[53] KiswechPS3 (offline)

Trsasgi - Pongyilkos - Mnikus

egy 27 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Dorog

4402 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 191668 kreditet gyjttt

2008 janur
13:38 Crysis patch gondok
bizony! semmisem lehet tkletes.legalbbis nlam nem.trtnt ugyanis hogy flragtam a crysis patch-et, s azota a core fejezetnl nem tudok tovbb jutni.
a patch-el megint elkedztem a jtkot (negyedjre) gondoltam htha jobban lesz optimalizlva, egy kt bugtol taln megszabadulok.igy lett.Kevske FPS nvekeds, nem esik le azonnal nagyon harcoknl, s most mr az AI-s bugok is kezdenek eltnni! de amikor bent vagyok az idegen rhajoba s ugye a gravitcio megsznik ltezni, sajnos nekem mg is van. ( :D) amikor nem lehet tovbbmenni egy kapunl mert ramlat sodor vissza, akkor ugye ki kell lni a jobb oldalon mg mkd gpet, s ha kiljjk akkor pff neki nincs ramlat lehetne tovbb replni! csak hogy n amikor kilvm a msik ilyen gpet, eltnik az ramlat de visszatr a gravitcio teht nem tudok repkedni! ez azrt gond mert csak flfel lehet menni s odareplni kell amit mi 100%-os gravitcio hijn nem tudunk! ht ez van most felrakom uj bol a jtkot, vagy ellrl kezdem a core fejezetet! mert lehet csak egy programhiba, nem is biztos a patchtl de eltte eztnem csinlta.

szlelt mr valaki Hasonlot ?
Crysis 0 komment

KiswechPS3
Once, there was an explosion...
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Playstation4
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Mozi , Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Programozs, Email, Letlts, Chat, Frum, Hacking, Foci, Snowboard, Extrm sportok, Grkori, grdeszka
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
Yzerman
(offline)
Necc
(offline)
Project1083
(offline)
Sedas
(offline)
Picigabor
(offline)
theSickness
(offline)
Peti
(offline)
zs0lt1
(offline)
Babapiskota
(offline)
ps2true
(offline)
abbatoo
(offline)
roller
(offline)
Jackal
(offline)
magyari5
(offline)
axl
(offline)
BW
(offline)
EmThor
(offline)
stevefarcry
(offline)
rolmanus
(offline)
Takedown
(offline)
unknown soldier
(offline)
dragonken
(offline)
santiago
(offline)
roli576
(offline)
ps3akirly
(offline)
Georgy07
(offline)
Rewmac
(offline)
R.Baggio
(offline)
mcmacko
(offline)
maccc
(offline)
arsenal
(offline)
Jimanszky
(offline)
Crome
(offline)
ceka
(offline)
DanTes
(offline)
Tacsy7
(offline)
kimi79
(offline)
Zargabaath
(offline)
szmorepapa
(offline)
e.vid
(offline)
tom19821003
(offline)
erik10
(offline)
MadBaby
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
Ryudo
(offline)
gaborgame
(offline)
Vegasadam13
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
Bence360
(offline)
Rotten
(offline)
Rick Dangerous
(offline)
Crysis adatlap
16 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: Crytek Studios
Megjelens: 2007. nov 15.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8,1
Ami tetszett
Brutlis ltvnyvilg, kifinomult fizika
Ami nem tetszett
Rvid egyjtkos md, kzepes tartalmi faktor, embertelen gpigny
Olvasi rtkels: 12,9 (108 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

92 | Crysis - teszt

A Crysis jt, ltott, s... ha gyzni nem is gyztt kapsbl, de j eslye van r, hogy elbb-utbb elfoglalja az t megillet helyet. A hely pedig: a szpsgdjasok fnyesen ragyog trnja. Teszteltnk a jelenlegi legszebb, s leghesebb lvldt.

107 | Petcit indtanak a Crysis hvek

Nem csupn a Crysis-t fejleszt Crytek, hanem a ltvnyos FPS mgtt ll rajongi tbor is felemelte szavt a kalzkods ellen. Petcit indtottak, hogy kifejezzk tmogatsukat.

4 | Crysis 1.2 informcik

jabb informcik rkeztek a soronkvetkez, 1.2-es verziszmmal elltott Crysis frisstsrl, amely ezttal a cheaterekkel kapcsolatos kellemetlensgeket is orvosolja.

52 | CryEngine 2 PS3-ra s X360-ra

A februrban megrendezsre kerl Games Developers Conference-en a CryTek zrt ajtk mgtt demzza a Crysis alatt dbrg CryEngine 2 PS3 s Xbox 360 vltozatt.

136 | Crysis PlayStation 3-ra?

Mr a mltban is szmos alkalommal felbukkant az a pletyka, mely szerint a napjaink grafikai cscst produkl Crysis konzolokra is el fog ltogatni - me a legutbbi felvons.

8 | Crysis v1.1 Patch

Az Electronic Arts publiklsban megrkezett a Crysis 1.1-es verziszmmal versenyz frisstse 139 megs terjedelemben. Bugfix s optimizci.

63 | Gyengn nyitott a Crysis s az UT3

A vrakozsokhoz kpest kifejezetten gyenge nyithnapot tudhat maga mgtt a Crysis s az Unreal Tournament III: az els tzbe egyik sem verekedte be magt, st...

