[20] olcsi (offline)

Humoros - Hatrozott - Szakrt?

egy 47 ves fi s itt lakik: /

5129 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 38565 kreditet gyjttt

 
IT management tanacsadokent dolgozom Frankfurtban meg az egesz vilagon, attol fuggoen, hova zavarnak el eppen projektre. Krisztusi korban vagyok, de vele ellentetben mar gondoskodtam utanpotlasrol, 3 eves, fiu... (sas nem csinal verebet, vagy mi)

Otthon hegyekben all a konzol, PSP, GC, egy amcsi es egy EUs PS2, egy japan es egy EUs XBOX 360, de neha-neha felbukkan Dreamcast, 3DO es par egyeb inyencseg is, igaz, ezek tobbnyire haveri keresre. A ffurt freemailes azonosito es anyosomek kobanyai lakasa sok forumos haver mekkaja, ott barki megtalal, akinek szuksege van ram.
 
sszesen: 17 [1-10]
1 | 2
2011 February
14:26 Jtk (kor)hatrokkal - Bulletstorm
Szombat dleltt van, a helyszn Nmetorszg. A konzolomban ppen megprdlt a Bulletstorm vgatlan verzija.A jtk, amivel nhny tjkozatlan hazai online hrfordtgat (szndkosan nem jsgrt rok) szerint nekem nem is lehetne jtszanom. Merthogy itt Nmetorszgban cenzra van. Aha...
Bulletstorm 25 komment
2008 April
10:38 100,000 GS
Megvan... :)
31 komment
2008 February
17:00 Korhaz, stb...
Rovid uzenet azoknak, akik azon filoznak, vajh hova tuntem...
9 komment
2007 September
21:45 Koraoszi nyaralas
Mindenkinek, aki ezt olvassa... Jovo het vegeig eltuntem Andaluziaba, szal nincs gejmerszkorkurvalkodas, live pontok es 3 honap lajv kodok sem. Aztan persze, mikor itthon vagyok megint, akkor megvalaszolok minden privit... :) Jo nyaralast nekem! :)
7 komment
2007 August
10:21 Two Worlds - Royal Edition
Tegnap megjott... sokan, akik lattak, hogy jatszom, mar este kuldtek az erdeklodo uziket, hogy milyen... Hat alig tobb mint 2 ora utan ilyen...
Two Worlds 12 komment
2007 March
15:01 DIARIO - Strategia RPG X360-ra
Tegnapelott megjott az uj 360as strategiai RPGm, a Diario: Reverse Moon Legend. Akinek a strategiai RPG semmi sem mond, annak itt van par kulcsszo, amire rakeresve beloheti maganak: Disgaea, Phantom Brave, Spectral Force.

Dead Rising 5 komment
2007 March
09:38 Kvikktur Peking
Eddigi professzionalis karrierem legrltebb idszakara keszlk ippeg. Cstrtkn Pekingbe replk egy masfel napos (!) workshop kedveert. Egy bazinagy allami (szrprajz, szrprajz, hehe) cegnek fogok frankon eladast tartani, hogyan nez ki egy modern IT alkalmazas-arhitektura (vajh, van-e erre ennel az undoritonal jobb magyar kifejezes?) es milyen bazijol jarnak, ha minket valasztanak integracios partnernek. Ok lehet, de hogy en mekkora brokit veszek a szajamba, ha tenyleg nyerunk, azt meg magam sem fogtam fel... (A gyerek ippeg most kezdte el az ovit itt a germanoknal, nemtom, hogy adnam be az asszonynak, hogy par evig most inkabb mandarint tanul majd, hehe)
6 komment
2007 March
09:52 Imadkozz / Blicc
Kar, hogy a Prey online kodjat annyira elbirkaztak. Azert offline igazan kellemes szorakozas es vadiujan alig 20 EURert kifejezetten megeri. Ime a link (regiomentes, angol jatek):

5 komment
2007 February
14:57 Krekkdan es rezidens
Ket link az en Miklos haveromnak...
4 komment
2007 February
11:52 Gameboy revival
Ez a kis masina meg mindig nem halt meg teljesen... Amit pedig ma talaltam,az mindenkeppen nyomos erv, hogy ujra elkezdjetek kazival etetni. Bar, ha idokozben DS-re valtottatok, az sem akadaly, ettol a DS is jo fog lakni...
Metroid Prime: Hunters 0 komment
sszesen: 17 [1-10]
1 | 2
olcsi
XBL: oliverio
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Playstation Portable
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Online RPG, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
DVD
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
kopa
(offline)
GibiPeti
(offline)
Shyciii
(offline)
dreamlake
(offline)
Alexander
(offline)
bandita
(offline)
sting
(offline)
farkangyal
(offline)
Kuncid
(offline)
hunkosza
(offline)
Reiker
(offline)
mnorbee
(offline)
Mollaka
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
DennisBeru
(offline)
bulldozeer
(offline)
XBOX Live