[35] Stinger (offline)

Angyali - Jólnevelt - Mániákus

Ő egy 37 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4838 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 96582 kreditet gyűjtött

2008 July
12:18 Időcsapda
A “három hét, megfeszítve, melóval, és folyamatos hétvégi lazulással” című mondókát is megunja egyszer a lantos. Pengetném én tovább a húrokat, de az igazat megvallva kicsit kikészültem...
nem is az IT specializálódás okoz fájdalmat, hanem a játék hiánya: a helyén nagy kérdőjel, se időpont, se előrejelzés, se semmi. Az ágyba borulva esténként hiába kacsintgat rám a mindenre képes X360 kontroller, képtelen vagyok kapcsolatba elegyedni vele, nyomkodni, masszírozni és nagyokat mosolyogni még annál is kevésbé.

Nem lesz ez így jó, valami megoldást ki kell találnom arra, hogy ismét transzba essek egy-egy boss, vagy a célegyenesben korrigált kanyar bevétele láttán. Az államvizsga óta mintha elvágták volna a kikapcsolódás nevű áramkört, a megszakadás pedig végzetes kivételt okoz az agyamban - a hétvégén a Balatonparton lazulok, és próbálok Adro Melnyikovval együttérezni, miközben a mocsok Zergek ellen harcol a StarCraft: Speed of Darkness kötelékében - hiába a mellettem duruzsoló PSP, még az is jobban kikapcsol, ha csak egyszerűen a távolba meredek. A számítógépet és az internetet úgy ánblokk megpróbálom kizárni az életemből, titokban azonban még vágyom rá… tanácstalan vagyok kicsit, mitévő legyen a gamerszív ebben a helyzetben? (Megmondom én: berendel két-három új cuccost a play-asiaról, hogy helyre billentse a lelki egyensúlyát. Colin McRae DiRT, Lost Planet: Collector’s Edition, és asszonykának egy Kung-Fu Panda, hogy meglegyen az öröme). A nagy kérdőjel az idő: mikor lesz végre belőle elég, hogy újra alkossak valami maradandót a hálás olvasóközönségünk számára a gamer365-ön, vagy nekiveselkedjek egy ismeretlen kalandnak?
16 komment

Jul 27., Sunday 23:43 #16
A visszatérés kezdetét vette - rövidesen egy Space Invaders: Extreme PSP teszttel Sas a főoldalt a héten...
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[1] Adam777
Jul 25., Friday 21:07 #15
Fel kell gyógyulnod testvér... ismerős érzések...
Jump In
Jul 23., Wednesday 14:04 #14
Két hónapja megfeszített a melótempó, most hétvégén különösen jól esett a Space Invaders Extreme kikapcs. Kanyarítottam is róla egy tesztet, pár nap, és kikerül ide a gamer365-re

Kopával is beszélgettem erről - nem kiégés, pusztán más dolgok lettek fontosabbak. De már most hétvégén megtanultam, hogy mindenre lehet időt szakítani, ha akarja az ember... max a hardcoreból litecore-ok leszünk (no de nem casualos barmok)
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[3] dracoo
Jul 23., Wednesday 9:45 #13
Elmúlik, sting. Szerintem ne aggódj. Ha majd gazdagok leszünk és évente annyit dolgozunk, amennyit most szabadságon töltünk. Amúgy nálam is hasonló a helyzet. Kiégtünk, vagy mi?
"If I could start again a million miles away, I'd keep myself, I'd find a way" ~NIN
Jul 17., Thursday 5:50 #12
Válasz Stinger (#11) üzenetére
Ne is mondd... Szeptembertől gőzerővel meló, közben jönnek az ütős címek, és hát amilyen hülye vagyok, minden gépen nyomom, ami egy ilyen időszakban nem a legegészségesebb. Állandó barátnő, esetleg család mellett igencsak nehéz összeegyeztetni. Jópár, most már családos jóbarát bicskája beletört már ebbe. Végülis a család és az asszony fontosabb, ez nem is kérdés.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 16., Wednesday 21:15 #11
Ez nem krízishelyzet, nem a világ dől össze (na jó, csak egy kicsit), egyszerűen arról van szó, hogy nincs időm gémelni - illetve, ha van, akkor inkább a Balatont, a barátnőt (barátokat) és a pihenést részesítem előnyben.

Közös podcast biztosan lesz, és játszani is fogok - rövidesen itt a Mass Effect, a Lost Planet és a Colin Dirt, úgyhogy lesz is mivel PSP-re bekészítettem a Puzzle questet, ideje lenne végignyomni (25. szinten abbahagytam vhol) - ha végzek a StarCraft könyvvel, ott fogom folytatni.

Sickness: már most van, a Dead Space, a SW: Force Unleashed, Halo Wars,Too Human, és persze a Fallout 3 iszonyúan lázba hoznak - de ha a rendelkezésre álló időre gondolok, megint szomorú leszek Kopa barátom szerint ez az élet rendje, ha családom lesz, még ennyi időm sem marad...
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Jul 16., Wednesday 20:04 #10
Válasz Stinger (#8) üzenetére
Szurkolok, hogy túltedd magad a krízishelyzeten. Ezek valóban nem könnyű napok, ismerem én is az ilyet.
NEVER SAY GIVE UP! http://supermario4ever.blog.hu 3DS Friend Code: 5000-5278-9408
Jul 16., Wednesday 15:59 #9
Válasz Stinger (#7) üzenetére
Igen, akkor kicsit más a helyzet. Érdekes, amikor melóztam (mert most munkanélküli vagyok, bár már nem sokáig), valahogy sohasem zuhantam magamba, mindig és mindenhol tudtam jókat játszani, akármilyen kevés idő jutott erre. Sajnos mi a haveri társasággal ritkán mozdulunk ki, nyaranta csak pár hétvégére anyámék telkére, mondjuk. Vagy a tesómékhoz egy kis Veresegyházi medencés partyra, de ez ritka, pláne, mert csak nemrég készült el a medencéjük. Általában alkohol, egy kis chillout muzsika a háttérben és közben duma vagy játszogatás. Kockák vagyunk.

