[1] c0m1n65un (offline)

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Pest / Tahitótfalu

530 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 468 kreditet gyűjtött

2020 January
01:11 Dzsekit Chen: Egy pálcikaember bosszúja + infók
Végül elkészült Dzsekit Chen, a jószívű tolvaj történetének befejezése. Van itt minden: mágia, pörgő rúgás, sőt láncfűrész is, na meg persze pálcikaember testrészek mindenfelé.
Sziasztok!
Megint eltelt egy hónap, új évtizedbe kezdtünk, így engedjétek meg, hogy először is boldog újévet kívánjak mindenkinek.
Az animációzás területén folytatom a harcot, de csak nem áll össze az első „minőségibb projekt”. Szerintem a sokat akar a szarka elve kezd erre a projektre kiteljesedni, de én csak nem adom fel. Viszont egy lépést hátrálok, és egy kisebb projektet szeretnék inkább összehozni.
Én nem szoktam újévkor megfogadni semmit, de most úgy érzem, hogy kell egy rendszert vinnem az életembe, mivel a munkám és a magánéletem is az elmúlt háromnegyedévben eléggé kaotikussá vált. Azt találtam ki, hogy ennek a rendszernek az első része az lesz, hogy minden héten feltöltök valamit a Youtube-ra, ha már úgyis van egy csatornám.
Lesz, amikor csak egy speedpaint videót, lesz, amikor egy animációt, és lesz, amikor egy videojáték paródiát vagy egy általam írt fantasy, horror novellát hangoskönyvként. A lényeg az, hogy rendszeres legyen, mert csak így tudok az életem többi részébe is egy minimális rendszert csempészni, amire nekem mindig is nagy szükségem volt. Minden héten a szabadidőmhöz mérten fogok projektet választani.
Az első hétre nem mást választottam, mint, hogy folytatom és lezárom az elmúlt hónapba készített Dzsekit Chen történetet. Most a One Finger Death Punch 2-ből rögzítettem dolgokat, és ehhez írtam egy humorosnak szánt, szürreális történetet.
Mivel a hangzással még mindig nem vagyok elégedett, gondoltam egyet, és a nemrég vásárolt okostelefonom beépített mikrofonját használtam ezúttal.
Az eredmény szerintem vegyes, mivel bár szerintem az előadásmódom egy kicsit jobban sikerült (ha így haladok 2080-ban elérem az amatőr szintet), viszont a mikrofon szerintem rosszabb minőségű.
Ugyanakkor a videó elkészült, és szerintem elég „pihent” lett.

https://www.youtube.com/watch?v=Chz4VDf5ROA&feature=youtu.be

Nektek mi a véleményetek?
1 komment

Jan 07., Tuesday 18:39 #1
Hát nekem kicsit laposka.
"This is our time to medicate..."
c0m1n65un
c0m1n65un még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Nincs egy sem...