139 | Crysis single demo

A tegnapi halaszts utn vgre befutott a Crysis single player demonstrcija. A dem emberes mretben (kzel kt giga) s combos gpignnyel rkezik. Loklis letlts.

55 | Crysis Demo csak holnap

A korbban elhalasztott Crysis demonstrci ismt csszik egy kicsit, a Crytek tjkoztatsa szerint vrhatan csak holnap dlutn, egy ra magassgban kerl publiklsra.

48 | Crysis demo pnteken

Multiplayer bta mr volt, most az egyjtkos kampnyba kstolhatunk bele: pnteken rkezik a Crysis single player demja, a jtk szerkesztjvel egybecsomagolva.

73 | Crysis gpigny

Lehet darabokra trni a malacperselyt: a CryTek nyilvnossgra hozta a novemberre idztett, ber-FPS a Crysis gpignyt. Atomerm tulajok elnyben.

22 | Crysis: indul a nylt bta

Ngy, kizrlag elfizetknek szl btafzis utn most brki ignyllhet hozzfrrst a FilePlanet-en, a a novemberben debtl ber-FPS, a Crysis multi btjhoz.

30 | Crysis: DirectX9 vs. DirectX10

Ltvnyosan ms lmnyre szmthatunk a Crysis multiplayer szerverein, amennyiben DirectX10 tmogatssal indulunk majd harcba. Multiplayer informcik.

17 | Crysis Demo szeptember vgn

B egy hnappal a hivatalos megjelens eltt belekstolhatunk majd a Crysis nyjtotta rmkbe, szeptember vgn rkezik ugyanis a jtk demonstrcija.

7 | Crysis bta hamarosan

Multiplayer bta programot szervez hamarosan a FilePlanet s a GameSpy, mghozz a november magassgban megjelen Crysis-szal fszereplsvel.

25 | Crysis: vgs visszaszmlls

A Crysis megjelensi idpontjnak bejelentse alkalmbl a CryTek j trailerrel lepte meg a nagyrdemt: a bevets norml katonai akcinak indul, aztn... jnnek a gonosz fagyaszts idegenek.

25 | Krizis lesz novemberben

Vgre valahra gy tnik, hogy vgleges megjelensi dtumot ltt be az Electronic Arts az FPS piac egyik legnagyobb rdekldssel vrt rsztvevjnel, a Crysis-nek.

36 | [E3] Tizennyolc perc Crysis

A tizennyolc perces E3-as Crysis prezentci segtsgvel mlyre merlhetnk az szre datlt ber-FPS rejtelmeiben. Lopakods, harc, kpessgek, fegyverek - tanulsgos gameplay vide.

26 | [E3] Crysis: jghideg kpek

gy tnik, hogy a mai napon elszeretettel kerlnek eltrbe az FPS-ek: most ppen nyolc darab j screenshot-ot tudunk mutatni a Crytek bntets klsvel felruhzott lvldjrl, a Crysis-rl.

48 | Crysis: tengerparti nyarals

Mi trtnik, ha a katona nyaralni megy? Semmi, jl rzi magt. s ha nanoruhban, brutlisan felfegyverkezve ltogat a tengerpartra? Akkor bizony elszabadul a pokol. Gameplay vide.

32 | Kiszivrgott a Crysis btja?

A Crysis lltlagos bta demonstrcija bukkant fel tbb fjlmegoszt honlapon az elmlt jjel. Megersts egyelre nem rkezett az gyben, kpek viszont vannak.

50 | Crysis-PS3 huzavona

Szmos alkalommal merltek mr fel pletykk a Crysis esetleges konzolos verziival kapcsolatban: most pp egy llshirdets miatt kerlt szba a PlayStation 3 port.

7 | Lesz Crysis Demo

Singleplayer s multiplayer demo kiadst is tervezi a Crytek mg a Crysis megjelense eltt. St, publikus multiplayer teszt is lesz, ahova 20 ezer embert vrnak majd.

112 | GDC: Crysis kpek & techdemk

A Crysis is tisztelett tette az idei Game Developers Conference-en: Crytek sszel debtl ber-FPS-e most kt technolgiai demonstrcival mutatja meg, hogy mg mindig a legny a gton...

3 | Crysis: multiplayer bta kszlben

Rszletek hamarosan

61 | Crysis: kkemny rombols

A Crytek Crysis-a az idei tn legjobban vrt, s legjobban hypeolt PC jtka - s nem ok nlkl. Az eddigiek alapjn a Crytek ismt egy fokkal magasabbra helyezi a vizulis mrct, s kemnyen odapakol a ltvnynak - a friss trailer HD verzija egyenesen lenygz....

74 | Crysis brutalizci

Jhet a hidegvzes borogats!

115 | Crysis: rgtnztt roham

Crysis: a Crytek j projektje, szemkprztat ltvnyvilgot felvonultat ber-FPS, 2007 egyik legjobban vrt PC-s jtka. A Gamespot friss interjja elssorban a technolgiai krdsekre, s a vrhat hardver-kvetelmnyekre koncentrl - plusz rkezett egy j ingame vide is..

26 | j Crysis kpek

Bivaly gpignyhez bivaly ltvny

24 | Csszik a Crysis

Nem indokolt a Crytek
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba