[15] Yeahitsme (offline)

Humoros - Disznó - Hiperaktív

Ő egy 38 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

5054 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 26606 kreditet gyűjtött

2007 December
19:06 Na kit hozott a Jézuska?:)
Hosszú hallgatás után újra itt fogok lábatlankodni. Örvendezni és káromkodni ne magatokban hanem hozzászólásokformájában kéretik :)
Történt az úgy, hogy májusban nagy fába vágtam a fejszémet és kibéreltem egyedül egy lakást Budapesten. Mivel csak egy fizetésem van:) nem olyan egyszerű azt beosztani úgyhogy úgy éreztem netre még nem kellene fizetnem egy ideig, úgy is munkahelyen egész nap gép előtt bambulok amit akarok elrendezek ott van rá nyolc és fél órám annyi csak elég.
Munkahelyem még mindig megvan csak az ismerettségem az IT osztályon nincs így történt az, hogy az egyik "kedves" kolléga ügyesen megoldotta, hogy senki ne érje el többet a gamer365.hu-t a belső hálóról. Azt hiszem nem nagyon tetszett neki igazán az, hogy egész nap itt csüngök na meg hogy nagy gőzzel töltögetem le a demókat, videókat meg ehhez hasonlókat. Így hát száműzve lettem.
Na de Jézuska kegyes volt hozzám, hosszas várakozás után elhozta nekem ezt a csodás számítógépet (mely már a második mióta itt lakom csak az elsőt sikeresen hazavágtam úgy, hogy még csipogni sem tud szegény :) Itt jelezném, hogy van egy LG dvdolvasó ingyen elvihető) és vele együtt az internetet.
Konzolom az még mindig nincs, az majd a következő projekt. A következő következő merthogy még van egy dolog amit le kell tudni.
Amúgy meg kedves blogom olyan sok minden nem történt velem míg nem voltam. Ami a játékvilágot illeti elmentem a gamerday-re valamelyik bevásárlóközpontba (MOM Park?) meg voltam Halo 3 release party-n fukaréknál meg egy Halo 3 partyn mely Ghz volt szíves megrendezni :) Hálás köszönet. Igaz egyre kevesebben jönnek az emberek amint azt észrevettük.
Munkahelyen egyre feljebb török a létrán, a karácsonyi bulin átvehettem egy minőségi díjat (Yeahitsme jómunkásember ;) ) és novemberben eltöltöttem két hetet Cipruson. Nem gizdulok, csak tényeket közlök:D
Na de elég is ennyi, majd találkozunk a fórumokon!
2 komment

[11] Soulootion
Dec 21., Friday 9:04 #2
Válasz carville (#1) üzenetére
Hail to the King baby!!
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[37] carville
Dec 20., Thursday 21:51 #1
Csak hogy ne hidd azt a nagy kongásban h nem szeretünk megteszem amit szeretnél, és leírom h a kurva életbe.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Yeahitsme
If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
Playstation Portable
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Retro
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Zene (hallgatom), Mozi , Csajozás / Pasizás, Bulizás, Barátok, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Kosár, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
Tom Alien
(offline)
Dinix
(offline)
theSickness
(offline)
Ch4Bi HUN
(offline)
Tomtom
(offline)
Throwar
(offline)
sidocious
(offline)
aya
(offline)
[oni]
(offline)
Art Mooney
(offline)
Sol
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
ruszrob
(offline)
Tydirium
(offline)
mr.chapel
(offline)