[14] GYUFo (offline)

Jpofa - Romantikus - Bartsgos

egy 32 ves fi s itt lakik: Hajd-Bihar / Hajdszoboszl

5197 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 22937 kreditet gyjttt

 
Sejetem a gtt.

http://www.codenamegta.hu

mailto: gyufo@gyufo.hu
 
sszesen: 48 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5
2011 October
09:59 Vaskl – Xbox 720 log
Tegnap este a prommal elmentnk moziba megnzni a Vaskl (Real Steel) cm filmet, s a film vge fel, amikor egy arnban jtszdott a trtnet, rdekes dologra lettem figyelmes. Tbb vals mrka mellett (Coca-Cola, Mercedes-Benz stb.) feltnt egy Xbox 720 log, tbbszr is. Elszr nevettem, hogy ez de bna, de miutn tudatosult bennem hogy tbb ltez mrka is ott szerepel, rkellett jnnm hogy ez egy fizetet Microsoft reklm lehet. A film egybknt 2020-ban jtszdik.
16 komment
2010 March
16:30 Trtetk
Imdok sorozatokat nzni. Kivltkpp szeretem az HBO sajt kszts sorozatait. The Sopranos, Band of Brothers, Californication. Legutbb viszont a Comedy Centralnak ksznheten belebotlottam az Entourage nhny epizdjba, s rgtn megimdtam. Most vgeztem az els ngy vaddal, illetve az tdik vad els tz epizdjval, s most lttam elrkezettnek az idt hogy lerjam.

Imdom. Imdom, mert alig van benne rzelem. Tele van csillogssal, fnyzssel, sikerrel. Az sszes rsz utn nagyon j a kedvem, nagyon sokat nevetek a ponokon. Szerencsre a ksztk nlklzik a komolyabb szerelmi szllakat, az rzelmeket, ha fel is bukkan hamar feledsbe merl. Pont az van benne, amire a mai vlsgos, nehz idkben szksg van: nfeledt szrakozs komplikcik nlkl. Ha pedig bonyodalom van, a szereplk leszarjk. lnek boldogan.

Neknk maximum az irigysg marad, hogy taln vannak emberek, akik tnyleg gy lnek. J nekik!
13 komment
2009 November
01:31 A zene szerelmese
Szeretlek, zene! Nem tudok benned csaldni, hisz lehetsz j akr rossz, ha akarom csak a jt kapom tled. Ha vge a jnak, csak egy gombnyoms, egy hzs, s mr megint a j rsznl vagyok. Nlad rkk tarthat a j, s soha nem kell eljnnie a rossznak. Egyszeren tkletes vagy!
2 komment
2009 October
23:36 Ki jnne a Budapest Game Show-ra?
Kt ve is gy indult valahogy, gy most is titrsakat keresek. Hajdszoboszlrl (Debrecenbl) megyek a showra, aki velem tartana jelezze. Autval, de az n terepjrmmal nem szvesen mennk mert gondjaim vannak vele mostanban, gy olyat keresnk akinek van autja s befrek, vagy brlnk autt, termszetesen az egsz tikltsget megosztjuk. Igazbl megprblok egy kocsit szerezni a taxis spanomtl, ha adna az lenne a legjobb. A lnyeg ha van aki jnne jelezze, s keressnk valami megoldst. Tmegkzlekeds kizrt. :-)
3 komment
2009 June
19:38 Jtkosokat keresek
A gal6 egy online, szveges alap krkre osztott rstratgia, n az Imperium Galactica II szerverrl kerltem oda, a hangulata hasonl. A gameren is volt rla cikk, itt tudod elolvasni.

Elszr is egy kis eljr a jelenlegi helyzetrl: szvetsgnk, a ZRT egyeduralkod volt, s kicsit lelaposodott a jtk. Azonban a 100 fs szvetsgbl 30-an kivltak, s velk egytt az utnunk kvetkez 5 szvetsg hadba szllt velnk. Ltszm- s erflnyk egyrtelm, mgis sikerlt a vezet pozciban maradnunk, hla rgi, vetern jtkosainknak. Azonban sok jtkosunk a mr emltett ellaposodott idszakban inaktv lett, s mr nem jtszik. Helykre keressnk j embereket.

n a ZRT szvetsg egyik galaxisnak a parancsnoka vagyok. A parancsnoksgom al es galban 4 inaktv ember van, az helykre keresek j jtkosokat. Ha rdekel a dolog keress meg, segtnk, mind a jtk elsajttsban, mind a fejldsben.
4 komment
2009 June
23:30 Olcs PS1 s PSP jtkot vennk
Ha van tnyleg olcs, elad jtkod, rj. Akr nagy ttelben is.
17 komment
2009 June
18:20 DTM jtkot keresek PS2-re
Ha tudtok olyan cmet, ami kifejezetten a DTM versenyszrira pt, vagy csak szerepel benne (mint pl. a TOCA sorozat), lgyszves rjatok.
16 komment
2009 June
06:29 Gran Turismo blog
Na, akkor megint egy blogos prblkozs. Gran Turismo Fan, infok, kpek videk. Aki rdekldik: http://granturismofan.blogspot.com/
3 komment
2009 April
00:14 Tl sok jtk
Ez a gondolat a Sega hre utn rppent fel bennem, miszerint bejelentettk mikor jelentenek be valamit. TNYLEG sok jtk van, ezrt kell a hype. Nem is sok, rengeteg. n vekig olyan tvhitben letem hogy majd egyszer lesz idm minden jtkot vgigjtszani amit szeretnk. Ha tudntok hny flis jtk tornyosul nlam fleg PS2-re, hogy na majd nemsokra ez kvetkezik. Francokat, csak egyre tbb lesz bellk.

n meg mr csodlkozva nzek a kpernyre amikor egy-egy PS2 jtk fut, hogy vazze ez mi? Nem a grafika szmt tny, de jtszol pr napot Xbox 360 / PlayStation 3 konzolok egyikn HDTV-n, s aztn csodlkozva nzel vissza a PS2-re. gy emlkeztem szebbek a PS2 jtkok, de a Burnout Paradise utn pl. nagyon csnya az Undercover PS2-n.

Azthiszem fordulpont ez az letemben, de majd egyszer taln kibontom azokat a jtkokat. Csak amikor itt van az ember mellett vagy 50 ktelez nextgen cm amihez hozz sem kezdet, nem nagyon akar PS2-zni. :P

Ja s tudom hogy ksn szlok, de a GTA IV kibaszott j!
9 komment
2008 November
01:53 Balatoni lz
jabban megint jtsszk a rdik, szerencsre. Mltkor a debreceni dugban (merthogy most mr ilyen is van sajnos) vgig "tncoltunk r" (bohckodtunk) a kocsiban a prommal, sokan megmosolyogtk. :)

Na most vagy te is ezt fogod egsz nap hallgatni, vagy csak kirhgsz. n leszarom, neklek tovbb!

4 komment
sszesen: 48 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5
GYUFo
"Because I'm the Boss, That's Why!"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
GameCube
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), TV, rs, Mozi , Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Programozs, Letlts, Frum, Hacking, Internetes szex, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Foci, Kosr, Hember pts, Napozs, Body buiding
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
logen
(offline)
Zsoccc
(offline)
Banyapapa
(offline)
norbysx
(offline)
domebacsi
(offline)
attilaK
(offline)
lamase
(offline)
Savage
(offline)
Adamska
(offline)
alien576
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
M..G.U.S
(offline)
mastercief
(offline)
DaN3
(offline)
metalgenius
(offline)
Almapeti
(offline)
XBOX Live