[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4097 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20544 kreditet gyjttt

2019 August
12:52 Evolution 2 - Teszt (iOS)

Az evolci bizony elkerlhetetlen ...
Esetlegesen veled is az lenne a helyzet mint velem, hogy nem hallottl mg az els rszrl? R se rnts, minden amit tudnod kell benne lesz az els bevezet animciban, igaz ez sem lesz valami sok, de nincs is olyan sok amirl tudni kne. Az Evolution 2 egy TPS akci lvlde nmi RPG elemekkel megfszerezve, ha valamennyire felkeltettem az rdekldsedet maradj velnk ha meg nem akkor meg azrt.

Az els ra tesztels utn az embernek olyan rzse lesz mintha valami ZS-kategris akcifilmben lenne, ami annyira fjdalmasan pocsk hogy mr csak azrt is vgig akarod nzni. Kzepes grafika, piszok bna szinkronhangok, egsz kellemes hangeffektek s irnyts fogja jellemezni a jtkot, de legalbb nem magtl jtszik, manapsg mr ez is nagy sznak szmt. Cserbe viszont az gyesebbek akr fl kzzel, pontosabb mondva akr egy ujjal is kpesek lesznek vele nyomulni, amolyan csak flszemmel jtszok mikzben valami egszen mssal foglalkozok alapon. Pedig a jtkban lesz tennival, fejlesztenival meg mg annl is tbb, de nem menjnk ennyire elre.

Fhsnk a kigyrt macs, karakterisztikusan izz lila napszemveges Blake lesz, a Black Legion korbbi tisztje, hogy ez mit jelent ahhoz gondolom ismerni kne az els rsz trtnseit, de ez a jtk lvezeti rtkt cseppet sem fogja rontani, lvn ebben a rszben is lesznek prbeszdek bven, de annyira rdektelenek, hogy szerintem ha mr az elsnek a vgre jutsz is rekordot fogsz dnteni. Itt nem a sztori a lnyeg na, hanem az hogy mindent s mindenkit szanaszt ljl. embernket a bal oldalon lv joyal tudjuk irnytani, horizontlisan jobbra s balra, ennek akkor lesz igazn rtelme amikor fedezkbl fedezkbe szeretnnk vonulni mert ppen rnk dob valaki egy grntot, vagy rnk kpnek nmi savat vagy ppensggel felrobbantja valaki magt a fedezket. Mindemellett embernk teljesen magtl l, traz s cloz, neknk csak annyi dolgunk lesz, hogy menedzseljk a fegyvereket illetve ha ppen sniperre vltunk akkor ott mr clozni is kell, ilyenkor az egy ujj mr kevs lesz, de ha kellen villmkez Vilinger vagy akkor lehet ez is menni fog.

Szmtalan kldetssel fogunk tallkozni, lesznek a sima sztori kldik, ezek tbb rszbl llnak s a vgn mindig van valami rusnya Boss, ezek viszik elre a kampnyt termszetesen. Idvel lehetsgnk lesz megtmadni ms jtkosokat nmi extra nyersanyag fejben, az ilyen tmads eltt rdemes megprblni egy lgitmadst, a jtk ki fogja rni neknk erre a sikerszzalkot, ha nem jn ssze a dolog sem kell bslakodni, majd Blake s a haverok lerendezik a bzist. Mi magunk is bellthatjuk a sajt vdelmnket, igaz erre eleinte nem tl sok egysgnk s opcink lesz, de ha eljutunk a jtkban egy bizonyos szintre s ha rendelkeznk forever nyersanyaggal is (teht kltnk a jtkra nem is keveset) akkor mr azrt jval nehezebben lesz bevehet a bzisunk. Aztn lesznek olyan helyek ahova elkldhetjk a drone-okat bnyszni, eleinte csak kett ilyennk lesz, de ha ldozunk r „nmi” (csak a harmadik drone kerl 300-ba) gymntot lehet akr nyolc is. Fontos hogy a helikopternk mindig uptodate legyen, ez befolysolja ugyanis milyen messzire tudunk utazni az emberinkkel, a nagyobb tvolsg nyilvn tbb kldetst jelent. Vgl pedig de ne utols sorban lesznek a bogr hentels plyk, ahol kicsit kilhetk az eszetlen mszrlsi vgyainkat, igaz egy id utn ezek is piszok nehezek tudnak m lenni.

A jtk sava borst a fejlesztsek fogjk jelenteni, fejleszteni tudunk minden egyes fegyvert, felszerelst, a ksrnket, a helikoptert,a drone-okat, mindekzben kutatsokat is vgezhetnk (research), bnyszhatunk s akkor a klnbz shopokrl mg nem is beszltem. Itt lp a kpbe megint az a csnya gonosz F2P modell, ami jelen esetnkben tbb mint poftlan. Igaz ngy rnknt kapni fogunk egy ingyenes Black Legion ldt, illetve naponta tbbszr is tudunk videkat nzegetni pr nyavajs gymntrt cserbe, de mindemellett olyan szinten kelleni fog a nyersanyag mindenhova, hogy miutn teljesen megrekedtnk a sztoriban is s a jtkosok tmadsban is, nem tehetnk mst mint belenylni mlyen a trcnkba. Nem szeretem az ilyen jelleg jtkokat, jobban szeretem magam eldnteni, hogy akarok-e klteni a jtkra vagy sem. Ha erre knyszertenek az nlam mindig levonst jelent az rtkelsek sorn. Amilyen fjdalmasan pocsk jtknak indult az Evolution 2 olyan meglepetsszeren lvezetess vlt a ksbbiek sorn, ennl jobb rtkelst is kaphatott volna, ha a ksztk nem lennnek ennyire hamariak s pnzhesek. Kr rte, de azrt egyszer prbljtok ki ti is, htha mskppen ltjtok majd a dolgot!

2/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live