[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4658 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2008 March
09:39 2008.03.02. vasárnap
Hát mint mindenhol, itt kint is laza a vasárnap. Általában ilyenkor mindenki lenyugszik egy kicsit, és felkészül a másnap kezdődő munkára. Mi sem tettünk másképp...
A mai nap megint nem hozott semmi érdekeset. A tegnapi buli miatt késői kelés sikeredett. Ebéd készítés stb. Ákosék kocsijának lemerült az aksi, szóval el vásárolni töltőt. Kérdezték is nagy bőszen tőlem, hogy itthon ülve a net előtt, nézzem már meg milyen aksi kell a kocsiba. Savas, vagy zselés. Na neki is álltam, de a kocsiról annyit tudtam kideríteni, hogy valami kálciumos technológiával készült. Gondoltuk, akkor biztos savas lesz, és hát utólag, igazunk is lett.

Megvolt az ebéd, hát nekiálltunk vc-t írni. Hát nem egyszerű. Bár 2 oldal lett a végeredmény, de azért megszenvedtük. Ugyebár az én angolom nem perfect, míg Hugi angolja meg nem kompatibilis az én szakmai tudásommal. Mit is értek ez alatt. Hát ugyebár otthon, mint programozó dolgoztam. Na amikor elkezdtem mondani, hogy mi volt a feladatom, miket csináltam, azt nem nagyon tudta lefordítani, mert sosem használt itt kint ilyesmi szavakat. De megoldottuk. Néztünk pár hasonló kinti álláshírdetést, azt abból kiollóztunk ezt-azt. Aztán volt egy kis nyári munka írás, hisz nem programozóként akarok kezdeni (ahhoz még nem elég fluent az englishem :) ), hanem az itt kint oly jellemző karriert akarom én is bejárni. Szendvics készítés, raktári meló, gyári szalag meló, stb. Szóval írni kellett ehhez is valami tapasztalatot. Szerencsémre tényleg dolgoztam nyáron Balaton parton, valamint diákmelóként gyárba, szóval nem írtunk nagy hülyeségeket.. :)

Na miután a cv megvolt, akkor rakjuk vissza az aksit. Megvolt életem első autószerelése, már ha ezt annak lehet mondani. Vissza raktam, raktuk Ákossal, de nem volt ám egyszerű. Már kezdett sötétedni, valamint nagyon hideg volt, és fújt a szél, mint á..., vagyis nagyon fújt. Kicsit viccesen nézhettünk ki, kapucniban, állig felhúzott cipzárral, amint egy kis zseblámpávak szenvedünk a motorháztető alatt. De sikerül. A kocsi elindult, a többit meg elintézi a generátor.

Este betekintést kaptam a Lost Odyssey-be, ugyanis Ákos névnapi ajándéka kipróbálásra került. Hát nekem kicsit fura, de az biztos, hogy hangulatos. Majd lehet kipróbálom egyszer én is. Utána beültünk még tv-zni, megnéztük az új James Bond filmet. Nekem jobban bejött, mint az eddigiek. Sokkal inkább Bourne rejtély stílusú, mint 007-es filmek. Ákos fogalmazta meg jól, hogy nincs teli hülye kütyükkel, hanem egy jó kis akció film.

Hát ennyit mára. Most izgulás van, mert holnap találkozok az öreggel, és ott hogynak vele egyedül. Kb egy, másfél órát kell beszélgetnem egy vadidegennel. Na kivácsi vagyok, mi sül majd ki belőle. :)
2 komment

[27] Aky
Mar 03., Monday 11:32 #2
Ez az oreg amugy hatalmas fej. Kulfoldiekkel tartja a kapcsolatot, mindenkivel "randizik" naponta 1-2 orat es beszelgettek, gyakoroljatok az angolt, vagy felkeszit az interviewra. Mindezt egy kavozoban egy kaveert. Mar nagyon sok nemreg kierkezett ismerosunk volt nala, es mindenki dicseri. Segit levetkozni a nyelvi gatlasokat.
Nandi is sarkit itt a dolgokon, mert egyaltalan nem lesz rossz az angolja csak egyszeruen nem mer meg beszelni. Tudom mirol van szo, en is ugyanigy voltam. Ha az ember levetkozi a gatlasokat akkor mar minden oke. Es nincs is annal jobb mikor kulonbozo nemzet fiaival beszelgetsz el es megismered oket es kulturajukat.
PSN : Aky82Hun
[111] dreampage
Mar 03., Monday 11:05 #1
Kíváncsi leszek, mit mond az öreg.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live