[40] Rewmac (offline)

Társasági - Görény - Szónok

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4814 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 120266 kreditet gyűjtött

2007 November
21:35 A Bérgyilkos Hitvallása avagy Altair és a több száz rabló...
Megjelent, de tényleg jó ez nekem?
Nos mielőtt elkezdem nem lesznek spoilerek a történetet illetően csak annyi amennyi köztudott. Jeruzsálemben járunk 1191-ben természetesen időszámításunk után. Egy rend egyik tagját alakítjuk akivel különböző küldetésekben vehetünk részt. Akkor ezzel le is tudtuk az elejét. A játék annyira sok régebben látott gamma elemét képviseli, hogy nem lehet azt mondani, hogy klón inkább egy új szerzemény. Van aki a Prince Of Persiához hasonlítaná. Hát akkor közel jár, de valahogyan mégsem. Itt teljesen a szabadságunk már amennyire lehet ezt mondani. Senki nem kötelez minket arra, hogy hülye megbízók kívánságainak engedelmeskedjük azt csinálunk amit akarunk. Ha éppen olyan kedvünk van elmegyünk az egyik "közeli" városba ami körülbelül olyan 5-10 perc játékidő ha lóval megyünk függően attól, hogy hová tartunk és útközben mennyit keresgélünk mondjuk zászlókat. Hihetetlen, hogy a karakterek mozgása mennyire más ebben a játékban mint egy hasonló műfajú kreálmányban. Valósághű mozgáskultúrát tisztelhetünk kedves játékostársaim, ami rögtön megalapozza a szépség fogalmát, mert hát az is van ebben. Hiába folyik a vér mindenhol ahol megjelenünk pár perccel később olyan kilátás tárul elénk amit nem lehet leírni. Ha szebbnél szebb tájakat kívánunk látni akkor a legjobb az szépen a kilátókba felmászunk. A harcrendszer az elején kissé furcsának tűnhet, de nagyon könnyen megszokható főleg ha az ellentámadást már megszereztük. Az AI nem olyan okos, hogy ki tudjon velünk annyira babrálni mint mondjuk a Halo-ban ahol Heroic-on már fejbe lőnek és vége. Elérkeztünk a nehézséghez. Hát igen. Ez változik. Már az elején is. Bizonyos épületeket megbonyolít és azt hiszi a játék, hogy majd nem jövünk rá hogyan kell rá feljutni, az küldetések eddig egyértelműek voltak bár ez nem hiszem, hogy mindig így lenne. Ahogy halad a történet úgy tudunk meg mi is egyre többet és többet...Én csak ajánlani tudom ezt a játékot mindenkinek aki szeret játszani.

És most jöjjön egy kis szörnyű igazság. A játék valóban szép és egyedi rendszerrel próbál dolgozni, de ennyi itt meg is bukik az egész. 3.-4. főellenségnél monotnná válik a mászkálás, idegesítővé válhat a tornyokba való felmászás és hasonló. A harc ami ellentámadásokból áll unalmassá válik valamint az, hogy folyamatosan kiszúrnak minket a semmiből és rögtön 40-en jönnek mikor már szeretnénk egy mentés ponthoz eljutni kissé zavaró lehet. Ezek lehet, hogy valaki számára pozitív jelleggel bírnak nekem egy idő után már nem. A legszörnyűbb a játékban pedig a kamera nézet. Sokszor a harcok közben nem is látjuk, mit csinálunk vagy mikor kéne valamit csinálnunk. Hiába próbáljuk ekkor a jobb analóggal kiküszöbölni a problémát mert nem lehet...Szép játék jó játék, de inkább mindenki várjon vele egy picit. Sajnos ahogy telik múlik a játékkal eltöltött idő úgy lankad a lelkesedés és érkezik meg az unalom. A harcokat már szinte utálja az ember főleg, hogy nevetséges számú (sok) ellenfél kerül elő a semmiből úgy, hogy eredetileg 4-en álltak ki velünk. Ehhez hozzátartozik, hogy nem kis meló őket lerázni ha el karunk tűni. Az nem elég ha 90 kilométert elfutunk áááá minek akkor is pont ott vannak mögöttünk és a számuk a triplájára nőtt tehát szinte GPS van rajtunk nálunk meg egy ennek követésére alkalmas eszköz.. Vicces. A kardvívások képesek 10 percet is elvenni a játékidőből mikor már mennénk a francba hagynánk a rákba de nem tudjuk mert egy rakás idióta kifigyelt minket. Furcsa ez én nekem, de nagyon…mindesetre sok negatívum ellenére melyeket fölfedezni véltem, azért jó kis játék volt, csak nem olyan mint amire számítottam.
Assassin's Creed 3 komment

