[6] Fejes91 (offline)

Segítőkész - Humoros - Alapos

Ő egy 29 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4866 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 6758 kreditet gyűjtött

2008 January
08:21 Millió Kudosos bébi
Megvettem PGR 4ben azt a shop itemet amit csak az a játékos vesz meg akinek "több kudosa van mint ízlése".

És milyen igaza van! 1 millió kudosér azt hittem hogy egy játékos kép csomaggal leszek gazdagabb amiken frankó autók vannak(legmerészebb álmom volt hogy arról a kocsiról generál egy gamerpicturet a játék amivel elértem az 1millió Kudost) , erre kaptam 1 azaz egy darab gamerpicturet, és az se ilyan húazannya:S


Végül is szólt a játék, hogy több Kudosom van mint ízlésem :D
Project Gotham Racing 4 5 komment

[59] Alwares
Jan 04., Friday 13:15 #5
Hát én szerencsére még nem vettem meg. De mondjuk lassan rámehetnék az 1000 G-re, már nincs sok hátra belőle....
.titanic {float: none;}
[11] Mark
Jan 04., Friday 12:35 #4
Ennyi? Én is azt hittem, hogy valami durva kinézetű sorozatot kapok. Nem figyeltem, mikor írta. Kerestem a képek között. Semmi. Azt hittem nem kaptam semmit. Ez jófej dolog volt, gondoltam. Szóval akkor ezt kaptam én is?
Klafa
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[6] Fejes91
Jan 04., Friday 12:28 #3
Válasz dreampage (#2) üzenetére
Kösz! Mondjuk nem volt nehéz. Csak azt kellet megállni, hogy ne vegyem meg a Caparo T1-et
Gamertag: Vilibacsi Mac Mini 1.83 Ghz Intel Core 2 Duo  iPod Touch 1G 16Gb
[111] dreampage
Jan 04., Friday 11:15 #2
Nekem tetszik a Játékoskép, de mindenekelőtt a teljesítmény értékelendő. Gratula!
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[40] BW
Jan 04., Friday 9:23 #1
Nem rossz ez, szátusszimbólumnak meg pláne.
And cousin... business is a-boomin'.
Fejes91
Gamertag: Vilibacsi Mac Mini 1.83 Ghz Intel Core 2 Duo  iPod Touch 1G 16Gb
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, FPS, Verseny, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Fotózás, Zene (hallgatom), Barátok, Billiárd, Email, Chat, Fórum, Foci, Korcsolya, Napozás, Bicikli, Fat body building
Barátok, ismerősök
adam062
(offline)
Matos
(offline)
Nexus
(offline)
richi11
(offline)
rockuka
(offline)
Trabby
(offline)
XBOX Live
Project Gotham Racing 4 adatlap
3 év felettieknek Bárkinek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Bizarre Creations
Megjelenés: 2007 4. negyedév
Kategória: Verseny
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
8.9
Ami tetszett
Változatos, könnyedén elsajátítható autóverseny, gyönyörű helyszíneken.
Ami nem tetszett
Halványra sikeredett a motorok fellépése, sokat tölt.
Olvasói értékelés: 12.5 (128 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

82 | Project Gotham Racing 4 - teszt

A Bizarre Creations csapata körül történtek miatt több, mint valószínű, hogy a most debütáló Project Gotham Racing 4 lesz a sorozat történetének utolsó olyan darabja, amit az angol fejlesztőbrigád hoz össze számunkra. Vajon hogyan sikerült nekik a búcsú a PGR névtől?

33 | Project Gotham Racing 4 Valentin-napra

A Mass Effect után egy újabb Xbox 360 címmel kapcsolatban derült ki, hogy hamarosan letölthető tartalom érkezik hozzá: a Project Gotham Racing 4 kapásból két extrával bővül, melyek közül az egyik ráadásul teljesen ingyenesen lesz elérhető.

51 | PGR4: jeges utakon

Közeledik a Project Gotham Racing 4 október elejére datált megjelenése - ezzel párhuzamosan vadul szaporodnak a gameplay mozgóképek. Jeges kirándulás a Nürburgringen.

113 | Elkészült a PGR4

Eklészült, aranylemezre került, és elindult a gyártósorok felé a Project Gotham Racing 4 - megjelenés október első traktusában. Az arany-bejelentés mellé fantasztikus képcsokor is dukál.

