:51 unalmas kedvenc filmjeim lista nr. 3/1, 100-51, part 1, ilyenek
Harmadik ve rogatom ezeket az sszegzseket, hogy aztn kt hnap mlva lssak egy rakat olyan filmet, amiknek helye lenne a listmon, gyhogy trlm az egszet egy letre, hogy aztn kvetkez sszel jrarhassam. Nyilvnvalan ennek is ez lesz a sorsa, rengeteg olyan kiemelked alkots van, amit nem lttam, st azrt minden vben be is esik egy-egy amit ha a kedvenc tzesbe nem is, de azrt egy legjobb 50-100-ba knyelmesen beilleszthetek. De ht gondolom mirt ne, akit idegest az max ignorlja, aki pedig vgigprgeti taln tall olyan darabot, ami felkelti az rdekldst, s gy kellemes lmnyeket szerezhet magnak. Az objektivits olyan sokat most nem vet a latba, csak azrt nem kerl a listra semmi, mert tudom, hogy illene, hogy itt legyen. gy dntttem, hogy most kettbontom a wall of textem, lesz elg olvasnivaltok gy is egyszerre. Szval ja, kellemes szemezgetst.
15 komment
2015 April
20:20 DVD gyjtemny - egy v termse
Multishootnak volt egy gyjtemnyes blogja pr hnapja (ha kimaradt, akkor itt csekkold), fleg az a bejegyzs inspirlt arra, hogy n is kzztegyem a sajtomat. Pontosan tavaly ilyenkor, 2014 prilisban vettem meg "tudatosan" az els lemezemet, s azta kisebb-nagyobb kihagysokkal azrt rendszeresen vsrolgatom ket, ha van egy felesleges ezresem. Arra, hogy mirt pont DVD-k nem nagyon szndkozom most kitrni, a lnyeg, hogy gyermekkoromat a PS2-DVD lejtsz-kistv hrmasban ltem le, gy ers nosztalgikus szlak ktnek a kifutban lv adathordozhoz. Nincs olyan sok filmem mg, mint multishoot kollgnak (jelenleg valamivel 80 felett), de taln jvre ilyenkor mr mg egyszer ugyanennyirl rhatom nektek az aktulis bejegyzst. Ja s spoiler: sok kp lesz, mobilnettel anyzktl elnzst.
16 komment
zsombee
zsombee mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, FPS, Online FPS, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk zsebkonzolon, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), rs, Mozi , Bulizs, Bartok, Email, Frum, Internetes magazinok, szs, Kosr, Bicikli
Bartok, ismersk
multishoot
(offline)
getro2
(offline)
G.A.R.
(offline)
KrAtos007
(offline)
djcsoves
(offline)
atothhu
(offline)
Deadpool
(offline)
snakess
(offline)
Krisi92
(offline)
Svitzh
(offline)
XBOX Live