[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4138 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20914 kreditet gyjttt

2019 September
08:44 First Summoner - Teszt (iOS)

Nzz szembe a sttsggel!
Jockey Ewing ta vrl vre egyre divatosabb negatv szereplket az eltrbe helyezni, megkedveltetni a nzkkel, vagy olyanokkal antihskkel mint Dexter, Hannibal vagy ppensggel Lucifer kifejezetten megszerettetni. Az hogy ez most j dolog-e vagy sem csak az id dntheti el, illetve mindenki dntse el maga, de tny hogy manapsg sokkal menbb dolog gonosznak lenni mint jnak. Jtkunk fszereplje egy kicsit ms helyzetben van, ugyanis kalandozs kzben meghal s a hall felajnl neki egy stt zletet. Visszakapja az lett, st, sokkal ersebb lesz mint valaha, cserbe a lelkrt s azrt hogy a stt oldalt szolglja. rdekel a tma? Maradj velnk!

A First Summoner egy olyan vilgba kalauzol el minket, illetve ltala egy olyan trtnetet ismerhetnk meg, hogyan vlik egy hsbl antihs, illetve vajon a stt oldalt szolglva mr sose tehetnk valami jt? Nagyon ingovnyos ez a talaj, bevallom jmagam nem reztem mindig jl mikzben teszteltem a jtkot, de biztos vagyok benne, hogy a vgn lesz egy csavar, hiba nz ki karakternk egyre zorkbban, sttebben s nyeli el szp lassan a sttsg, a fny mindig megtallja az utat, legalbbis prblok ebben hinni. Node nem kell ennyire mlyen belesni magunkat a morlis krdsekbe, mert a First Summoner valjban egy knnyed kis akci-taktikai RPG jtk, azok kzl is a legjobbak kz sorolhat.

Mint ahogyan az a cmben is benne van, legfbb feladatunk mindenfle stt lnynek a megidzse lesz, az segtsgkkel tudunk majd legyzni egsz seregeket. Jmagunk egybknt egy csinos, dgs, bgys cscss vgtelen hossz comb jsz csajjal lesznk, aki egyedl deskevs lenne (s volt is mint az a jtk elejbl kiderl) ilyen hatalmas seregek ellen. De a halltl kapott idz kpessgnknek ksznheten komoly erket tudunk felsorakoztatni magunk mellett. Az erre kitallt rendszer a Clash Royale-hoz hasonl krtys illetve mans mdszer, amit mr szerintem mindenki ismer. Els krben ugye lehet nlunk hat fle lny, akiket krtya formjban gyjtgethetnk illetve fejleszthetnk, tovbbi krtyk sszeszedsvel. A lnyeket pedig mana pontokkal tudjuk megidzni, ami minimlis szinten magtl is termeldik, de sokkal gyorsabban jnnek a pontok ms lnyek levadszsval.

Mindig adott lesz egy lineris, haladjunk alulrl felfel plya, ami tele lesz pakolva ellenfelekkel, ezeket kell majd legyzni, minl gyorsabban tesszk ezt, annl tbb jutalom ti a markunkat illetve a hrom csillagos rendszer is teljesen csak az idhz van ktve. Karakternk nem a krtyk fejlesztsvel kapja a tapasztalati pontot, teht ezt most felejtsk el (csak azokat a krtykat gyrjuk amiket jnak tartunk), hanem a plyk teljestsbl kapja az XP-t mint ahogyan az minden hagyomnyos RPG-ben lenni szokott. Ha elrtk a maximlis szintet, akkor rszt kell vennnk egy ritulis csatban, ami nmileg nehezebb mint a megszokott, ilyenkor egy hasonmsunkat kel legyzni, is idzni fog, is igyekezni fog, de nlunk bizony jobb nem lehet. Ha sikerrel jrunk kapni fogunk tovbbi elrhet szinteket, illetve a klsnk is megvltozik, egyre darkosabbak, sttebbek lesznk s persze ersebbek is. Termszetesen nem csak mi s a lnyeink lesznek fejleszthetk, hanem a rajtunk lv trgyak, felszerelsek fegyverek is, amiket lehet upgrade-elni s mdistani is, az utbbi lnyege hogy a rajta lv statisztikkat tudjuk vltoztatni, termszetesen random statokkal illetve nmi nyersanyag fejben (arany, gem) egy lista kzl is vlaszthatunk, ami tovbbi rkltssel radsul jradobhat.

Maga a jtk egy nagy trkpen jtszdik ami fel van osztva rgikra, ezek egyenknt tz plyt tartogatnak a szmunkra, a vgn egy nagy Boss Fighttal, amik meglepen komoly kihvst tartogatnak az egyszeri gamernek, de miutn rjttnk a titkra mr nem lesz olyan nehz. ppen taln ennek ksznhet, hogy minden nap jraprblkozhatunk ezekkel a harcokkal, tovbbi rtkes lootrt cserbe, illetve minden egyes szektorban lesz egy titkos plya s egy kihvs is, ami vletlenszeren vltozik minden nap. Ha mindez nem lenne elg akkor eleinte csak egy, ksbb pedig akr hrom csapatot is elkldhetnk rjratozni, tovbbi lootrt termszetesen. Vgl pedig de nem utols sorba ott lesz egy jtk a jtkon bell, a tbls szablyokra pl Chaos, itt meg lesz adva hogy mennyit lphetnk, adott lesz a mezk szma is, ha sikerrel jrunk s eljutunk a vgre akkor felajnlanak neknk nmi jutalmat. Ilyenkor eldnthetjk hogy megtartjuk azt, vagy inkbb tovbb megynk, ha tovbb megynk de elbukunk akkor bukunk mindent, szval csak okosan ezzel a dologgal, mert nem kett perc eljutni a tbla vgre. De persze mindenki rezni fogja hol vannak a hatrok, mire kpes a csapat s a hs, rdemes persze kockztatni is.

A jtkban van BattlePass s van fizets tartalom bven, a legtbbet a kosztmkrt krnek, ht igen ebben a japnok mindig is betegek voltak, szerencstlen fhsnket kedvnk szerint (illetve amg a pnznk engedi) akr bikiniben s harcoltathatjuk, nem mondom a ltvny gusztusos, de n inkbb valami szexi pnclba ltztetnm szegnyt, illetve a gyri rucik is nagyon csinosak. A jtk hibtlanul jtszhat rklts nlkl is, csak a komoly rajongknak kell majd fizetni, de nekik nem keveset, lvn egy kosztm 3000 gem, ami nagyjbl olyan 15$-nak felel meg, szval olyan 4-5.000 Ft-ot adni egy ruhrt azrt elgg komoly fanatizmust felttelez. A First Summoner egy nagyon kellemes alkots, van benne nmi tlzott sttsg ami nekem nem fekdt annyira, de mind a jtkmenet, mind a grafika s a hangok nagyon magval kapak, mindenkppen rdemes kiprblni.

4/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live