[35] Stinger (offline)

Angyali - Jólnevelt - Mániákus

Ő egy 37 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4787 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 96530 kreditet gyűjtött

2007 november
17:26 StarCraft: A Pengék Királynője
Túlvagyok a negyedik StarCraft köteten. Aaron Rosenberg, a könyv írója nem tudom, milyen gyorsítót szedett a sztori írása közben, de az utolsó oldalra érve egyöntetű a véleményem...
A StarCraft: A Pengék Királynője az eddigi legjobb, legizgalmasabb és leghangulatosabb StarCraft regény, amit magyar nyelvre lefordítottak. Eddig szám szerint öt jelent meg, és egyedül csak az alap trilógia harmadik kötetét, az Ámokfutást nem volt még szerencsém elolvasni (sajnos önhibámon kívül, ugyanis egész egyszerűen sehol sem kapható, utánnyomás pedig csak jövőre érkezik belőle. Így akinek van szép és megkímélt példánya, arra vevő lennék!!) - azonban Jim Raynor, Sarah Kerrigan és a Zerg-Protoss erők összefonódása roppant izgalmas, és letehetetlen történetté kuszálódik össze.

Mire számítok a StarCraft II kapcsán? Hááát, ha a könyvet alapul veszik (márpedig a legtöbb kötet, így az új trilógia, a NOVA és a Pengék Királynője is masszív Blizzard felügyelet alatt készült), akkor Zerg pusztulást jósolok. Bár Jim az elején még szerelmes volt Kerriganba, és a csajsziban is maradt még emberi, a történet végére mindez semmibe foszlik. Azonban ami még fontosabb, hogy az emberiséget végre számba veszik, mi több: az első faj, a nemes és nagyszerű Protossok BARÁTKÉNT kezelik majd a Legfelsőbb Tudat elleni harcban. Egyszóval: Zeratulnak és Tassadarnak köszönhetően (haha, a Sötét Templomosok és a Khala szerint élő Egzekútor barátokká, testvérré fonódását nem lövöm le) Raynorék szövetségesekké, barátokká válnak az idő múlásával, így ennek biztosan lesz vmilyen hatása a minden idők egyik legjobb RTS játékának folytatásában...

Egyszóval: a fordítás perfekt, a sztori zsír, a könyv zseniális. KÖTELEZŐ minden sci-fi, pláne StarCraft rajongónak.
StarCraft 2 3 komment

nov 11., vasárnap 9:39 #3
Ez nem az első játék-starcraft története? Mármint hogy Kerrigen átalakul Raynor pedig megy utána...
[2] Masamune
nov 10., szombat 18:01 #2
AKAROM!!!!
[2] JinDesign
nov 10., szombat 12:59 #1
Egyetértek! Én is olvastam, s nekem is nagyon tetszett!!! Már alig várom az sc2t, mostanában újra elővettük haverral az egyet azt zuzzuk battleneten
Feel the Dark Side young apprentice!
Stinger
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Nintendo 3DS
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Programozás, Email, Letöltés, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Korcsolya, Hóember építés, Jégkorong, Bicikli, Tenisz, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
supermario4ever
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
sarabi
(offline)
BlackLord
(offline)
bagszi
(offline)
Lothar
(offline)
Norbi92
(offline)
pali
(offline)
kochanp
(offline)
Reiker
(offline)
NvG
(offline)
LokkoLori
(offline)
lorantHUN
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
zead
(offline)
Stiletto
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
steely
(offline)
CsibeBó
(offline)
N7 Attila
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live
StarCraft II: Wings of Liberty adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Blizzard Entertainment
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Megjelenés: 2010. jún 26.
Kategória: Stratégia
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9,5
Ami tetszett
-Remekül modernizált StarCraft-játékmenet
-Tartalmas, újrajátszható, látványos egyjátékos kampány
-Balanszolt, modern, friss multiplayer, remek matchmaking rendszerrel
-Modok tömkelege, már most, a játékon belül, SC Editor a lelkes készítőknek
-Időtlen, meseszerű grafika, nosztalgikus dallamok tömkelege áthangszerelt formában
Ami nem tetszett
-Apróbb bugok feltűnnek néhol
-A történetet csak akkor fogjuk igazán értékelni, ha már az összes epizód kint lesz, és nem kell találgatni
Olvasói értékelés: 16,8 (66 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

44 | [Teszt] StarCraft II

A múlt heti megjelenés óta intenzíven teszteltük a Blizzard 2007-ben bejelentett új játékát, a StarCraft II-t. Vajon milyen lett az egyetlen fajra koncentráló kampány, és milyen jól sikerült az előd legendásan mély és összetett többjátékos részlegének modernizálása?

25 | Hárommillió StarCraft II

Újabb jelentős mérföldkő mellett haladt el a StarCraft II: Wings of Liberty: a játék átlépte a 3 milliós határt az eladásokat tekintve. Egy hónap kellett hozzá.

54 | StarCraft II: másfél millió két nap alatt

A szokás szerint igencsak szellős nyári időszak kellős közepén csobbant közénk nemrég a StarCraft II - a Blizzard előrukkolt az első hivatalos számadatokkal.

70 | Ilyen volt a magyar StarCraft II premier

Örvendetes tény, hogy hazánkban is egyre gyakoribbak a játékok megjelenésének napjára időzített premierbulik. A StarCraft II esetében kapásból két esemény ünnepelte a startot. Mindkettőre elmentünk - képes, videós beszámoló következik.

164 | Nyereményjáték: Starcraft II bétakulcsok

Nyereményjáték, nyereményjáték! Kaptunk egy raklapnyi Starcraft II bétakulcsot, és most szét fogjuk szórni a nagyérdemű között. Az ügymenet a szokásos: kérünk egy kommentet a hírhez, és ennyi. Huszonöt darab bétakulcs várja a gazdáját. [Nyertesekkel frissítve]

26 | StarCraft II: mégis lesz LAN támogatás

Pár hónapja sokan ráncolták a homlokukat a Blizzard bejelentése miatt, miszerint nem lesz LAN támogatás a StarCraft II-ben. Petíciók indultak - a jelek szerint nem minden siker nélkül.

46 | Starcraft II - petíció a LAN érdekében

Újabb történet következik a tiltakozó rajongók és a Blizzard kapcsolatáról: ezúttal azonban nem kevesebb színt akarnak a Diablo 3-hoz, hanem egy jóval egyszerűbb kérésük van: legyen támogatva a LAN multiplayer.

66 | StarCraft II - LAN nélkül

Az új StarCraft megjelenése szépen lassan közeledik, így egyre több érdekes vagy fontos információt tudhatunk meg: most például kiderült, hogy el lehet felejteni a klasszikus LAN-os multiplayert.

21 | Starcraft 2: közel a béta

A StarCraft II producere, Chris Sigaty szerint már a nyakunkon van a nagy érdeklődéssel várt RTS publikus bétája. Negyedévet sem kell várni az indulására.

11 | Starcraft 2: lesz gyűjtői kiadás

A korábban megjelent Blizzard játékokhoz hasonlóan a Starcraft 2 sem marad speciális gyűjtői kiadás nélkül, erősítette meg a neves fejlesztőstúdió.

7 | Starcraft 2 - három új kép

Habár megjelenési dátumot az új esztendő sem hozott Starcraft 2 fronton, három friss képes ízelítőt azért szélnek eresztettek a Blizzard emberei.

12 | Starcraft 2 - évenkénti bontás?

A hétvégi BlizzCon óta már tudjuk, hogy a Blizzard tervei szerint három részre bontva jelenik majd meg a Starcraft 2. Rob Pardo ezúttal az RTS ütemezéséről beszélt.

6 | [BlizzCon] Starcraft 2 trailerek

A Diablo III újdonságok mellett a Blizzard a Starcraft 2-t sem tuszkolta ki a reflektorfényből a BlizzCon-on: a trilógiává bővítés bejelentése mellett két gameplay trailer érkezett a játékból.

63 | [BlizzCon] Starcraft 2 - három részletben

A legfrissebb értesülések szerint a Starcraft második része önmagában is trilógia lesz, ennek megfelelően pedig három külön részletben kerül majd a boltokba. Az első rész, a Wings of Liberty így valós közelségbe kerül, a késés kevésbé fenyegeti a játékot.

17 | Nem lesz Starcraft 2 idén

Szinte biztosra vehető, hogy az idén már nem jelenik meg a Starcraft 2, így a korábbi jóslatok megalapozatlannak bizonyultak. A megjelenésig vezető út utolsó harmada még hátravan.

7 | Starcraft 2 - Banelingek támadása

A következő hónapban zajló Worldwide Invitational keretében a nagyközönség előtt játszható formában is bemutatkozik a Starcraft 2. Most új képeink vannak. Támadnak a Banelingek.

9 | Starcraft 2 csak jövőre?

Habár hivatalos megjelenési dátummal eddig sem rendelkezett a Starcraft 2, könnyen meglehet, hogy a korábban pletykált év végi megjelenést nem sikerül tető alá hoznia a Blizzard-nak.

6 | Starcraft 2: bemutatkoznak a terranok

Vaskos, több mint fél gigát nyomó Starcraft 2 videót publikált a Blizzard, méghozzá a terranokkal a főszerepben. Cserébe 12 percnyi előzetest kapunk.

16 | Starcraft 2 képtrió

Három darab vadonatúj látnivalóval jelentkezik ismét a májusban felfedett Starcraft 2, ezúttal egy kifejezetten hatékony terran egységgel a főszerepben.

13 | [BlizzCon] Starcraft 2 képcsokor

A 2007-es Blizzcon egyik főszerepe a Starcraft 2-é, a májusban bejelentett RTS-t első ízben próbálhatja ki a nagyközönség működés közben. Egy csokorra való friss képünk is van.

7 | [E3] Starcraft 2 E3-as szeretetcsomag

Játszható formában ugyan nincs jelen az idei E3-on a Starcraft 2, képekben és videókban azonban nem lesz hiány. Három darab látnivaló és rövid helyzetjelentés.

3 | [E3] Starcraft 2 - akcióban a Warp Ray

Nem hiányozhat az idei E3-ról a Starcraft 2 sem, a Blizzard reményeink szerint újabb részletekkel szolgál majd a kiállítás alatt. Három darab friss kép.

11 | Starcraft 2: főszerepben a Colossus

Frissült a Starcraft 2 hivatalos honlapja, méghozzá egy újabb Protoss egységgel a főszerepben. Az SC hívek ezúttal az ütközetekben kulcsszerepet játszó Colossusokkal ismerkedhetnek.

20 | Starcraft 2 - új információk

Starcraft 2-vel a borítón és főszerepben jelent meg a tengerentúli PC Gamer legfrissebb száma, mely friss információkban sem szenved hiányt.

22 | Starcraft 2: középpontban az új egységek

Újabb mozgóképes előzetessel tudunk szolgálni Starcraft 2 fronton. A frissen kiszivárgott felvétel elsősorban az új egységekre összpontosít, két és fél perc terjedelemben.

2 | Starcraft 2 béta kulcsok a BlizzCon-on?

Idén is érdemes lesz kilátogatni a BlizzCon-ra. A fejlesztő-játékos találkozók, interjúk és versenyek mellett ugyanis ajándékok is várják az érdeklődőket a 100 dolláros belépőért cserébe.

17 | Idén már biztos nem lesz Starcraft 2

Habár a Blizzard már a hivatalos bejelentés napján elzárkózott attól, hogy információval szolgáljon a Starcraft 2 megjelenéséről, a pletykák csak szárnyra kaptak. Itt a cáfolat.

17 | Starcraft 2: a teljes demonstráció

A szombati bejelentés és a látványos trailer után itt a teljes, huszonkét perces Starcraft 2 gameplay demonstráció. Bemutatkoznak az új protoss egységek, és lezajlik az első epikus csata.

135 | Starcraft 2: bejelentés, képek és videók

Starcraft 2, Starcraft MMO, új World of Warcraft kiegészítő, esetleg valami egészen más? Ez volt legnagyobb kérdése a ma reggel elrajtolt WorldWide Invitational-nek, végül a Starcraft 2 került ki győztesen. A bejelentés izgalmai, első videók és képek.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába