[48] soliduss (offline)

Jópofa - Higgadt

Ő egy 35 éves fiú és itt lakik: /

4844 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 189140 kreditet gyűjtött

2008 June
16:49 Hws klán Metal Gear Online-A jelvényünk!!!!!!!4
A Hws klán jelvénye elkészült a MgO-ban.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 4 komment

Mar 20., Friday 1:14 #4
AZ ÁLOM!
mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
Aug 16., Saturday 14:01 #3
Nagyon komolyan fest. Ezzel büszkén vonulhatunk harcba.
PSN ID: Chrome_Hun Sex, PS, Kóla, Rock and Roll XD HWS Klán alapítótag!
[8] Matos
Jul 22., Tuesday 17:49 #2
A fenébe hogy nekem NTSC-m van
Isleofman
[1] Andersan
Jun 23., Monday 11:34 #1
grat hozzá jól néz ki
PSN ID: ggttr44 Gamertag: Anderxsan
soliduss
soliduss még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
GameCube
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, FPS, Online FPS, Szimulator, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék mindenhol, TV, Étterem, Bulizás, Foci
Barátok, ismerősök
Nexxuss
(offline)
Basara
(offline)
bertifox
(offline)
Guardian Hero
(offline)
roller
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
rolmanus
(offline)
multishoot
(offline)
Georgy07
(offline)
Bandijoe
(offline)
Zandal
(offline)
H.Tony
(offline)
vendetta
(offline)
prock
(offline)
kryss777
(offline)
szmorepapa
(offline)
bigadam
(offline)
fallen
(offline)
torbae.
(offline)
Horvi Gabi
(offline)
psvori
(offline)
Spongya
(offline)
stk
(offline)
arpi0912
(offline)
Sabby94
(offline)
Konyak_a_barbár
(offline)
hunmenoh
(offline)
Viper
(offline)
szilvy
(offline)
sipi79
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
gugello
(offline)
Ratchet_HUN
(offline)
robin152
(offline)
axwellz
(offline)
xetron
(offline)
Noozi
(offline)
kompedli
(offline)
El Ninho
(offline)
Az öreg Raiden
(offline)
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots adatlap
16 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: Konami Digital Entertainment GmbH
Fejlesztő: Kojima Productions
Megjelenés: 2008. Jun 11.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nem ismert

A szerkesztőség értékelése:
9.6
Ami tetszett
Az MGS-saga méltó lezárása, ügyes újítások, csúcskategóriás prezentáció és hangulat
Ami nem tetszett
Az MGS szűzek számára sztoriszinten megközelíthetetlen; fejezetenként install
Olvasói értékelés: 10 (277 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

186 | Metal Gear Solid 4 - teszt

Minden történet véget ér egyszer, hiába kezdődött húsz éve - a Metal Gear Solid sem kivétel. Snake öreg, a világ végveszélyben: mit kínál a Kigyó végső küldetése, sikerül-e méltó módon lezárni az MGS-szériát? MGS4: Guns of the Patriots teszt, szigorúan spoiler-mentesen.

119 | Metal Gear Solid 4: amit tudnod kell

Kerek egy hónapunk van hátra a PS3 - és talán az egész videójáték-ipar - egyik legjobban várt címének, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-nek a megjelenéséig. Egy csokorba gyűjtöttük a negyedik epizódról eddig kiszivárgott érdekességeket és információkat.

45 | MGS4: a legkelendőbb PS3 exkluzív

Mi a legsikeresebb PlayStation 3 exkluzív? A válasz: a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Az MGS4 nem új játék, de a friss számok szerint szépen csendben még mindig nagyon jól fogy.

21 | Tovább bővül a Metal Gear Online

A Konami ütemesen bővíti a Metal Gear Online-t: a frissen bejelentett harmadik, SCENE kódnéven futó expanzió három új pályát, és két régen várt karaktert pakol a játékba.

