[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5192 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103570 kreditet gyűjtött

2007 March
19:14 Danke shön, Herr EA...
A Tiberium Wars demótól tagadhatatlanul kiújult rajtam a nosztalgia (hiába no, én már csak ilyen vagyok), így aztán ismét elővettem a Biblia Összest, avagy a First Decade pakkomat. Helytakarékosságból csak a Red Alert 1-et és a Generals+Zero Hourt tettem fel, előbbit a valódi nosztalgiáért, utóbbiakat kiváncsiságból, mert amikor előzőleg fel raktam a gépre, akkor se voltak hajlandóak elindulni. Nem tudtam miért, gondoltam az új gépemben van a hiba (talán baja van a duálprocival, vagy vmi), de most megint próbát tettem vele. Most se ment. Akkor maradt a RA1, eljátszogattam vele, de ha a Generalsra úgy sincs szükség, gondoltam felrakom a 2-t, hisz mégis csak RA2 über alles. Majd telepítés közben... Kiírja az egyik fálj hibás, köszönjük magunknak hogy bőven a garancia lejártáig kibírta a lemez így most újra megveheti súlyos pénzekért. Nos, a jó k**** nénikéjüket. Csak hogy enyhén fejezzem ki magamat.
Persze mehetnék panaszkodni egészen Pestig miatta, ahol gondolom azt mondanák hogy biztos az én hibám, mert volt pofám használni időnként. De a benzin többe kerülne, mint rendelni egy újat, postai úton meg annyit se tudnék elérni, mint élőben, az biztos. Szóval mégegyszer, danke shön, Herr EA!
0 komment

carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live