[9] mckayals (offline)

Szenzcis - Elvetemlt - Jlnevelt

egy 26 ves fi s itt lakik: Veszprm / Tapolca

3932 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 12172 kreditet gyjttt

 
Minden ami Nintendo.....
Jelenleg az Only for...cmek mielbbi begyjtse a cl.Mert ht mi ms lehetne ami elveszi egy vrbeli Nintends jzan tlkpessgt mint egy GC excluzv.
 
2013 January
15:30 Konzolhbor?
Tartok egy kis melgyi "tlisznetet" igy rrek olvasgatni forumozgatni stb..

Ersen genercivltsos hangulat uralkodik a konzolos trsadalomban.Jnnek a specifikcik,listk tervek blablabla ezerrel mindenki,szemly szerint n is vrom a kvetkez konzolokat.Hatalmas id ez a nyolc v,ha visszagondolunk az elz genercik futamidejre....
Rpkdnek az eladsi statisztikk miegyms, jnnek mennek a kommentek hogy mi kne mi nem,mi az ami sikeress tehet egy konzolt.

El kne vonatkoztatni magunktl egy kicsit s "htkznapiknt" nzni egy konzolra...gy szerintem ms vilg trulna elnk.

SZERINTEM az emberek 80-90%-a azt sem tudja hogy mi az a konzol,vagy legalbbis leszarja vagy mittudomn.

A fennmarad 15-20% legalbb a harmada,ha nem a fele 1 konzolt ismer,vagy egyet tudne beazonostani gyrttol fggetlenl.

Na a maradk vitzik hogy melyiket rdemes megvenni,abbl az egyharmad megveszi mindegyiket.

Egy adalk...vendgsg nlunk.

Az mi? "pljsztsn"?
nem az Xbox ,az a msik a "pljsztsn"
Az a fehr?
Nem az Nintendo GameCube,a msik fekete az a "pljsztsn"..
mi a klnbsg?
Semmi,csak a jtkok
Melyik a jobb?
Mindegyik j
Akkor mi a faszrt vetted meg mindhrmat?
Szeretem a konzolokat..
Nincs olyan ami mindent tud?
Nincs de mindegyik tudja azt amirt nekem kell.
te megbolondultl...de a gyerek siktozik egy "pljsztsnrt" majd szlok neked ltom te rtesz hozz.
rt a hozz a fene,csak jtszok velk dntse el a gyerek.
Annak "pljsztsn" kell
Melyik?
Mirt mennyi van?
....satbbi,satbbi...


Vgl nhny hnap mlva Xbox360 lett belle,az volt a tetykban..hozz valami ezt vedd meg kiads tescos pc jtk ami rendesen csaldi sszeomlst okozott abban a szent pillanatban amikor ki akartk prblni.Persze azonnal telefon nekem,rohans t hozzm a taknyos orr Pistikvel egytt aki fjdalmban benyelt vagy 2 deci fikt addigra..
Mg szerencse hogy volt egy Nut's n Bolts Banjoo-s jtkom elfekvbe,boldogan felajnlottam.Taln azta se vettek hozz msik jtkot.

Ht ilyen egy laikus s valsznleg a sok milli esetleges konzolvsrl egyike ..megjegyzem az ismerseim szinte 100%-a kb ezen a szinten kezeli a konzoltmt.

Ennyit a konzolhborrl...
28 komment
2012 August
11:19 Nintendo rszvnyek
Vennk ha lehetne
40 komment
2011 May
23:43 Online lehzs
j kzellensg a kalzmsolatok helyett?
Nagy Balzs Andrs - 2011. mjus 19. | 15:00 zleti jtk

A kzember szmra meglehetsen meglep kijelentst tett az egyik ismert jtkfejleszt: a kalzmsolatoknl van nagyobb problma is.


Mike West, a Lionhead (Fable sorozat, Black & White) vezet fejlesztje szerint van egy nagyobb problma a PC-n ismert kalzkodsnl: a konzolos hasznlt jtk kereskedelem. A fiatalabb PC-s jtkosok szmra taln meglep, de a konzolos jtkokhoz nem jr szemlyhez s online felhasznli fikhoz kttt, egyszer hasznlatos aktivcis kulcs. Azaz tbbsgket brmikor tovbbadhatjuk, ha pp meguntuk volna ket.

Amerikban pedig a nagyobb zletlncok mr rgta kereskednek ilyen hasznlt jtkokkal. St, meglehetsen gyakori jelensg, hogy egy j jtk megvtelhez tbb rgit visz becserlni a felhasznl. Az ilyen pldnyok termszetesen olcsbbak bontatlan trsaiknl; a bolt pedig sokkal jobban jr eladsukkal, mivel nem kell a jtkkiadk – gy a fejlesztk – fel jra kifizetni azok jusst.Persze problms a kalzkods is. A jelensget nem lehet kivdeni. „de ma a hasznlt eladsok hosszabb tvon mr tbbe kerlnek neknk, mint a kalzkods” – nyilatkozta Mike. Ms fejlesztk tbbszr hasonltottk a hasznlt jtkokat a kalzkodshoz, azonban eleddig senki nem jelentette ki, hogy rosszabb lenne. Igaz, egyre tbb kiad lp ellene, pldul az EA az „online belp” (Online Pass) bevezetsvel, amely csak az j jtkokban tallhat, egyszer hasznlatos kd, az online tbbjtkos elrshez. Aki egy ilyen jtkot hasznltan vesz, nagyjbl tz dollrrt vehet hozz j kdot.
51 komment
2011 May
21:35 Androidos durvuls
Az amerikai Flurry elemzcg adott ki egy friss elemzst, melyben az USA kzi konzolos piacnak 2009-es s 2010-es llapott hasonltjk ssze, mgpedig az eladott szoftverekbl szrmaz bevtel alapjn. Ehhez a piachoz tartozik minden olyan eszkz, amivel jtszani lehet s alapveten mobilnak terveztek, teht pl. a kt szoba kzt hurcolszott Wii vagy PlayStation3 nem.2009-ben a Nintendo DS hatalmas flnnyel dominlta a piacot. A tbb mint ktharmados japn gpre rt jtkok utn a 19 szzalkos iPhone jelentette a msodik legnagyobb szereplt, a PlayStation Portable (PSP) pedig 11 szzalkon llt. Emlkezznk csak: ekkor nemhogy jtkokban, de mg a telefonok tern sem nagyon volt ers az Android.
Tavalyra azonban igencsak megvltozott a helyzet. Br a legnagyobb szerepl mg mindig a Nintendo DS, rszesedse kt v alatt 13 szzalkkal 57-re cskkent. Msodik helyre 34 szzalkkal bejtt az okosmobil (az iOS s az Android egytt). A PSP 9 szzalkon ll.

Br a meccs akr eldltnek is tnhet, ne felejtsk el, hogy idn februr vgn debtlt a Nintendo 3DS, ami azrt vltoztathat a japn gphez kapcsold szoftvereladsokon. No igen, mondhatjk a jl tjkozottak, de okosmobilok frontjn is idn jnnek a 3D-s kszlkek. s tnyleg. Szval a meccs egyltaln nem dlt el, habr a naponta aktivlt 350 ezernyi j Android mobil pldul ersen az okostelefonok fel tolja az eslyeket.

Napi 350ezer?Az ha igaz akkor nagyon durva szm mg akkor is ha nem mindenki hasznlja jtkra is .
21 komment
mckayals
Miyamoto a teremt,
Ezeken a platformokon jtszom
GameCube
Nintendo Wii U
Nintendo 3DS
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Gyerekeknek, Szrakoztat, Retro, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk zsebkonzolon, Knyvek, Grafika, rajzols, Horgszat
Bartok, ismersk
dombi18
(offline)
ARTURUS
(offline)
Venyige
(offline)
depy
(offline)
mfoxm
(offline)
leon.s.kennedy
(offline)
Guitar14
(offline)
Lac
(offline)