[38] playmore (offline)

Alkalmazkod - Alkalmatlan - Mnikus

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5044 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 109091 kreditet gyjttt

2008 April
19:31 Macskajaj
2007. decemberben egy (fl) orszg vrta a bukst...
Budapest Retro
Mr nem is emlkszem pontosan, mikor lttam a trtnelmi jelentsg Macskafog els rszt, csak arra milyen nagy lmny volt. Mr gyerekknt is multam mennyire sszetett s szpen vgigvezetett a trtnet. Milyen szp a rajzols. Milyen risiak a karakterek. Br mr kzel 20 v telt el a premier ta (hozzteszem nem akkor lttam, ahhoz azrt fiatal vagyok 8) ) mg mindig megunhatatlan s rkbecs klasszikus szmomra. Az alapsztori egy "Planet X" nev bolygn jtszdik, ahol Miki Egr utn valahnyban az egyms mellett l egerek s macskk viszonya tarthatatlann vlik. Itt lp a kpbe egy Grabowsky nev titkos egrgynk, akinek nem ms a feladata mint, hogy jusson el Pokyba azokrt a tervekrt, amik az egerek utols eslyt jelenthetik a fentmaradsra. Rszletekbe felesleges belemennem, aki ismeri tudja, aki meg nem az srgsen ptolja s ksz.
Amikor vletlenl megtudtam, hogy az eredeti malkost jegyz Ternovszky Bla s Nepp Jzsef sszell mg egyszer utoljra, hogy elksztse a mlt folytatst s sikerlt sszeszednik a pnzt, akkor srtam s nevettem is egyben. Nevettem, mikor lttam egy korai werkfilmet, amiben Ternovszky Bla elmesli, hogy szerencss, mert sikerlt sszeszednie annyi tmogatst, hogy nem fogja akadlyozni a pnzhiny az tletei 100%-os megvalstsban. Nevettem s srtam, amikor elmondta, hogy ebbe mindent bele fog adni, mert tudja, neki mr ez lesz az utols munkja. Srtam, amikor belegondoltam, hogy mint minden folytats, ez is rossz lesz...

Ktsgbe Esve
Fltem s nem mertem elmenni a moziba megnzni. Ismerseim, akik voltak olyan btrak s tudjk, mit jelent szmomra A film sajnlkozva mondtk az iszony szavakat: szar, fos stb. Nem hittem nekik, de a filmet sem akartam ltni. Nem lehet igaz! Annyi minden kpzeltem a folytatssal kapcsolatban. Annyi szpet s jt. Taln nekem gy is j lesz, mert rajong vagyok! Taln! Vgl 2008. prilis 13.-n vasrnap... megnztem a filmet. Mr az els msodpercektl kezdve prbltam minl pontosabban odafigyelve, minden rszletet kielemezve a mrleget pozitv irnyba billenteni, de egyre nehezebb lett, vgl eslytelen. A Macskafog II - A Stn Macskja csak nyomokban vonulatja fel a nagy eldkre jellemz zsenialitst s mr elljrban mondhatom: szgyen.Kpesknyv
A film ltvnyvilga csodlatos. A gynyr, vilgsznvonal htterek s a rszletes karakteranimci kivl desing-al prosul. Mind a kt, mind a hromdimenzis grafika remekel, mg akkor is ha nha kilg a llb nhny (valszneg idhiny miatt elsietett) jelenetnl, de ezek tlag nz szmra nem igazn szrevehetek. Mg egy Steam Boy (itthon: Gzfi) vagy Chihiro rnykban is elismersre mlt a grafikus stb erfesztse. Minden sznes, mozg s szinte "szagos", az ll htterek pedig abszolt festmnyszerek. A rgi karakterek teljesen hihet mdon jelennek meg, relis regedst/vltozst produkltak rajtuk. Szval a kp els osztly. A vgst is ide vennm, ami mr csak szimpln j, prszor feltnen hirtelen s darabosan kapjuk a szemtpllkot.

Hangosknyv
Mivel a szereplk legnagyob rsze rgi ismers ezrt a nz s a rajong is elvrja, hogy ugyanazt hallja. Ezen a tren sem lehet senkinek oka panaszra. Minden egyes rgeben ltott macska, patkny s egr az eredeti hangjn szlal meg s mg a hangszn is ugyanaz kevs kivteltl eltekintve. Ltszott, hogy a szinkronhangok kitettek magukrt, amennyire lehetett. Tkletes illzit teremtettek az animtorokra tmaszkodva.