Azért én örülnék, ha egyszer az egész Gamer365 stáb összeülne egy podcast erejéig. Itt az E3, akár még épp jó lehetőség is lenne, hogy minél több "szakértőt" hallgassunk meg.
Én nagyon szívesen csinálnék privát podcast felvételeket, de a társaságból vagy kevésbé érdeklődőek a téma iránt, vagy nagyon pécések, ami alapvetően nem baj, csak így nehéz kibeszélni egy Banjo-t. Nem azt mondom, hogy akkora expert vagyok, mint a legtöbbetek, de hajlamos vagyok hinni abban, hogy jóval nagyobb rálátásom van az iparra, mint a legtöbb fórumtársnak - lévén 20 éve nyomom minden gépen, sokat olvasgatok a témában és volt egy boltom is.

Minden esetre drukkolok, hogy egyszer összehozzatok egy ilyesmit.
Nomeg hogy végre megjöjjön a kedved a játékhoz. Ősszel tuti lesz valami igazán földbe döngölő anyag, amit majd le sem bírsz rakni! Addig meg itt a nyár, ugye.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 16., Wednesday 15:03 #8
Válasz supermario4ever (#4) üzenetére
Blog update hiánya = játék hiányának oka. A kettő összefügg. Bár rendszeresen cipelem magammal a notebookot a Balatonra, maximum csak filmet nézünk rajta néha, blogolni nem nagyon van kedvem. Metroid fordítás megrekedt, pedig a japó Metroid manga 2/3-áig le van fordítva magyarra...
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Jul 16., Wednesday 15:02 #7
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Egész jól speciel, friss diplomásként rövid időn belül sikerült frankó melóhelyet találnom, asszonykával is jól megvagyunk, ilyen téren minden smakkol. A szabadidőm az, ami nagyon lecsökkent - olyannyira, hogy képtelen vagyok időt szakítani egy kis játékra, pedig (ahogy fentebb is olvasható volt) még a nagy nyári SALE akciót is igénybe vettem az ebayen meg a play-asian.

Ha pedig mégis ráveszem magam egy fél órányi játékra, akkor furdal a lelkiismeret, hogy ezt társaságban, vagy a szabadban is tölthetném, így a végén mégsem ülök le a tv elé kontrollerrel a kezemben. A közeli barátaim elmentek ánglius országba szerencsét próbálni, így a játékostársak, baráti összejövetelek száma is megcsappant. Nem tudok napközben elszakadni, vidéki révén még a podcastra is esélytelen a feljutás - pedig ha tudnád, mióta várnak és mióta készülök rá

Na de majd most hétvégén, próbálok egy kicsit pótolni (meg pihenni).
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[11] blackbox
Jul 16., Wednesday 4:33 #6
Majd ha a nyár elmúlik, és jönnek a benti időszakok, akkor szerintem te is jobban visszarázódsz
Finish the Fight!!
Jul 16., Wednesday 2:22 #5
Az elmúlt hónapokban én is megéltem hasonlókat. Egész nap otthon meredés a tévére és a monitorra felváltva. A 360 és a Wii mellett jobbnál jobb címek hevernek, de nincs kedvem játszani. Hívnak, de mindent lemondok, az agyam egész egyszerűen nem képes ráállni a kikapcsolódás gondolatára sem.
Bár az esetemben ez inkább a depresszió-közeli állapotra volt visszavezethető. Nem tudom, te mostanság hogy állsz a világgal...
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 16., Wednesday 0:40 #4
És a blogod?
NEVER SAY GIVE UP! http://supermario4ever.blog.hu 3DS Friend Code: 5000-5278-9408
[18] erik10
Jul 16., Wednesday 0:25 #3
Válasz Stinger (#2) üzenetére
Hát...nekem ilyenektől szerencsére nem kell félnem.
Amúgy nagyon sokan örülnénk annak a sok okosságnak!Néha énis azt kívánom bárcsak hosszabbak lennének a napok,de sajnos nem
Jul 16., Wednesday 0:06 #2
Válasz erik10 (#1) üzenetére
Ez az, hogy nem tudom... dolgozom rajta, ha minden igaz, ismét lesz majd videóteszt, és sok egyéb okosság (van néhány, rendszeres megjelenésű cikktervezet pl.), szóval nincs ok aggódni. Jó lenne, ha 36 órából állna egy nap.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[18] erik10
Jul 15., Tuesday 23:07 #1
,,mikor lesz végre belőle elég, hogy újra alkossak valami maradandót a hálás olvasóközönségünk számára a gamer365-ön, vagy nekiveselkedjek egy ismeretlen kalandnak?"

Azt csak te tudod...
Stinger
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Ezeken a platformokon játszom


Kedvenc játék-műfajaim
, , , , , , , , ,
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Programozás, Email, Letöltés, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Korcsolya, Hóember építés, Jégkorong, Bicikli, Tenisz, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
supermario4ever
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
sarabi
(offline)
BlackLord
(offline)
bagszi
(offline)
Lothar
(offline)
Norbi92
(offline)
pali
(offline)
kochanp
(offline)
Reiker
(offline)
NvG
(offline)
LokkoLori
(offline)
lorantHUN
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
zead
(offline)
Stiletto
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
steely
(offline)
CsibeBó
(offline)
N7 Attila
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live