[13] Kiccsidzson (offline)

tlagos - Csiga

egy 46 ves fi s itt lakik: /

3823 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21587 kreditet gyjttt

 
No azrt mg nem vagyok harminchat ves fogatlan vn hlye, csak nem szvesen adok meg vals adatokat, mert a net bugyraiban nem egy virtulis balts gyilkos bvik meg (hanem esetleg tbb). Legjobb ha senki nem tud senkirl semmit. Mg csak 33 vagyok.
 
sszesen: 118 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...12
2015 November
19:54 A lbatlan leny
Van valahol tvol egy klns vilg ahol vente egyszer megtartjk a gyllet nnept, a Szopcsonyt. Ilyenkor az emberek ft lltanak s megajndkozzk utltjaikat mindenfle felesleges s bosszant dologgal. Hogy mirt teszik, nem tudni pontosan, valsznleg megszoksbl, de az is lehet, hogy egyszeren csak szeretnek kibabrlni a msikkal, ha mr velk is kibabrlt az let.
Ilyenkor kerl bele a dszes dobozokba tbbek kztt a k*rvaanyzgp vagy a tvelttjrklgp s hasonl flsleges, mde sok helyet elfoglal szerkezet. De az is megteszi, ha egyszeren odacsinlunk a szopcsonyfa al, mi szintn bevett szoks a szegnyebb nprtegeknl, kik aznap este a ft krbellva ersen szortjk orrukat, megprblva az ltet levegt brlgzssel magukv tenni, vajmi kevs sikerrel.

----------------------
0 komment
2015 November
20:39 1956
Bejttek az oroszok! Ezt kiablta mindenki 1956 szn. Tudtam, hogy van valami helyzet, de a fvros messze van, hagyjanak engem bkn szntani s vetni, nem rek n r ilyesmivel foglalkozni.
Aztn persze itt is megjelentek a tankok, a kis falumban. Nem is rtettem, mirt jttek ide, meg hogy lehet ilyen sok tankjuk. Mindegy.

- Gyere ki vagy n megyek be! - ordtotta egy orosz az ajtn kvlrl, taln az egyetlen, aki beszlt kzlk valami emberi nyelvet. ppen zabkst ettem, mazsolval, kis dival. Amgy is elg fogykony vagyok, nehezen tudok hzni, pedig a vkony paraszt nem paraszt. Erre mg ez is. gy nem lehet nyugodtan enni, hogy itt ordiblnak az ember mellett. Pedig kezd j lenni a terms, mr alig pran heznek a faluban. n mondjuk nem, de n meg hzni nem tudok, pedig kne kicsit. De gy nem lehet.
- Gyere ki, vagy kivglak mint taknyot sz*rni!! - ordtott jra az orosz, kt mondst is sszevonva a hats kedvrt. A bal kezem az asztalon klbe szorult, de annyira, hogy tisztra elfehredett.
- NEM HALLOD??!!
Hallottam. Az klm mr csak akkora, mint egy di, gy szortom. s a feszltsg bennem egyre n.
Mikor belpett a hzamba s odajtt mellm, mg elkerlhette volna a bajt. Mg visszakozhatott volna. Csak bkn kellett volna hagynia. E helyett felbortotta az asztalt. A zabksa kimltt a padlra. s ekkor durrant el az agyam.
Di mret klmmel llcscson vgtam, valsznleg el is trtem neki. Azonnal sszeesett.
Utna kimentem az udvarra, majd az utcra s az ott ll tank mell lptem. Nem lttek rm a benne lk, ppen ms fel nztek. A tmeget a tloldalon, a gppuska s a lvegtorony csve is feljk volt fordtva.
Megmarkoltam a lnctalpat, hogy felbortsam az egsz jrmvet, gy ahogy van. De csak a srba sppedtem bele. Kves t kne mr.
Nem baj. Kimsztam a srbl s egy hatrozott mozdulattal lerntottam a lnctalpat. Erre mr szrevettek, mert nagyot rndult a tank, mit pr pillanattal ksbb sajt vasval, mintha csak valami ostort forgatnk, szeltem kett. Pr csaps azrt kellett.