Story Mode
Ha ezidig minden j volt, akkor mire a pnik krdezhetnnk s gy el is rkeztnk a legsarkallatosabb ponthoz: a trtnethez. Ami jobban mondva nincs is. Egy nulla egy semmi. lvezhetetlen s laza, olyan mintha llandan szt akarna esni darabokra, mert azokbl is ll: sszefggstelen jelenetekbl. Sz se rla sok olyan rsz van, ami mlt az eredeti sznvonalhoz, de ezeket relmetlen s logiktlan halmazok ktik ssze, mintha a pr elre eltervezett kivl tlet kr ptettk volna fel az egsz filmet. A msik problma az, hogy nem tudtk eldnteni kiknek ksztik, a rajongknak akik lttk az elz rszt vagy 100 alkalommal s nekik nem problma a rengeteg visszautals s a ebbl fakad fanservice, vagy azoknak az joncoknak akik csak azt tudjk, hogy volt els rsz s begnnek ha k lennnek az egyedliek akik nem nztk meg a bandbl a "kultfilmet". Az egyik legnyilvnvalbb jelenet ebbl a szempontbl a mindenki szmra "Ers Antnia egr"-knt ismert Pissy harcjelenete. Indul egy kkemny fanservice-el, menre tuningolt kls, ktelez ezst tincs, mtrixos mozgsok... s akkor a msodik ellenfl kiti. A fanok elszr is felordtanak, hogy mi az isten?! Az tlagnz meg nem ri, hogy akkor ez most valami pon akar lenni? St senki sem ri mi az isten akar ez lenni! Dett ugyanez a vgs harcjelenetnl: kit akartak vele kiszolglni? A japanime fanokat? Mert kb. ez azoknak se volt vicces. Amikor a macskafog elkezdett breakelni, hogy kikerlje a tmadsokat majdnem srtam.
A harmadik hatalmas buktat a karakterek. Dntskptelensg itt is, pedig csak annyit kellet volna tenni, hogy kitalljk: az j vagy a rgi karakterek legyenek eltrben? Termszetesen a kzpt jrhatatlan lett: a rgiek alig jutnak szhoz (pedig a patknyok megjelense egy nagyon ers jelenet, akkor remnykedtem mg egy ers hajrban), az jak pedig nemes egyszersggel FELESLEGESEK. A stn macskja egy nhny ersebb sorral s kivl kidolgozssal megldott NULLA, RTELMETLEN, HNYADK, mert legfkpp miatta lehetett a jeleneteket rtelem nlkl beszrni a filmbe. Stanleynek sincs rtelme s mint a vgn kiderl krlbell annyi a hatsa az egsz filmre, hogy egyetlenegyszer mond egy rtelmes sort Grabowskynak (ami ugyancsak tvers, a rajongk tudjk, hogy amire G nem jn r az nincs is). Meg kell mg emltenem a nagy leleplezst a japn kertben s az eskvt, ami mr sikeresen kivltotta az artikultlan sikoltsomat a kperny eltt, mert egy ZR, NULLA, SEMMI alapja nincs se a nagy szerelmnek, se a jelenetnek.Az tlet Napja
rltem, hogy vge s egyben szomor is vagyok, mert tudom milyen lett. A sokk majd lassan mlik el (bizonytkkpp itt ez a hirtelen felindulsbl elkvetett bejegyzs). Azrt, hogy valami pozitvum is maradjon az rs vgre a kedves olvasnak: ismt lttuk Pissy bugyijt. LOL.
11 komment

Apr 18., Friday 23:12 #11
Ma nztk meg hgommal, s... inkbb gy mondanm, hogy volt olyan is benne, ami tetszett.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[11] FooLman
Apr 15., Tuesday 15:55 #10
hmm... szerintem meg ppen hogy nem lett rossz. Persze, nem egy akkora klasszikus, mint az 1. Meg inkbb csak egy gegpard, de szrakoztat.
Kb t v mlva ennek a ponjainak a felt nem fogjuk rteni, az egy mg akkor is nzhet marad.
Ezzel egytt azrt nem bntam meg a mozijegy rt... st...
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
Apr 14., Monday 21:59 #9
Az els rsz alap minden magyar film, rajzfilm rajongnak, a msodikat pont abbl az okbl nem nzem meg mint a Csilagkzi Invzi 2 egy klaszikus filmre akarok emlkezni csak s kizrolag s nem akarom hogy a gyenge folytats rnykt vesse r.

