[2] Dark T (offline)

Ő egy 32 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

597 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 2892 kreditet gyűjtött

2019 June
10:07 Agymenők finálé ( SPOILER )


Elérkezett a nagy finálé kedvenc kockáink életében. A 2007-ben indult sorozatot biztos hogy sokan ismerik, és van akinek tetszett és van akinek nem. Sajnos Jim Parsons ( Sheldon Cooper ), miatt véget ért a sorozat. Ugyanis rajta kívül mindenki benne lett volna további évadokban. De hát Sheldon nélkül ugyebár olyan lett volna a sorozat folytatása, mint egy auto motor nélkül. Nem tudom igazán eldönteni hogy jobb lett ez így hogy véget ért vagy sem. Ugyanis azt valljuk be hogy a 6-7ik évadtól kicsit gyengébb lett az egész. Gyengébb poénok, új karakterek felvonultatása kiknek nem sok szerepük volt a sorozatban ami sajnálatos. Értem ezalatt azt hogy nem nagyon tudtak kibontakozni. Na de térjünk is a lényegre. A lezárásra amire sokan vártak még köztük én is. Innentől csak az olvassa aki még nem látta, mivel a hazai premier Júni 16.

Az utolsó 2 részt egyben adták le. És mint ahogyan sejtettem, és általában sok helyen beleesnek ebbe a hibába, itt is mindent bele akartak sűríteni. Nagyon sok dolgot nem értettem hogy miért pont most, és miért így. Legelső dolog amit nem értettem a lift. Ez mindíg is egy ikon volt a sorozatban hogy nem működik és mindíg lépcsőznel. Most ezt az utolsó részben megcsinálták. De hogy minek azt nem tudom. Ha meg ez tervbe volt akkor bőven bele rakhatták volna ezt előbb is. Másik érthetetlen dolog a Wolowitz gyerekek mutatása. Ez a dolog is egy fajta ikon volt a sorozatban hogy sose láthattuk őket, mint ahogy Wolowitz édesanyját se. Én ezt úgy oldottam volna meg hamár meg mutatják a kicsiket, akkor Wolowitz egy emlékezés erejéig kezébe vette volna édesanyja fotóját és akkor már őt is láthattuk volna. Ez a húzás is teljesen érthetetlen volt nekem. És jött a másik olyan dolog amit sok rajongó várt, hogy Penny terhes lett. Én ezt se az utolsó részre hagytam volna, hiszen milyen jó lett volna Penny terhes szenvedésén röhögni. Ezt is bőven behozhatták volna a 11. évadra. És végül az utolsó képkockák.

Sheldon végre elérte nagy álmát és megkapta a Nobel díjat Amy-vel karöltve. És végre megkaptuk azt amit talán az ember soha nem gondolt volna Sheldon-ról. 12-ik évad utolsó 5 percére észre vette magát és rájött arra hogy mindezt kiknek is köszönheti. Végre nem csak saját magára gondolt hanem egy monológgal fejezte ki háláját barátainak a sok évnyi támogatásért. És mindezt a nagy közönség előtt. Ez egy nagyon jó dolog volt. De volt még egy nagy pozitív dolog a végére amit majdnem kifelejtettem. Leonard és édesanyja kibékülése. De sajnos ezeken kívül én össze csapottnak éreztem az utolsó 2 részt. Hamár mindenkinek jó volt, házasság család stb, akkor szerintem Rajesh is megkaphatta volna a maga kis fináléját. Oké ott volt neki Anu. De azon kívül hogy elölről kezdték kapcsolatukat sokat nem tudtunk meg. Pedig ő is megérdemelt volna egy házasságot ha gyerekeket nem is. Hiszen ő is oszlopos tagja volt a sorozatnak.

Egy szó mint száz, nem éppen ilyen befejezés illett volna kedvenc kockáinknak. Nem mondom azt hogy rossz volt a zárás, de azt se hogy igen ez így volt jó. Sok felesleges dolgot tettek bele aminek semmi értelmét nem láttam. Ha pontoznom kellene akkor egy erős 6-ost adnék rá.
1 komment

[24] CeXzer
Jul 13., Saturday 8:38 #1
A lift része volt a változásoknak, ott az egész arról szólt, hogy Sheldon nem tudja elviselni a változásokat, és erre a lift is...

Miért kell mindenkinek happy end? Nekem eleve sokkal jobban tetszett az egész sorozat, mikor mindenki totál geek volt és a geeksegevel szenvedett. A végére már csak Raj maradt ilyen. Szvsz teljesen rendben van, hogy nincs mindenkinek happy end, nem azért, mert így reális, hanem mert ez ad értéket a többinek. Szvsz ha ez nem egy vígjáték lenne, jó sok válás is lenne ebben a felállásban
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Dark T
Dark T még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation4
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Gyerekeknek, Verekedős, FPS, Verseny
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Nincs egy sem...