[11] Mark (offline)

Karikatra - Egoista

egy 39 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5073 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17569 kreditet gyjttt

 
Szeretem a videojtkokat.
 
sszesen: 64 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
2010 August
16:46 Ultraaaaaaa Combooooooo...
1995. Kbnya. Contact nev bilird, darts s jtkterem - bnbarlang. Kgyz sor. Egy gp tlvlti a tbbit.
8 komment
2009 October
22:53 Egy v utn ismt...s lbl sajnltatom is magam:)
Az utbbi idk sok j, de nem igazn kiemelked jtka utn (kivtel SF IV.) vgre itt vannak azok a jtkok amirt tudnk szenvedlyesen rajongani. Forza 3 s a kvetkez hetekben megjelen Tekken 6, illetve CoD: MW 2.
Ma be is gyjtottam ezt a Forza tmt. Gynyrsg, pajkoskods, nyenckeds, kedvenc tpusaim tesztels kzbeni brsonyos hangon val emlegetse. Megprbltam olyan, ha nem olyanabb szeretettel, kedvessggel nevn nevezni aktulis autmat, mint Jeremy Clarkson a Top Gearben...caaaaar.
Kzben jtszottam online R6:Vegas 2-t, mert a havernak csak az van meg, hostoltam, frageltem, scoroltam s egyltaln nem idegestettem magam. Mindenki jl rzi magt, aztn ha runtak, akkor megint csak n leszek s az autk :) tjtt egy msik haverom is, volt SF: IV, aztn akartunk Resi 5-zni is splitben. Akartunk.
FREEZE :( Kocka, csk, mikor, hogy! Borzalmas!
Aztn tallgats - br van tlfeszltsgvd, de - htha csak egy ram ingadozs volt. Htha csak a net. Htha csak a live. Htha egy cache rts megoldja. Htha csak a hdd...na ez utbbi azrt nagyon fjna, de szerintem nem az! Nlkle is "megy" sajnos. Brmi is, otthon nem fog menni. Ebbl szervz lesz.
Nem vagyok csaldott, nem haragszom n az MS-re, meg gy senkire. Abbl mr kinttem. Csak kurvra szomor vagyok. Nem dhs "Hulk smash!" rzs. Gyermeki szomorsg. Elvettk a jtkomat, hpp-hpp.
Bazz, de jtszank most forzsaaat! Life is cruel.
Azrt az hozztartozik a trnethez, hogy mikor megkrdeztem google-jbartot, hogy akkor most mi is van, a majdnem RROD mell kaptam egy kellemes BSOD is! A bombabiztos asztali cuccomtl! What the f....?! Szval egy pillanat erejig elhatalmasodott rajtam egy szemlyemet rnt tfog informatikai tmads lehetsgnek gondolata is :)
Mondjuk ezen mr n is rhgtem. Mindenesetre a telefonom MA NEM piszklom!
Htha az idei forradalmat a MS csinlja... :D:D:D Nem lehet tudni, az is csak WinMo.
Forza Motorsport 3 0 komment
2008 October
10:45 Eladtam a PSP-met...
Nem mondhatnm, hogy nagyon megviselt. Akkor egy kicsit fjt, amikor a vev gyerek kivette a kis fehr sztybl s ketten szembesltnk vele (mintha nem is n vettem volna 2 vvel ezeltt!), hogy milyen kivl llapotban van. Egy karc, egy durvbb kops sehol! Akkor egy kicsit elgondolkodtam. Deht nincs mit tenni, a deal az deal! Nem bnom. J gyerek vette meg. Katonaember. Ott biztos sok hasznt veszi a holtidkben. rt is hozz, ahogy n levettem. Remlem sok rmt leli benne.
Nekem valjban ez egy nagy vakvgny volt. Vgigvittem 3 jtkot rajta, de nem reztem azt a "mikor jtszhatok jra" rzst. n a portable-t tnyleg portable-nek vettem. Egy, azaz egyszer jtszottam vele tvolsgi buszon (amire vettem ugye). Mit tehettem volna? Amikor hosszabb tra mentem valahova, vagy ms dolgom volt, vagy bartokkal voltam, vagy vezettem. Egyiknl sem ildomos kzben jtszani. Otthon meg olyan hlyn reztem magam, hogy ott a "nagygp", a tv, n meg itt hasalok s egy jegyzettmbnyi kpernyt nzek 25 centirl. Fleg, hogy amikkel jtszottam, mindnek megvolt az asztali konzolos konverzija. Ez van. Nekem nem tallt be a zsebkonzolos megolds.
J gp volt. n meg rossz clkznsg :)
12 komment
2008 October
12:49 27, avagy Happy Birdday...(Office) :D
s most egy rvid sszegzs pr sorban eddigi megtapasztalsaimrl a vilgban s azok konklzii, melyek feltrjk vals nemet a kedves olvasknak...NOT ;)
2 komment
2008 September
15:47 Go Speed Racer, Go Speed Racer, gooooo...
Igazn megdbbent film. Nem is igazn magn a filmen dbben meg az ember, hanem sajt magn. Egyszerbben: Hogy a picsba tetszhet nekem ez a tutti frutti szn sletlensg?!
Elszr nagyon meg akartam nzni, mertht Speed Racer, meg Wachowski, meg iz. Aztn az egsz valami rdektelensgbe fulladt, pont nem rtem r, ms se rt r, passz. Ksbb valami oknl fogva jra felfedeztem, hogy ilyen van. Meg is akartam nzni, de...
....2 prblkozsbl ktszer bealudtam kb. a 20. percnl. Ebbl viszont azt vontam le, hogy a film szar. Amgy sem tetszett ez a borzaszt sznvilg, meg hogy mr kell nukleris hajtm iz a kocsikba s mr kell Hotwheels plyn 800-al, driftelve venni a kanyart egy fejjel lefel loop kzepn??? Baromsg.
Ma ert vettem magamon s vgignztem.
A vgkvetkeztets, hogy GECIJ!
Nem is akartam elhinni, de frankn belecssztam a vilgba, amit kreltak. A sznkavalkd nemhogy zavart, de a vgn tetszett is! Ha gnyos akarnk lenni, akkor azzal gyanstanm wachowskikat, hogy biztos meg akartk mutatni a Mtrix utn, hogy nem csak a zld sznt ismerik :D De nem.
Az egsz pont az akcik sorn nyer rtelmet! Mert a pontos s tletes vgsokat kvn jelenetekkel s az animt utnz snittekkel (httr eltnik, ervonal, jelenet kzbeni idugrs) az egszbl egy lszerepls rajzfilm lesz!
s ha az ember gy l le nzni, egszen ms kpet ad!
Ms rtelmet nyer a szlssges jtk, a kicsit ostoba sztori s a klasszikus "a gonosz velejig romlott, a j pedig egy szent" feloszts.
Persze van benne mtrixos buny is bullet time-al, meg irrelis move-okkal, de az egsz viccre van vve!
Maga a vilg, ahol jtszdik egybknt (ha a rggumi sznen tltettk magunkat) nagyon barti. Kicsit steampunk, kicsit Jetsons...atomerm jrgnyok, cska tv, '60-'70-es vek retro cuccok, II.ww-s fegyverek (szerintem nmet gppisztollyal lnek, MP 40, passz). A lnyeg, hogy alapjaiban ugyangy mkdik, mint a egy vals vilg: korrupci, csals, pnz imdat, hatalomvgy. Kln kedvenc volt a Royalton (a nagyon gonosz autgyr) vezre, aki valami kurvajl adta a tmt. Engem legalbbis meggyztt volna Speed helyben :D
Mivel az egsz egy mese, a vgn minden jra fordul. A tanulsg, hogy a tiszta erklcs, a becslet kifizetd (mondom, hogy mese!). Meg persze azt tegyk, amit jnak ltunk, mert az a helyes...na igen, ez meg a tipikus amerikai okossg. Ezt akr Charles Manson is mondhatta volna a brsgon...Ht n ezt gy helyesnek gondoltam, krem szpen.
Szval nagy megvltst ne vrjon senki.
Amg ezt lertam, vgig azon agyaltam, hogy ez mind szp, meg fajin, de mitl is volt az, hogy a vgn szintn drukkoltam ennek a szerencstlen, nav hlynek? Nem tudom. Mindenesetre nagyon j volt. J volt nem a melra gondolni, nem a problmkra gondolni, nem a bizonytalan jvre/elbaszott mltra gondolni, egyltaln nem venni komolyan semmit, de legfkppen kurvra nem komolyan venni magamat. Ez utbbi akinek nehezre esik, gyakorolja akr ervel is, mert hihetetlenl felszabadt rzs, ha sszejn! s akkor taln ez is tetszeni fog...
vagy nem.

Shifters 12 komment
2008 August
21:40 jdonsgok.
Nem biztos, hogy rdekel valakit. Taln engem sem :D
8 komment
2008 June
13:50 The Sarah Connor Chronicles (...Terminator ;) )
Haver mondja, j. Utnanzek. Utna meg csak nzek.
18 komment
2008 May
00:22 Csak gy lerok pr sort...
Szval itt sem lesz se kp, se link :)
16 komment
2008 May
00:22 Kis nosztalgia...jaaaj, mr megint?!
Ja. Mindig. Folytatlagosan. Visszatren.
3 komment
2008 April
14:44 Lolita - a film
Az egyik legszebb szerelmes trtnet, amit valaha lttam!!!
Beteg?
5 komment
sszesen: 64 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Mark
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szimulator
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Passzinsz / aknakeres, TV365 (*24), Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Bulizs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, S, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Aky
(offline)
zaz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
METHOS
(offline)
Wadarr
(offline)
Vuxy
(offline)
Matos
(offline)
naval
(offline)
xiaolin
(offline)
sroland
(offline)
Wander
(offline)
hjetyekus
(offline)
Medw
(offline)
Ray
(offline)
Driver
(offline)
FredPerry
(offline)
XBOX Live