Kicsit lenyugodtam, de a pipa mg bennem volt. Maris fztt nekem msik kst. s hagytak vgre nyugodtan enni.
Az letben maradt oroszokat bezrtuk a pincbe, a falusiak vigyznak majd rjuk. n meg megyek fel Pestre. Nincs sok idm, s a dolgot amit elkezdtem nem hagyhatom flbe, mert akkor nagy bajt hozok az enyimre.
0 komment
2015 November
07:14 Srgabarack vs. szibarack
Vettem a nyron a piacon pr srgabarackot s pr szibarackot. Persze, mehet egy zacskba, ne szennyezzk a krnyezetet feleslegesen. Betettem ket a csomagtartba, kln kis rekeszbe, kiprnzva, hogy ne srljenek.
Mikor hazartem s elvettem ket, azt lttam, hogy mindegyik gymlcs tele van nyomdsokkal. rtetlenkedve nztem.
Vajon mi trtnhetett?

---------------------------
4 komment
2015 November
21:16 Killzone 2 - vetern fokozat - vgs bosszfjt - msodik csekpont
- Cpa!! CPAAA!!! - hangzott a kilts, s a frdzk tmege pnikszeren szott s rohant ki a vzbl, mit sem trdve a htrahagyott szrfdeszkkkal s matracokkal. Pedig csak egy ljk szklt a part menti sekly vizekben, aki csak a tetszst akarta kifejezni. Valsznleg a vzbl kill hvelykujjat nztk az emberek cpauszonynak.
Nha hajlamosak vagyunk akkor is pnikba esni s esznket veszteni amikor nagyon nem kellene.

--------------------------------------
0 komment
2015 November
20:11 Az alkalmazkodgp
Durva ember jrklt fel s al a garzonlaksban, alkoholtl bzsen, borotvlatlanul, kilg fenkkel s koszos krmkkel. Fekets-szrks acldoboz kvette minden mozdulatt, szinte utnozta. Amennyire csak lehetett alkalmazkodott hozz.
A frfi a cltalan jrklst megunva megllt a tv eltt, a kilg fenk elhasznlt brfotelbe sppedt. Az alkalmazkodgp azonnal a szerves lbak al sietett, mg mieltt azok a fldet rhettk volna. Gpkarok nyitottak fel egy alkoholtartalm italt, s nyjtottk t a szerves gazdnak.
J ideje szolglta mr, kitapasztalta a szoksait, alkalmazkodott hozz. s br csak gp volt, a maga mdjn kedvelte is. Ahogy minden eddigi gazdjt. Ez a mostani ritkn bntotta, s csak nagy ritkn rgott bele ersen, alig prral tbb horpadst szerzett itt, ebben az emeleti garzonlaksban. Az elz gazdja sokat ttte, rugdosta. Egyszer mg meg is karcolta valami les eszkzzel, minden sszer ok nlkl. Itt azrt sokkal jobb.
s br horpadsokkal volt tele, de itt ott mg az eredeti festse is ltszott, aminek rlt, s a mrkajelzse az ellapjn mg szinte srlsmentes volt. Erre igazn bszke volt. Ha nagyon akarnak, tudnak egyes, msfajta gpek mg nagyon minsgi s strapabr mrkajelzst is gyrtani.
0 komment
2015 October
20:26 Soha nem halsz meg
Megyek be a krhzba, valamikor idn nyron, megyek fel a g*cisekhez (mikrobiolgia), fel az emeltre , krem az ednyt, amibe verjem. Mutatja, ilyen matrjoska mdra sztszedi, kzepbl kisebb, gysznyi edny kerl el. Nem lesz pici ez? Ebbe beletallni? Mondta a dokin, hogy ha lehet krjem a nagyobbat. Adja a nagyobbat, ez mr j lesz, j nagy szja van az ednynek. Ok.
Krdezik, kiveri itt, vagy hazaviszi?
?
Kt rn bell vissza kell hozni, kt rnl regebb mintt nem vizsglnak.
Ok, akkor inkbb itt.
? (most k nznek rtetlenl, hogy mire vrok mg?)
? (menjek be a klotyba, azt annyi?)
?? (kt nzs a vlasz, az idsebb az "ez nem amerika b*szod, oldd meg magad", a fiatalabb "tlts le egy pornt b*szod, ingyen wifi van a krhzban" nzssel vlaszol)

Nem tudjk, de elvbl nincs okostelefonom, s remlem sokig mg nem is lesz. Na mindegy, hzok a wc-be, elintzem, mintt visszaviszem.
Egyb vizsglatokra is vrok, vr, vizelet, ultrahang, anymknja, mg a flcsbe is beugrok szusszanni (CT), krlttem zg a nagy csapgy, n benne, mrkja philips, taln nem nyr ki. Kontrasztanyag fnysebessggel az ereimbe, felmelegszem, megnyugszom. pphogy el nem alszom.

------------------------------
5 komment
2015 October
17:37 Fjlok a pendrjvon
Csak a ltszat szmt, csak amit kifel mutatsz, a tbbi nem rdekes. Csak az szmt, msok mit hisznek rlad. Hogy milyen vagy valjban az nem szmt, elsikkad, megsznik lenni, felolddik a kollektv semmiben. Nincs mr tbb egyn, csak a massza van, s benne a massza rsze, te.
Tl sok az sszefonds, az egymsra hats, lehetetlen egynisgnek lenni, ez mr nem az a vilg ami rgen volt. Senkik vannak mr csak, a valakik rg meghaltak. Akik kiemelkednek k is ltszatok csupn, bbok, sajt akaratuk alig van, semmivel sem tbb mint neked vagy nekem. Bbok, teht felttelezhet, hogy valaki mozgatja ket, de nem. A massza mozgatja mindet, nem pedig nem ltez egynisgek.
Ahogy te is, gy n is a massza rsze vagyok. Prblok helyezkedni, hol ide, hol oda, hol ki a szlre, hol kzpre. De kzpen vannak a legtbben. Ott egymsba rnk, ms testn kell keresztlhznom magam, hogy odarjek. De nem tudom, hol a kzp, csak sejthetem. Ahol a legtbben vannak. s ott ltszom legkevsb. El innen.
Hzom magam kifel onnan, keresztl a testeken, a massza krbefog, test szorosan a testhez. Nagyon szorosan. Mintha pp megszletnk. jra s jra. Mondanm, hogy kifel ritkbb, hogy cskken a nyoms, de csak kicsit.
A szlre rek, kezemet kinyjtom, az ismeretlenbe, lzadok, meneklni prblok. Nyomom kifel a burkot, mi sszetartja a masszt, de nem enged, vagy csak nagyon kevss. Tgtom a teret, prblom, prblok ms lenni, prblok kitrni, de nehz.
2 komment
2015 October
08:13 Fehr Fagy
Jack mind kzelebb hajolva nzett bele a falon lg tkrbe. Bal szeme als hjt hzta mind lejjebb s lejjebb, azt a ketttrt hajszlat keresve ami nem olyan rg ment bele a szembe. Attl flt, hogy az a trtt hajszl belell az agyba s meghal. Nem tudta, mennyire zr jl az emberi fej a szemgoly s a szemreg kztt, de nem is akarta megtudni, fleg nem gy, s fleg nem akart ilyen bagatel mdon meghalni, hogy egy ketttrt hajszl legyen a gyilkosa. De nem tallta. Taln kipislogta s mr csak fantomfjdalmai voltak.
Nyr volt, augusztus huszonharmadika. Jack magra kapta lyuggatott tlikabtjt (hrom centis lyukak voltak rajta, j sok, gy nyron is lehetett hordani) s kiment a szabadba.
Odakinn klmnyi pelyhekben esett a h. Ilyet se ltott mg, hiszen nyr volt. Az is percekbe tellett neki, mg a hlaptig elkzdtte magt a trdigrben. Furcsa volt ez a h. Mg a tenyerben sem olvadt el. A fldn meg mgannyira sem, pedig a szakad hess ellenre szikrzan sttt a nap. Azt beszlik, valami alulrl hti a sok fehret, az tpllja. Az nem engedi olvadni.
s ez mr gy megy tavasz ta. Kihlt a vilg, bzz, mi lesz gy velnk. Gondolta.

Mivel ennyi baromsgot csak sszelmodni lehet, Jack annak rendje s mdja szerint fel is bredt. Csengszra.
Ki lehet az az istentelen, aki vasrnap (vagy a franc tudja milyen nap van) hajnalban gy nyomja a csengt - gondolta Jack, majd ki is mondta.
- Anyd! - hangzott a vlasz.
- A te anyd! - mondta Jack s elbotorklt az ajtig.
- Nem Jacky, tnyleg az anyd vagyok. Beengedsz vgre?
- , szia anya - mondta gpiesen Jacky. Puszi jobbrl, puszi balrl, mutter be.

Pr rvid mondat utn leltek a tv el, kedvenc robotos sorozatukat nzni. Mintha oda vonzotta volna ket valami.

---------------------------
6 komment
2012 August
09:47 A nagy OFF
A pincr letette a tnyrt az asztalra. Az tel enyhn szlva nem nzett ki jl, br ez nagyon enyhe megfogalmazs. Az tel igazbl undortan nzett ki.
- Ez mi? - krdezte a pocakos hlgy enyhe hliumhangon, mivel a tnyrrl ered bz miatt az orrt volt knytelen befogni.
- Bcsi libaf*s.
- Tessk!?
- Megitattuk a libt almalvel, majd mg itattunk r meleg vizet. Erre a liba besz*rt.

Nem sokkal ksbb egy kismama rohant ki az tterembl, elgg feldlva. Feldltsgnl taln csak felhborodsa lehetett nagyobb. Amgy sem volt valami j napja. s mg ez is..
Ahogy a sarokhoz rt, valaki hirtelen hasba rgta. De nem kvlrl, hanem bellrl. Jtkonyan a pocakjra tette a kezt. Mr nagyon ki akar jnni, gondolta mosolyogva. s hirtelen j kedve lett. A semmibl, egy apr rgstl. Ahogy az mr a kismamknl lenni szokott.

--------------------
12 komment
2012 June
21:42 Jgcseresznye
(nem tudom, ez mr vt? Mer a rosseb tudja mr, hogy mi vt meg mi nem vt. Asszem mg nem vt, de ha vt m akk bocs)


ppen eszem kinn a fa tetejn a cseresznyt (jgcseresznye, ilyenkor rik), mikor is ltom, hogy kicsit messzebb megy nagyban az gets. A tzmester szraz faleveleket get, bztatja a lngokat, fagereblyvel mindig szp glban tartja a forms kupacot, hogy tkletes legyen az gs. cska paprdobozokat dob a tzbe, minek rakosgassa mr tovbb, had egyk a lngok. Kerl a tzre mg rgi fajtk, cska btoralkatrsz is. Nha meglocsolja az amgy is tltpllt lngnyelveket hasznlt higtval, mik erre szinte az gig felnylnak.
Odaszlok neki, hogy lngol a cipje (mert lngol). Erre jelkpesen dobbant egyet a fldn, imitlva, mintha a lbbelijt oltan. Majd a kabtjnak ujja is lngra kap, mondom neki, hogy vigyzzon, oltsa el magt. odacsap a kezvel, de csak gy immel mmal, nem vadul pfli a karjn a lngokat, hanem csak vgigsimtja, kedvesen, gyengden. Kzben persze nem hagyja, hogy mve sztessen, szerszmval tovbbra is tartja a mrtani formcit. Az gs tkletes.
Majd megbotlik az ember, de mg felm kilt, hogy semmi baj, ura a helyzetnek. Bennt hasal a tzben. Semmi baj, semmi baj, mondja. Fagereblye hjn, ami mr sznn gett, sajt kezeivel hzza ssze az getnival dolgokat. A fajtk meneklne, elgurul, de utna nyl, s a tbbi lommal egytt maga al gytri. Az gs tkletes.

n meg csak nzek furcsn, s eszembe jut egy ids ember, ki sokszor mondotta lete folyamn: "A legszebb dolog a vilgon, mikor minden szp tisztra el van getve."

(termszetesen az eset nem trtnt meg, nem hagytam volna senkit a tzben, mert nem vagyok egy rzketlen szemtlda)
5 komment
sszesen: 118 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...12
Kiccsidzson
Kiccsidzson mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Napozs
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
*Okami-chan*
(offline)
Joii
(offline)
barnoca
(offline)
atka
(offline)
hjetyekus
(offline)
tjames
(offline)
bodo
(offline)
Spongya
(offline)
krissz88
(offline)
Sunny0402
(offline)
Bundas01
(offline)
D.
(offline)
Sith Lord
(offline)
Bula_2000
(offline)
ceu
(offline)
1000rr
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)