[10] Porce (offline)

Vadllat - Csktt - Kertitrpe

egy 32 ves fi s itt lakik: Pest / Dnszentmikls

5005 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 13930 kreditet gyjttt

 
Simple videogame freak:
 
2011 November
16:31 TGT-DE - Avagy egy unatkoz elme hobbija
Nyron kezdtem el szoftveres zeneszerkesztssel foglalkozni. Elgg amatr szinten tolom, gyhogy a dolog technikai oldalra ignyes emberektl elre is elnzst krek :)
Ma lettem ksz egy jabb produktummal (Moscow Underground Part 2), amit most veletek is megosztok. Mfaj: ambient/drone. Fogyassztok szeretettel! :)
0 komment
2011 November
20:28 2011 - Egy v a zene tkrben
16 komment
2011 November
21:20 Filmajnl - Komdia mindenek felett
0 komment
2011 October
16:25 Kedvenc Lemezeim 1991-2000
Elg rgta mr, hogy elkezdtem foglalkozni a zenvel, mint komoly hobbival. Jtszok hangszeren valamint hallgatok sokfle albumot. Az elmlt hrom v pedig ez utbbi szempontjbl izgalmas volt a szmomra. Tbbfle stlusban utazvn szereztem magamnak nagyon j perceket klasszikus/kultikus eladk felfedezsvel. Alapveten viszont egyetlen egy nagy kategriban reztem s rzem magam a mai napig igazn otthon. Ez egyrtelmen a rock/metal vilga. Most gy gondoltam, hogy Veletek is megosztom eme mfajbl azokat a legfontosabb lemezeket, melyek felbecslhetetlen hatssal voltak rm s megvltoztattk az letem. Ki tudja? Htha Ti is talltok kzttk egy-kt kiprblsra rdemes alkotst... Els krben a 90-es veket vettem grcs al.
30 komment
Porce
"Hangosbemond: Nem szabad engedni magunkat belegymszlni ebbe a patknylabirintusba. Ne engedelmeskedj az elembertelenedsnek!"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Retro, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Szerepjtk, Zene (jtszom), Zene (hallgatom), Knyvek, Bartok, Nyilvnos megszgyenls, Letlts, Frum, Esben stls, Cserepadon ls, szaki sarki expedci, Napozs, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
Funci
(offline)
unrealnoise
(offline)