Tom Alienhez hasonlóan én is panaszra nyitom a szám na nem majmolásból hanem mert úgy érzem nekem is tanácsra van szükségem. Téma: étel-ital házhozrendelés
Lassan 5 éve már, hogy magam szakállán élek távol anyucitól meg minden olyantól ami a biztonságérzést nyújtja egy ember életében. Ezzel úgy önmagában nem is lenne gond de azért az embernek táplálkoznia kell.
Az első pár év elég keserves volt, sok mindenre kellett odafigyelnem és a legkevésbé figyeltem arra, hogy mi az amit eszek. Volt pár ember a közelemben akikről "példát" vehettem és tettem is azt viszont ha az akkori repertoár alapján akarnák szakácskönyvet írni hát az a könyv nem lenne több 10 oldalnál úgy hogy bevezető meg képes illusztrációk meg minden.
Na de nem erről van szó. Hanem arról, hogy pár hónapja elkezdtem élni a nagyvárosi élet adta lehetőségekkel azaz minden napra megrendeltem szépen magamnak az ebédem.
Először különböző pizzériák voltak az élvonalban csak egy idő után megelégeli az ember a sok tésztát és valami más után nézne. A pizzériáktól általában mást rendelni (pl. valami húsosat) nem feltétlen a legkifizetődőbb hisz elég borsos áron kínálják ezeket a kajákat (legalábbis az én zsebem nem bírná a napi 1400at ami csak egy sertésborda körettel mondjuk).
El is kezdtem érdeklődni munkatársaktól ki mit tud ajánlani. Válasz: "Hát az van, hogy zöme szar de van olyan ami kevésbé". Na fasza inkább kezembe is vettem az ügyet és így találtam rá anyucikára (Click!). Olcsó házias ételeket hírdettek és azt is kaptam. Eleinte. Egy hónapig talán teljesen elégedett ügyfelük voltam de aztán lehet bejött a biznisz anyucinak mert olyan kajákat küldött egy idő után nap mint nap, hogy leírni sem szeretném hisz nemsoká itt az ebédidő és nem szeretném senkinek elvenni az étvágyát aki ezt a blogot olvassa. Persze lehet mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve ugye de nem feltétlen értek egyet. Aki nem szán kb. 1500at egy ebédre az vagy egyen minden nap saját maga által kreált szendvicset vagy kis pénzért szart?
Anyuci után még kipróbáltam pár ilyen céget akiket most nem is neveznék meg mert ezektől nem rendeltem egy hétnél többet és előfordulhat, hogy csak rossz szakács volt műszakban. Viszont már belefáradtam abba, hogy az utóbbi időben mikor kimegyek ebédelni az első 5 perc melegítéssel telik el, majd 2 perc kanalazás azután az egész kukába dobása és a kukától pedig egyből a csokiautomatához slisszolok, hogy valamit egyek is.
Szóval valaki? Tapasztalatok? Esetleg tud valaki ajánlani valami megbízhatót?
Előre is köszönöm