A kis Vukot meg azrt nem nzzem meg mert rnzzek a retardlt sztbaszott fej Vukra s egyszere elkap a sir grcs ( a rgi ia klaszik volt) meg a rhg grcs ( hogy a faszba kpesek ilyet animlni ? ).
Ha brmi fontosabb, mint az n egm, akkor megyek, elkapom s lelvm!
[16] barnoca
Apr 14., Monday 19:00 #8
n nem lttam a 2.rszt.Nem lehet hogy azrt nem tetszik mert 8-10 vesen mg el tudott varzsolni, most meg mr kinttnk belle
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[57] renz
Apr 14., Monday 18:00 #7
Mg egy xvid-et sem r meg, annyira rossz lett! A megvalsts, a stlus zsenilis, de a sztori egy raks nagyon hg kaki! Sajnos moziban nztem meg. Kr volt. Erltetett s szjbargs ponok. Van olyan ponOK (figyelem, tbbesszm!), amit tbbszr is elstnek!!!
10/1 pont s ez is csak az els rsz tiszteletre!
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[38] playmore
Apr 14., Monday 8:46 #6
Vlasz Patrick Bateman (#5) zenetre
Hallottam arrl is, de ott mr a grafika elriasztott a megnzstl...
Cheers, love! The cavalry's here!
Apr 13., Sunday 23:52 #5
Akkor felhvnm a figyelmeteket a Vuk cm rajzfilm folytatsra, A kis Vuk cmmel!
KATT!

Mirt kellett???
"Mr a termszeti npek is megfigyeltk, hogy a tigris bajusztart vge veszlyes, mert ott van a szja is, s tpllkozsa sorn a prda beleegyezsnek nem tulajdont klnsebb jelentsget."
[111] dreampage
Apr 13., Sunday 22:08 #4
Sajnlom, hogy ilyen lett a folytats. n szerintem meg sem nzem. Majd egyszer, ha a tv leadja.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[38] playmore
Apr 13., Sunday 21:54 #3
Vlasz Danee (#2) zenetre
Nzd meg
Cheers, love! The cavalry's here!
[367] Danee
Apr 13., Sunday 21:43 #2
Nekem ez valahogy kimaradt az letembl.. engem nem tudott lektni, br taln nem is nagyon figyeltem...
Planet X? Az egy durvaj biciklimrka. lol
[64] DarkVenom
Apr 13., Sunday 21:42 #1
Az els rsz zsenilis klasszikus, a msodik meg, ht....olyan...
Thrills, Chills, Kills!
playmore
Cheers, love! The cavalry's here!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Retro, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Anime, Email, Letlts, Frum, Internetes szex, Esben stls, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Oldern
(offline)
Project1083
(offline)
dreampage
(offline)
carville
(offline)
GXbox
(offline)
Tyson
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
sidocious
(offline)
K4PL4N
(offline)
METHOS
(offline)
typer
(offline)
Rolne
(offline)
Shark
(offline)
vumar
(offline)
Vandor
(offline)
norbi85
(offline)
DarkVenom
(offline)
Guardian Hero
(offline)
Kriszti196
(offline)
Hellfrost
(offline)
ChaosCrash
(offline)
Sagem
(offline)
casper007
(offline)
Danee
(offline)
Fatman
(offline)
storm78
(offline)
Jackal
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
Marcangol
(offline)
norbypapa
(offline)
stevefarcry
(offline)
dragonken
(offline)
hunkosza
(offline)
reveszandi
(offline)
KARAK
(offline)
Rewmac
(offline)
Telson
(offline)
blackfox
(offline)
konzolcowboy
(offline)
Livingbox
(offline)
hjetyekus
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
Ayanehunter
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Iceakos
(offline)
A Lucsy
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Kratos34
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
Csaby83
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
getro2
(offline)
travis18
(offline)
K3NZO
(offline)
xXx Skyline HUN xXx
(offline)
dirtydog87
(offline)
kornl20
(offline)
Gaben007
(offline)
Xclusive
(offline)
Totibaba
(offline)
HungaianEvil
(offline)
ZOZA13
(offline)
MegadetH Hun
(offline)
Alpr
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
sity89
(offline)
Phantom
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
okornyalbaro
(offline)
neuroflex
(offline)
dpb
(offline)
@themys
(offline)
Svitzh
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live