18 | Bővül a Metal Gear Online

November végén a The Meme Expansion-nel bővül alaposat a Metal Gear Online. A letölthető kiegészítő új pályákat, új beállítási lehetőségeket és karaktereket ad az alapjátékhoz.

673 | Metal Gear Solid 4: mégis jön az X360 verzió?

A Metal Gear Solid 4 esetleges Xbox 360 verziójáról tonnányi pletyka keringett már - most japán sajtóértesülések erősítenek rá arra, hogy mégis az X360 felé tart az MGS4. Még mindig pletyka, vagy már tény? A jelek az utóbbi irányába mutatnak...

113 | Metal Gear Solid: a jövő

A Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots erős két hónapja kapható, lássuk, hogy mi történik mostanság a sorozat háza táján. Első hírek a következő részről, és Kojima elképzelései a saját további szerepéről, valamint az MGS4 multiplatformosodásáról.

28 | Assassin Snake

Jópofa április elsejei tréfának indult, aztán valóság lett belőle: a Metal Gear Solid 4-ben Snake is belebújhat Altair ruhájába. Most már nagyon egyszerűen - itt a titkos Assassin's Creed MGS4 kód.

20 | Metal Gear Solid 4: az európai premier

Japánnal kapcsolatban már tudjuk, hogy a Metal Gear Solid 4-ből az első három napon közel félmillió példány talált gazdára - most nézzük az európai premiert.

227 | Metal Gear Solid 4 és a pontszámok

A News4Gamers csapata nemrég érdekes dologra hívta fel a figyelmet az elmúlt időszak legnagyobb megjelenésével, a Metal Gear Solid 4-gyel, és annak értékeléseivel kapcsolatban.

26 | Ma érkezik az MGS4 Adatbázis

Ingyenesen tölthető meglepetés a Metal Gear Solid rajongóknak: a mai Playstation Network frissítés részeként vaskos MGS4 Adatbázist szipkázhatnak maguknak az érdeklődők.

86 | Metal Gear Solid 4: az első nap

Nagy nap volt a tegnapi a PlayStation 3 tulajdonosok számára, hiszen végre megjelent az idei felhozatal egyik leginkább várt darabja, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

79 | MGS4: 90 perc mozizás

Erőteljes történetcentrikusságának köszönhetően a Metal Gear Solid sorozat mindig is bővelkedett az átvezető animációkban, a negyedik rész azonban egy egészen más kategóriát képvisel majd.

78 | Metal Gear: még nincs vége

Bár úgy néz ki, hogy Solid Snake kalandjai júniusban egyszer és mindenkorra véget érnek, azt egyáltalán nem lehet leszögezni, hogy a sorozatnak is búcsút kell majd mondanunk.

232 | MGS4: új helyszínek

Kojimáék eddig taktikusan csak közel-keleti helyszínt mutogatták a Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots-ből. Az új screenshotok bebizonyítják, hogy nem csak porban és homokban akciózunk Snake-kel.

54 | Metal Gear Solid 4: amerikai trailer

Befutott a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots amerikiai mozgóképes bemutatója: a videóba az angol narráción kívül több újdonságot is belegyömöszöltek.

64 | Kojima: félreértettek

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat apukája nem örül, hogy a nyugati sajtó - meglátása szerint - félreértelmezte legutóbbi, az MGS4-el kapcsolatos csalódásait felsoroló interjúját. A jövőben óvatosabb lesz.

59 | MGS4: Snake vs. a Békák

Lassan, de biztosan közeleg a Metal Gear Solid 4 június tizenkettedikére kitűzött, szerencsére abszolút világszintű premierje. Az új képeken Snake a Békák ellen harcol.

33 | MGS4: új trailer

Új Metal Gear Solid 4 trailer, azaz... annnyira azért nem új, maximum a sorrend, a japán mozgókép az eddigi videókból lett összevágva. Kivéve a végét, és ezért már érdemes megnézni.

35 | Metal Gear Solid 4: a headset

Mit csinál a Metal Gear Solid 4 rajongó? Annak rendje és módja szerint megveszi a játék gyűjtői változatát. Na de mit vesznek az IGAZI, vérbeli fanok? Headset-et, természetesen.

41 | Metal Gear Solid 4: Mi lesz a dobozon?

Ahogy közeleg a Metal Gear Solid negyedik epizódjának megjelenése, a rajongók számára nem maradt túl sok hátra, mint hogy a dobozkép kilétét illetően kezdjenek vad találgatásokba.

120 | MGS4: Snake öltönyben

A francia Jeuxvideo szállította a friss Metal Gear Solid 4 képeket: a stáb megjérta a japán Konami főhadiszállást, három napig próbálgatta a játékot - a screenshotok is innen származnak.

43 | Újabb PS3 színvariáns Japánnak

Nem meglepő, hogy a Sony mindent megpróbál kisajtolni a Metal Gear Solid 4 júniusi megjelenéséből - Japán például egy új, limitált PlayStation 3-at kap majd ez alkalomból.

53 | MGS4: nagy elvárások, új project Kojimától

A Konami elnöke, Fumiaki Tanaka nemrégiben arról beszélt, hogy legnagyobb idei megjelenésük, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots komoly lendületet fog adni a PlayStation 3-nak, valamint szó esett arról is, hogy Hideo Kojima új játék készítésébe kezdett.

281 | Kojima: nem elég a Blu-ray

Bár a Blu-ray a korábbi formátumok tárolókapacitásának többszörösét nyújtja a fejlesztők számára, a Metal Gear Solid 4 esetében ez sem bizonyult elegendőnek - mondja Hideo Kojima.

29 | MGS4: hivatalos megjelenés & infók

A pár napja megszellőztetett Metal Gear Solid 4 megjelenési időpont igaznak bizonyult: valóban június tizenkettedike a mágikus dátum. Fellőték az MGS 4 és az MGO hivatalos weboldalait is.

69 | Metal Gear Solid 4 PS3 bundle + megjelenés?

A hivatalos álláspont szerint jelenleg 2008 második negyedévében számíthatunk a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots megjelenésére, a japán Famitsu azonban nemrég előállt egy napra pontos premier időponttal, valamint egy új PlayStation 3 bundle is bemutatkozik.

47 | Metal Gear Solid 4: nem lesz demó

A közelmúltban arra utaló jelek bukkantak fel, melyek szerint lesz Metal Gear Solid 4 demó, ám akik ebben bíztak, azoknak most sajnos csalódniuk kell.

21 | Metal Gear Solid 4 demó februárban?

Bár korábban a fejlesztők azt állították, hogy valószínűleg nem lesz demó a megjelenés előtt a Metal Gear Solid 4-ről, mégis lehet, hogy azóta megváltoztak az elképzelések.

33 | Metal Gear Solid 4: nem lesz több csúszás

Nem kell több csúszásra számítani a Metal Gear Solid 4-et illetően, a játék társproducere, Ryan Payton ugyanis elárulta, hogy a fejlesztés lényegi része már befejeződött.

110 | Metal Gear Solid 4 és Xbox 360: sokadik kör

Ismételten előkerült az a pletyka, amely szerint a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots elveszíti PlayStation 3 exkluzivitását, és Xbox 360-ra is meg fog jelenni.

111 | Metal Gear Solid 4 - nagy a nyomás

Komoly nyomás helyezedik a Metal Gear Solid fejlesztőire, és közvetve a játékosokra is: a Konami szerint a játéknak nagyon, nagyon jól kell teljesítenie a kasszáknál, hogy visszahozza a befektetett pénzt.

58 | Metal Gear Solid 4: új infók

A csendes vasárnap kitűnő alkalom arra, hogy új Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots információkkal borzoljuk a kedélyeket. Infómorzsák az MGS4 helyszíneiről és nyitányáról.

41 | Tovább csúszik a Metal Gear Solid 4

A Metal Gear Solid 4-re korábban 2007 őszén számítottunk, a Konami Playstation 3 exluzívja azonban átcsúszott 2008 elejére. A kiadó hivatalos oldala szerint most már 2008 második negyedévében jön.

