[5] ujitso (offline)

egy 30 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3768 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 6296 kreditet gyjttt

 
ujitso mg nem rt bemutatkozst!
 
sszesen: 18 [1-10]
1 | 2
2011 February
22:39 Heads up: Braid (Mac) s SFIV (iOS)
A gamer365 mind a hrom (illetve ngy) Mac felhasznljt parancsolnm rgvest az App Store-ba, hogy kemny msfl eur fejben cibljk le a felhk kzl a Braidet (amg ennyi – kevsb klnleges idszakokban 8 €), mindenkppen ktelez menet:
http://itunes.apple.com/hu/app/braid/id411902645?mt=12A felteheten nagyobb szmban elfordul iPhone / iPod / iPad tulajoknak pedig a Street Fighter IV-et ajnlm figyelmbe: lltlag rendben van, jelenleg 1 eurrt mrik:
http://itunes.apple.com/hu/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8(Phoenix Wright is 1 eurs volt egy rvid ideig, de arrl sajnos lemaradtam... :)
1 komment
2011 February
23:52 Duke Nukem vs. TextEdit
A TextEdit a Mac OS X "WordPadje", gyszlvn. Valaki fizetett Duke Nukem (Forever) hangjnak, hogy ennek a programnak a menjben tallhat opcikat felolvassa szpen sorban (rohadt nagy tlet lol): http://tatatataa.cn/

(ha valaki vizulis tpus lenne, itt egy screenshot: http://dotdotpixel.com/duke-nukem-felolvassa-a-textedit-menujet/)

CHECK SPELLING AS YOU TYPPPE
Duke Nukem Forever 7 komment
2011 February
20:20 The Daily Dotdot (avagy Shameless Plug 101)


A mai nap flmondatokban:

Orctlanul orron pckltk A Redzsintort – J elre trollkodtunk, hogy mirt is lesz bns a Ridge Racer 3D – Betraztunk elre rmlmokbl s lidrcnyomsokbl az target='main'>Xperia Play reklmjval – Fejet vakargattunk s konzervdobozba ordibltunk, hogy mitl is hr egy hr a Battlefield 3 szpottingja kapcsn – Vgezetl hahotzva hnytunk sugrban Mac.AppStorm-k Braid rivjjn

Uff.
9 komment
2010 August
12:13 Egyperces: The Incident
n mindig is tudtam, hogy meg lesz mg annak a bjtje, ha mindenfle utunkba tvedt trgyakbl s llnyekbl gyrunk gitesteket – hideg tekintetem red vetem, Minden Kozmosz Kirlya! Most itt llunk, knykig zsebre tett kzzel, s figyeljk, ahogy a sz legszorosabb rtelmben fejnkre szakad az g – a selejtes rohammunka gymlcse, elvtrsak (s elvtrsnk)!
http://dotdotpixel.com/2010/08/egyperces-the-incident/
3 komment
2010 August
18:54 Metabokrta
Modern Warfare 2 3 komment
2010 July
19:15 Egyperces: Pix'n Love Rush
"Hetyke tudatosuls: az iOS az avoidance zsner hona. A zsenilis Eco Punk s a zsenilisabb Tilt to Live utn egy – ugyan mechanikban kzel sem az Asteroidsra hajaz – jabb stlusbeli darab landolt a springboardomon, a Pix’n Love Rush. Pr gyors menet utn visszatekintve a cmre kijelenthetjk, hogy az igen tall: sok-sok pixelnyi szeretet van benne, a jtkmenet gerinct pedig maga a rssols adja. Figyelj, haver: a lnyeg, hogy a jtk ltal eld pakolt plya-adagokat gy teljestsk, hogy minl tbb plusz bogyt gyjtsnk be, kzben kikerljk a mnusz bogykat, s a denevreket – utbbiakat le is lehet lni nmi bnuszrt, ugyanakkor az angyalkkra mg vletlenl se nyissunk tzet, klnben morcos lesz z a fggny megett. Plya-adag? gy m, vletlenszer sorrendben rkez klasszikus 2D-s platformereit idz plyamontzs tz-hsz msodpercenknt vltozik. ld tl s gyjtgess, halmozd a komb lncokat – s persze kerld ki az akadlyokat, klnben rdcsrg Game Over Urasg a purgatriumbl. [...]"
http://dotdotpixel.com/2010/07/egyperces-pixn-love-rush/
0 komment
19:13 About: PSP2
"[...] Meglep, hogy a tavaly E3-as “hirtelenjtt” Move leleplezs utn idn semelyik mceleb (Kevin!) nem hzott el egy PSP2 prototpust egyik zakzsebbl, amivel zavarban trlgethette volna hideg verejtkben gyngydz homlokt – valamit azrt megloboghattak volna, hogy ugyan ki tudja mikor, de jn. Mint mondjuk az Agent.
Persze, ez elg matthelyzet volt: a PSP2 egyrtelmen ngl lett volna a PSP al kertett gigszi csinnadratta mellett, hiszen az, ha nem is hivatalosan, de a rgebbi platform hallt is jelentette volna – egy halott konzolt pedig sok rtelme nincs hjpolni, sokkal okosabb, ha az risi reklmkampnyon elvesztegetett dollrokat pr doboz exkluzv szivarba li Sony, hogy legyen mit pppenteni a ravatalozban, amolyan… gentlemenesen [...]"
http://dotdotpixel.com/2010/06/psp2/
2 komment
2010 June
23:46 Napi iOS heads up: NFS Shift, Tilt to Live
Kzszolglati kzlemnyek:

1) Mg ha csak ideiglenesen is, de ingyen tlthet a Tilt to Live – remekbeszabott avoidance. A hskor Asteroids-jra tessk gondolni, csak ppen fltucat mkagomba utn.
http://dotdotpixel.com/2010/06/heads-up-ingyenes-a-tilt-to-live/2) Centekrt (mai Google rfolyam alapjn 220 forintrt) lehet letlteni – ugyancsak korltozott ideig – a Need for Speed Shift iOS verzijt. Az eredetileg 8 euro krl mrt app nem meglepen a nagytestvr mobilverzis kisccse lenne – ennyit taln mg meg is r.
http://dotdotpixel.com/2010/06/heads-up-079-euro-a-need-for-speed-shift/


3 komment
2010 June
23:05 Ismertet: Super Mario Galaxy 2
A Super Mario Galaxy egy mra igencsak lesovnyodott zsnert kpvisel, st, egyedliknt tartja azt letben: a szntiszta platformer, amelyben a hangsly a pontos s precz mozdulatokra s idztsre helyezdik, nem pedig a kimerthetetlen fegyverarzenlra vagy ltvnyos m res ts-rgsokra. Anno Mario ltette t sikeresen elszr az eredenden ktdimenzis mfajt a harmadikba – s nagyon gy tnik, egyben is fogja egy gondosan leszigszalagozott kartondobozban felvinni a padlsra azt. Taln pont a hatodik vilg Throwback Galaxy nvre hallgat plyja zeni szmunkra, hogy a kr bezrult, s j vilg j – effle 3D-s platformerek nlkl. http://dotdotpixel.com/2010/06/ismerteto-super-mario-galaxy-2/
Super Mario Galaxy 2 2 komment
2010 June
19:43 Egyperces: Eco Punk
Az Eco Punk egy viszonylag egyszer, m annl addiktvabb jtk. Egy ugyancsak punk kllem nyulat alaktunk, aki grdeszkjn lovagolva hivatott sszeszedni egy piciny vros keresztezdsben a szemetet, kutyapiszkot, s egyltaln mindent, ami nem oda val. Ekzben dz harcot vv az telgazsban vonul jrmvek csordjval, balerina mdjra szlalomozva kzttk – ha eltnek minket, akkor bizony game over. http://dotdotpixel.com/2010/06/egyperces-eco-punk/
0 komment
sszesen: 18 [1-10]
1 | 2
ujitso
ujitso mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Nintendo DS
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
drag
(offline)