[41] Đoma
Dec 25., Tuesday 1:51 #3
Nagyon tetszik ez a leirás, és egyvalamit még, a játékban lévő városok, hasonlit(anak/ottak) az eredeti városra (Acre, Damascus, Jerusalem)??
[19] cobra525
Nov 19., Monday 14:07 #2
Köszi ezt az acsis oldalt
Ahhoz, hogy nyerni tudj, előbb meg kell tanulnod veszíteni.
Nov 17., Saturday 1:14 #1
Remek kis leirás (majd szivesen várjuk sztem a folytatását késöbbiekben ) , az acsivmentes oldalad is frankó hozzá , grat. Nem nagyon néztem ,de a Secret acsikat raktál már fel közéjük , ha secret akkor ird oda pls Thx.
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Színház, Étterem, Bowling, teke, Horgászat, Barátok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Sí, Északi sarki expedíció, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
Đoma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Assassin's Creed adatlap
18 év felettieknek Felnőtteknek
Kiadó: Ubi Soft
Fejlesztő: Ubi Soft
Megjelenés: 2007. Nov 15.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
8.9
Ami tetszett
Bámulatos látvány
Lebilincselő hangulat
Ami nem tetszett
Unásig ismétlődő feladatok
Olvasói értékelés: 13.9 (114 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

63 | Assassin's Creed - teszt

Teli voltunk ígéretekkel. Egy élő, lélegző világ, egy egyszerű, mégis látványos harcrendszer, nem utolsó sorban pedig egy lebilincselő történet. A kérdés pedig maradt: Lehet az ilyen elvárásoknak megfelelni? A válasz, mint mindig nem egy egyszerű igen, vagy nem.

6 | Assassin's Creed: még nincs vége

Arra természetesen számítani lehetett, hogy az Assassin's Creed üzleti sikerei biztosítékot jelentenek a folytatások számára - most végre a Ubisoft is megerősítette mindezt.

18 | Assassin's Creed sikerek

Alig egy hete, hogy boltokba került az Assassin's Creed, a játék máris komoly eladási adatokkal büszkélkedhet - derül ki a Ubisoft legfrissebb üzleti jelentéséből.

42 | Assassin's Creed látnivalók

Szerencsére már nyakunkon van a borzasztóan ígéretes Assassin's Creed megjelenése - álljon itt még a megjelenés előtt egy végső képadag a játékról.

38 | Assassin's Creed: az utolsó trailer

A középkori bérgyilkos itt toporog az ajtóban, és azt várja, hogy beengedjük: a Ubisoft fellőtte a megjelenést megelőző utolsó trailert az Assassins's Creed-ből. Lágy zene, látványos akció.

151 | Assassin's Creed problémák

Kisebb-nagyobb problémák ütötték fel a fejüket a Ubisoft Montreal-nál az ígéretes Assassin's Creed végső munkálatai közben, mindkét konzolos verzió esetében.

16 | [GC] Assassin's Creed - kikötői látkép

Hét darab új screenshot érkezett a Games Convention-ről a Ubisoft montreal-i stúdiójának sokak által várt multiplatform fejlesztéséről, az Assassin's Creed-ről.

36 | [E3] Assassin's Creed demonstráció

A Microsoft konferencián egy egészen hosszú és kommentált jelenetet láthattunk, mely teljesen ingame volt - ez következik most, üldözéssel, gyilkolászással és sok-sok ugrándozással.

33 | Assassins Creed négyesfogat

Halálugrás a szénakazalba

15 | Assassin's Creed trailer

Látványos ingame kedvcsináló.

29 | Assassin's Creed: a sztori

Kezd oszlani a homály az Assassin's Creed körül: az Ubisoft fejlesztői videónaplója a játék háttértörténetével, hősünk céljaival, a helyszenekkel, és mögöttes tartalommal foglalkozik. A jelek szerint a sztori jóval komplexebb, mint amilyennek elsőre tűnt...

18 | Assassin's Creed duplázás

A látszat néha csal.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába