[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4213 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21174 kreditet gyjttt

2019 July
07:36 Eternity Legends - Teszt (iOS)

A vgtelensg legendi akciban.
Az Eternity Legends a semmibl jtt s nem mondanm hogy mgis nagyot durrant. A fejleszt a picinyke csapat, akik a „Divmob” nvre hallgatnak. Ha mg sose hallottl rluk ne rezd rosszul magad – bevallom n se – elnzegetve az oldalukat s az eddigi jtkokat azt kell hogy mondjam, hogy mind a cmben mind pedig a jtkmenetben valamelyik korbbi sikercmet prbljk majmolni s abban bzni, hogy majd ezttal nagyot durranhatnak. Lssuk ht sikerlt-e ezttal nekik!

Az Eternity Legendsben ismers grg s rmai istensgekrl elnevezett gpruhban lv hskkel harcolhatunk a vgtelensgig s mg azutn is. Mivel a jtknak trtnete nem nagyon van, ha pedig van akkor biztosan tllptem rajta – ezrt utlag is elnzst krnk – ezrt nem nagyon tudjuk, hogy mi a konfliktus, mirt kell harcolnunk, mirt hvnak mindenkit valami hres istensgnek s mirt vannak ennyire modern krnyezetben, pnclban, fegyverekkel felszerelve. Szval gyakorlatilag nem lesz ms dolgunk mint harcolni valamirt, valakikkel, valakik ellen, a cl viszont szentesti az eszkzt, teht amit a legjobban szeretnk, gyrni karaktereinket arra lesz lehetsgnk bven.

Egyrszt ugye ott lesz a „sztori” de nevezzk inkbb csak kampnynak (Adventure), ezt hrom klnbz nehzsgi fokozaton is vgig lehet jtszani, a sima fokozat szz plybl ll, az elite fokozat tventbl, a hard fokozathoz elszr teljesteni kell a normal szzat, szval sejthetitek hogy ennyi id alatt erre nem volt lehetsgem. De pont eleget teszteltem a jtkot ahhoz, hogy kell rltsom legyen a trtnsekre s a tartalomra. Alapveten az Eternity Legends egy hack&slash jtk, abbl a klasszikus fajtbl val, ami egszen a legends rkd jtktermekbl ismeretes Golden Axe-ig vezethet vissza. Teht adott lesz egy balrl jobbra szkrolloz, oldalrl lthat plya, ahol nem lesz ms dolgunk mint szanaszt szeletelni mindenkit. Irnytani az istensget a bal joyal tudjuk, tmadni a jobb oldali nagy karddal tudunk illetve minden hsnek lesz hrom speck kpessge amiket a megfelel pillanatban aktivlva jval hatkonyabbak lehetnk mint csak a sima szeletelssel.

A jtk akkor vlik csak igazn rdekess amikor mr tbb karakternk van - sszesen ngy lehet egy csapatban – s kpesek lesznk magunkon kvl behvni msokat is, akik maguktl harcolva – meglepen hatkonyan – fognak neknk segteni a gyzelem elrsben. Minden egyes plyt idre kell teljesteni, az hogy hny csillagosra sikerl teljes mrtkig csak az id fggvnye. Idvel egybknt a harcot igny szerint automatikusra is rakhatjuk, ahogyan azt mr egyre tbb mobilos jtknl megszokhattuk, a leghatkonyabbak tovbbra is akkor lesznk, ha hagyjuk hogy a jtk magtl jtsszon. Ezzel a mdszerrel meglepen sokig el tudunk jutni, idvel viszont betonfalba fogunk tkzni, ez pedig nem ms mint az ellenfeleink szintje. Szval idvel neknk is fejldni kell, ahogyan azt mg korbban rtam, karakter gyrsban nagyon szpen teljest a jtk, az alapfejlds a jtkban borzalmasan lass, de szerencsre lesznek klnbz mret XP lttyk amikkel ezt a folyamatot felgyorsthatjuk. Ha egy hssel elrtk a maximlis szintet s rendelkezsnkre ll elg karakterkrtya, akkor rangot tudnunk vele lpni, teht egy csillaggal ersebb lesz, az hogy ez mit jelent mr mindenki tudja, aki akr egy hasonl jtkkal is nyomult mr eltte. Az j csillag elrsvel tbbek kztt tovbbi elrhet szinteket fogunk kapni, majd ha ezt is maxoltuk akkor kezddik minden ellrl. A Tier Uppal ritkasgi szintet tudunk lpni, ezzel tovbb ersdve, mindemellett pedig a cuccainkat is tudjuk fejleszteni, legfkppen ms nem hasznlatos cuccok betrsvel. Minden hsnek lesznek skilljei, kpessgei amiket ugyancsak gyrni tudunk, ezeknek a maximlis szintje a karakternk szintje lesz. Mindez kelleni fog ahhoz, hogy a csapatunk sszereje nvekedjen, ez nem csak a sztoriban val tovbbjutshoz lesz szksges, hanem az egyms elleni jtkban is elengedhetetlen. Az Adventure mdban egybknt a sima kampnyon kvl szmtalan ms jtkmddal tallkozhatunk (Elite campaign, Idle campaign, Heroes Hunt, Super Boss, Stargate, Heroes challenge, Skyscraper), ezek nagyjbl megegyeznek az sszes hasonl jtkban tallhatkkal, nem talltam semmi jdonsgot vagy olyasmit ami szt rdemelne. A Super Boss pldul a szoksos napi szinten thet giga boss akit mindenki t a jelenleg jtszk kzl, mg mondjuk a Scyscraper az Infinity Towernek a megfelelje, csak ms nven.

Az Online mdokat vlasztva se fogunk semmi egyedivel vagy klnlegessel tallkozni. Ahogyan az se meglep, hogy ezek a mdok nem lben, vals idben trtnnek, hanem ms jtkosok ltal kivlasztott csapatokkal verekednk amit az AI irnyt. Ilyenkor persze mindig csak a szmok szmtanak, mindegy milyen j a csapatunk, ha az ssz DPS-nk alacsonyabb akkor veszteni fogunk. Az online mdban is lesz Arena, Global Boss s Boss Party. A Boss Partyban random bossokat tudunk tni hrom nehzsgi fokozaton, ha sikerl az egyiket legyzni jhet a kvetkez. Az Arnban mindig kapni fogunk hrom random ellenfelet, minl ersebbet vernk le annl magasabbra jutunk a rangltrn, minden nap elejn kapni fogunk pontokat az alapjn, hogy hnyan prbltak leverni minket az este s ebbl mennyit sikerlt megnyernnk. A pontokrt vsrolni tudunk az online shopban, illetve acsikat is teljesthetnk rtkes nyeremnyekrt.

Az Eternity Legends fizets rsze egsz kellemesre lett kitallva, egyrszt bsgesen kapunk nyersit ahhoz, hogy mindennk meglegyen, msrszt pedig napi szinten tudunk reklmokat nzegetni ha mg tbbre szeretnnk szert tenni. ppen ezrt nem neveznm a F2P modellt igazsgtalannak vagy erszakosnak, a jtkkal inkbb minsgben vannak gondok. Hamar r lehet unni, hiba van benne tartalom bven ha nem hoz semmi jat a stlusba. A grafika fura, nekem nem igazn jtt be, de csnynak semmikppen sem neveznm, az irnyts kellemes de gyis hamar t fogunk vltani automatikusra, szval ez se szmt igazn. Lehet benne farmolni rendesen, gyrni ezerrel, fejldni a vgtelensgig, de nem vagyok biztos benne, hogy brki is tovbb nyomulna vele egy htnl. Nekem is pont elg volt ennyi, ppen ezrt inkbb csak kzpszernek neveznm az anyagot. Kiprblni rdemes, de tl sokat ne vrjunk tle akkor jrunk a legjobban.

3/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live