40 | Project Gotham Racing 4 látnivalók

Egy tucatnyi igencsak pazar kép érkezett a Bizarre Creations autós sorozatának legújabb, Xbox 360-at becélzó tagjáról, a Project Gotham Racing 4-ről.

35 | PGR4: motoros akrobatika

Az eredetileg tervezett szeptemberi premierhez képest kissé késve, októberben debütál a Project Gotham Racing 4. A várakozás terhét friss képadag enyhíti.

57 | [GC] Project Gotham Racing 4 képek

Hat darab friss screenshotot tudunk mutatni az Xbox 360-at becélzó Project Gotham Racing 4-ről, amelynek fény derült a megjelenési dátumára is.

274 | A DVD áldozata lett a Project Gotham Racing 4

Az elmúlt időszakban nem igen hallhattunk okfejtéseket a Blu-ray előnyéről a DVD-ről szemben, ma azonban újból előbukkant a téma, méghozzá a Bizarre-nak köszönhetően, akik azt állítják, hogy a kis tárolókapacitás miatt nem lett olyan a Project Gotham Racing 4 amilyennek akarták.

53 | [E3] PGR4: motorozás az esőben

Érkezett egy gameplay videó az Xbox 360-as Project Gotham Racing 4-ről, amely a legújabb epizódnak egyszerre három újdonságát is bemutatja: az esőt, a motorokat, illetve a makaói versenypályát.

19 | [E3] Project Gotham Racing 4 trailer

És akkor kezdjük is a Microsoft konferencián látott trailerekkel - elsőként a leginkább várt őszi versenyjáték, a Project Gotham Racing 4 trailere - a motorokra és az időjárásra fókuszálva.

46 | [E3] PGR4: ráadás két keréken

A tegnap leközölt screenshotok után most ismét olyan képek érkeztek a Project Gotham Racing 4-ről, amelyek a frissen leleplezett motorokat kívánják bemutatni.

57 | [E3] PGR4: motorizáció

A Project Gotham Racing 4 borítóján pár napja feltűnt motor ugyan már igazolta a kétkerekű járgányok megjelenését, de azért még mindig jobban hiszünk a screenshotoknak. Például ezeknek.

38 | PGR4: motorok, motorok?!

Ritkán közlünk külön dobozképeket, mert a dobozképek ritkán szolgálnak meglepetésekkel. A Project Gotham Racing 4 kivétel: a dobozon izgalmas meglepetés fedezhető fel...

47 | Hóesés a Nürburgringen

A korábbi esős videó után most egy téli hangultú, havazós mozgóképpel jelentkezik az idén ősszel debütáló Project Gotham Racing 4: vajon milyen lehet száguldozni a behavazott Nürburgringen?

47 | PGR4 városképek

Újab képanyag érkezett az idén ősszel debütáló Project Gotham Racing 4-ből: csillogó autócsodák és zuhogó eső helyett ezúttal a játékban szereplő egyik városra vethetünk hosszabb pillantást.

20 | Project Gotham Racing 4 tudnivalók

A tegnap leközölt, eső áztatta trailert követően most némi friss információ landolt postaládánkban az Xbox 360-ra készülő Project Gotham Racing 4-gyel kapcsolatban.

33 | PGR4: az eső Szentpétervárott

Ha valakinek a Forza Motorsport 2 demo nem lenne elég mára, a Microsoft elkezdte csepegtetni a finomságokat a Project Gotham Racing 4-ből is - befutott az első mozgókép.

80 | Project Gotham Racing 4: az első képek

A szokásos magazinszkenes kavarás után befutottak az első normális felbontású és minőségű képek az idén őszre datált Project Gotham Racing 4-ből. Eső és száguldás minden mennyiségben!

51 | PGR4: városlista és eső

Szépen lassan kezdenek szállíingózni az információk az idén őszre datált Project Gotham Racing 4-ről. A Bizarre Creations jelentősen bővíti a város-választékot, és van egy esős képünk is....

35 | Project Gotham Racing 4: az első infók

Befutotottak az első információ-morzsák a Project Gotham Racing 4-ről. A Bizarre Creations remek autóversenyének negyedik része idén ősszel kerül a boltok polcaira.

59 | Peugeot Gotham Racing TOP10

Emlékeztek, anno a Peugeotnál elindítottak egy autótervezési versenyt, közben pedig elhintették, hogy a nyertes nem csak tervének valós életbeni párjával jelenhet meg szeptemberben a frankfurti autókiállításon, hanem a PGR4-ben is szerepelni fog tervének digitális másolata.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába