[1] c0m1n65un (offline)

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Pest / Tahitótfalu

532 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 468 kreditet gyűjtött

2020 April
00:24 Lusta vagyok, de végül csak elkészült!
Sziasztok! Hosszú idő telt el mióta legutoljára jelentkeztem! Valahogy ez a heti egy videó csak nem akart összejönni! Igazából majdnem három hónap kellett, hogy rendezzem a soraimat!
Magyarázhatnám a bizonyítványom, de ezt inkább mégsem teszem. Mondjuk azt, hogy lusta vagyok, és nem is nagyon állunk távol az igazságtól!

Most viszont újult erővel tértem vissza, és ehhez egy felettébb idegőrlő játékot választottam. A Getting Over It with Bennett Foddy-nak ugyanis már a neve se egyszerű, a játék aztán végképp nem, viszont felettébb fárasztó!

Tulajdonképpen háromnapi gyakorlás kellett ahhoz is, hogy egyáltalán eljussak addig a játékba, hogy legyen értelme rögzíteni a képi anyagot. Ezután jött a rögzítési folyamat, ami messze nem úgy ment, mint ahogy az a nagykönyvekben lenni szokott. Bár a gépemnek játszi könnyedséggel kellett volna elbánni ezzel a feladattal, valamiért csak ötödszörre tudtam úgy rögzíteni a felvételt, hogy ne legyenek benne akadások! Éljenek az optimalizálatlan indie játékok!

Elképzelhetitek, hogy a procedúra végére az élettől is elment a kedvem, pedig még csak ezután jött a számomra „legkedvesebb feladat”, a hangfelvétel, és az ezzel történő utómunka. Maradjunk annyiba, hogy az ezt megelőző tortúra miatt, nem éreztem annyira kínosnak a végeredményt! Most az egyszer legalább van egy jó indokom a narráció tökéletlenségére!

A videó vágását sikerült viszonylag gyorsan letudnom, bár erősen kellett kényszerítenem rá szerény személyemet! A lényeg, hogy nagy nehezen, de elkészült, és a folyamat macerásságát illetően szerintem nem is lett rossz! Viszont, ha belegondolok, hogy az első gondolatom az volt a Getting Over It with Bennett Foddy kapcsán, hogy ebből milyen egyszerű lesz videót csinálni, akkor enyhe sírhatnékom támad.

Itt a végeredmény:

https://www.youtube.com/watch?v=vY86lfBQMuM

Volt egy másik projektem is még a Köcsögbe zárva előtt, de azt végül elengedtem. Egyszerűen túlnőtt rajtam, és az alapötlet se volt annyira jó, hogy megérje vele vesződni!

Azt hiszem, hogy lassan zárom soraimat! Igyekezni fogok, hogy ilyen hosszú kihagyások ne legyenek a csatorna történetében, és rendszeresen tudjak tartalmat gyártani. A következő projektemről még elképzelésem sincs, hogy mi lesz, de valószínűleg valami kisebb dolog lesz, hogy visszazökkenjek ebbe az egészbe.
5 komment

[13] Cash Bacsi
Apr 30., Thursday 10:13 #5
Válasz c0m1n65un (#4) üzenetére
Az igazi kihívás minden HC gamernek csábító.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[1] c0m1n65un
Apr 29., Wednesday 18:36 #4
Válasz Cash Bacsi (#3) üzenetére
Ezt én is láttam! Nagyon durva a srác! Aki nem játszott vele, az nem tudja elképzelni, hogy milyen borzalmas az irányítása ennek a game-nak! Nem tudom, hogy mi motiválja ezeket az embereket, hogy egy ilyen játékból speedrun-okat nyomjanak! Kegyetlen sok gyakorlás kellhet hozzá! Én három nap alatt jutottam el odáig, ami a videó végén látható.
[13] Cash Bacsi
Apr 29., Wednesday 15:30 #3
Ez egészen elképesztő ... KATT!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[1] c0m1n65un
Apr 28., Tuesday 3:06 #2
Válasz sting (#1) üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
[30] sting
Apr 27., Monday 13:45 #1
Jópofa, ötletes, szórakoztató lett.

c0m1n65un
c0m1n65un még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Nincs egy sem...