40 | E 4 All: Metal Gear Solid 4 gameplay

Javában fut az E 4 All expo: a kettes számú E3 pótlék nem a bejelentésekről, hanem a bárki által saját kezűleg kipróbálható játékokról szól. A Metal Gear Solid 4 angol verziója is ott kelleti magát...

14 | Metal Gear Solid 4: az utolsó trailer

Legutóbb két hete, a Tokyo Game Show-n láthattunk új trailert a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-ről, és könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó.

21 | Metal Gear Solid 4: demó fejlemények

Szeretnéd még a megjelenés előtt kipróbálni a PlayStation 3 legnagyobb tavaszi húzócímét, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-t? Lehet, hogy lesz rá lehetőséged...

24 | [TGS] MGS4 gameplay

A Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots játszható formában tette tiszteletét a TGS-en - ami azt jelenti, hogy konkrét gameplayt tudunk mutatni belőle. Nagyon béna ember játszik vele...

72 | [TGS] Metal Gear Solid 4 trailer - többféle ízben

Kezdődik a TGS-es Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots kavarás: elsőként a sokak által várt trailer kamerás verziója futott be, majd megérkezett a normál változat is. Hideo Kojimában és lelkes csapatában ezúttal sem kell csalódnunk - az MGS4 remeknek tűnik.

13 | [TGS] Metal Gear Solid finomságok

A Konami megtartotta a Tokyo Game Show előtti sajtókonferenciáját, amelynek középpontjában természetesen a két új Metal Gear Solid játék, a negyedik rész, és az online kiadás állt.

99 | Játszható Metal Gear Solid 4 a TGS-en

A Kojima Productions a tegnap folyamán bejelentette, hogy a jövő heti Tokyo Game Show-n bárki számára kipróbálható lesz majd a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

34 | Szépségek és szörnyetegek

A múlt héten megtartott Games Convention-ön bemutatott trailerben lepleződtek le a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots főellenfelei - most egy kicsit jobban is megismerkedhetünk velük.

115 | MGS4: nincs X360 verzió... egyelőre

A lipcsei Metal Gear Solid 4 prezentációt követően Hideo Kojima a látogatók kérdéseire válaszolt. Szeretnének rezgést, és nem terveznek Xbox 360 verziót... egyelőre.

178 | [GC] Metal Gear Solid 4 trailer + demonstráció

Hideo Kojima, és a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is kint van a most zajló Games Convention-ön, a játékról pedig megérkezett a legújabb trailer, amelynek első felét már láthattuk, a második fele pedig a negyedik rész főellenfeleit mutatja be.

79 | [GC] Metal Gear Solid 4 - a főnökök

A Metal Gear Solid 4 eddigi prezentációi elég ügyesen titkolták a főellenfelek kilétét, egyedül az Ocelotot megszálló Liquid kiléte volt ismert - egy új szken azonban változást hoz. + Update!

32 | Új Metal Gear Solid 4 trailer a GC-n

A Kojima Productions megerősítette, hogy a hónap végén esedékes Games Convention-ön egy új trailert láthat majd a nagyközönség a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-ről.

130 | Metal Gear Solid 4 X360 fejlemények

Újabb bekezdést nyithatunk a Metal Gear Solid 4 Xbox 360 verziója körüli találgatásoknak, az egyik legnagyobb áruházlánc ugyanis előrendelhetővé tette az MS konzolját becélzó változatot.

159 | Metal Gear újdonságok

Lezajlott a 20th Metal Gear Anniversary Party: a sorozat huszadik születésnapját ünneplő rendezvényen a kötelező MGS4 demón kivül több érdekes bejelentére is sor került - jön az új PSP-s MGS grafikus novella, és jön a Metal Gear Online PS3-ra.

70 | Metal Gear Solid 4: húszperces demonstráció

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat apukája a Playstation Pr3mier Event-en demózta a 2008 elejére ígért Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-t. A közel húszperces gameplay bemutatóból több újdonság is kiderült az MGS széria negyedik részéről - összefoglaló következik.

111 | [E3] Metal Gear Solid 4 trailer

A nemrég lezajlott Sony konferencia egyik fénypontja Hideo Kojima belépője, és az általa szállított Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots trailer volt. Az új videóból érdekes részleteket tudhatunk meg az MGS4 sztorijából, és egy régi ismerős is feltűnik akció közben... +UPDATE: HD TRAILER

37 | [E3] MGS4 szkenek

A nagyon-nagyon várt videók sorából hiányzik még a Metal Gear Solid 4 trailere - ha minden jól megy, ma még azt is megkapjuk. Addig is itt egy szken a Famitsu-ból - új képekkel

73 | [E3] Konami: kevés a 100 dollár

... mármint a PS3 100 dolláros árcsökkenése. legaláb is Kazumi Kitaue, a Konami amerikai elnöke szerint. Kitaue nagyobb árcsökkentésre számított, és az MGS exkluzivításában sem biztos..

64 | Metal Gear Solid 4 trailer - újra

Kitűnó alkalom, hogy újra megnézzük a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots tavalyi, E3-as trailerét. A Konami honlapján új, letisztultabb verzió jelent meg a pazar animációból, és még mindig üt...

119 | MGS4: csak 2008-ban?

Az amerikai EB Games áruházlánc azt állítja, hogy a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots a korábbi tervekkel ellentétben nem fog a boltokba kerülni az idei év folyamán.

8 | MGS4: a régi csapat

Visszatér e David Hayter Solid Snake hangjaként a Metal Gear Solid 4-ben? A rajongóknak nem kell tovább körmöt rágicsálni izgalmukban: igen, vissza. És nem csak ő.

76 | Metal Gear a mozikban

Sok-sok pletyka, találgatások és rajongói vágyálmok után most már biztos: film készül a Metal Gear Solid-ból. A sorozat apukája, Hideo Kojima a Sony Pictures-el írt alá megállapodást - így ők készíthetnek mozifilmet Solid Snake kalandjaiból. A premier időpontja még kérdéses...

103 | Kojima beszél

Lassan, de biztosan áll össze a Nagy Metal Gear Solid 4 Kirakósjáték: Hideo Kojima, a játék direktora jó szokásához híven apró információcsomagokat adagol - most éppen nem annyira magáról a játékról, inkább a Blu-ray lemez kapacitásáról, az 1080p-s HD felbontásról és a Wii-s terveiről...

24 | Metal Gear Solid 4 infócsokor

Folytatódik, és még legalább egy évig folytatódni is fog a Nagy Metal Gear Soild 4 Kirakós Játék. Kojima nyilatkozik egyet, a rajongók felpörögnek, és mehet a találgatás. Friss puzzle-darabkákat tálalunk fel, a teljes képet előreláthatóan 2007 végén fogjuk megismerni...

37 | Metal Gear Solid 4: Kojima interjú

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat mögött álló agytröszt alaposat nyilatkozott a OPM magazinnak: a téma természetesen a sorozat következő, 2007-re datált epizódja, a Metal Gear Solid 4 volt. Titkolózás ezerrel, és ügyesen csöpögtetett információmorzsák - gyorsan összefoglalunk.

27 | MGS4 képek!

Méghozzá nem is akármilyen minőségben!

27 | MGS4 TGS TRAILER!!

Uraim, na EZ bizony valami.

54 | MGS4 trailerdarab + TELJES TGS TRAILER

Kezdődik a TGS-es Metal Gear Solid 4 bolondokháza & ünnepségsorozat: a hivatalosan holnap debütáló új MGS 4 trailer egy darabja máris nyilvánosságra került - egy alapos kattintás után bele is nézhettek a kis aranyosba.

21 | Metal Gear Solid 4 szkenek

Izgalomfokozó a hétvégi TGS trailer előtt
Tovább a játék adatlapjára / fórumába