[2] Dark T (offline)

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

625 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 3122 kreditet gyűjtött

2019 April
19:00 Star Wars fő gonosz: Snoke
A napokban nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ez a Snoke kicsoda lehet, illetve valóban meghalt e? Én valahogy nehezen tudom elhinni azt hogy a sötét erőt kóstolgató hülye gyerek mint Kylo ilyen egyszerű trükkel kinyírta. Valahogy ezt a Disney szerintem nagyon de nagyon elrontotta. Mikor megjelent a filmben először Snoke, nagyon megörültem hisz eléggé ködösre vették a figurát, és máig nem tudni ki ő honnan jött stb. Speciel nekem jobban tetszett mint a hatalmas Vader gyerek. Aztán végre meg mutatkozott az Utolsó Jedikben, és kicsit meg mutatta mire is képes. És jött a hatalmas ér vágás. Kylo egy egyszerű trükkel ketté vágta. Én valahogy nem tudom elhinni hogy meghalt. Ti szerintetek tényleg meghallt, vagy van rá esély hogy ez is megrendezett volt? Illetve ki ő valójában? Honnan jött? Aki esetleg komolyabban benne van a Star Wars témában az kicsit segíthetne már ha egyáltalán van róla valami szösszenet. Már kerestem számtalan helyen de csak találgatások vannak. Előre is köszi

8 komment

[46] multishoot
May 05., Sunday 11:05 #8
Még csak azt kéne, hogy visszahozzák. Igaz, Palpatine-t sem értem, hogy minek. Hihetetlen mennyire üres ez az új trilógia. Az egész színtelen-szagtalan, nagy adag retro partival. Egyszer tart jobbra, aztán balra, semmi érdemi mélység, újdonság, vagy szerethető nincs benne. Az Első Rend inkompetens balfaszok gyülekezete, a lázadók jellegtelen senkik. Az egész háború vérszegény és érdektelen. A karakterek közül pedig kb. nincs aki sorsa valamennyire is érdekelne. Számomra még pont Kylo az egyetlen főszereplő, aki szállít némi érdemit, bár az valóban érdekes, hogy amíg egyszer az apját is megöli, hogy befejezze a tréninget, addig a következőben megunja az egészet és megöli a mesterét is, beleszarva MINDENBE. Rétegeltsége nekem tetszik, de ez a kiszámíthatatlansága meg rém gagyi. A IX. részt már lehet meg sem nézem moziban, őszintén szólva nem hiszem, hogy a végére ebből a trilógiából bármi jó kisül ezek után.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
May 03., Friday 19:16 #7
Válasz Rehynn24 (#5) üzenetére
Egyrészt ők valódi személyek voltak, másfelől ha voltak is kirohanásaik (nem feltétlenül olyan, mint a Bukásban), a legtöbb, kegyetlen döntéseiket hideg fejjel hozták meg.
A többit lásd Petreszku kommentjében.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[17] Petreszku
May 03., Friday 8:30 #6
Válasz Necroman Mk2 (#4) üzenetére
Engem nem az "érzelmi kitörései" zavarnak, inkább az, hogy nincs benne semmi parancsoló, félelmetes. Vader "nagyúr"-ban minden benne volt ami a hatalmat az erőt képviseli abban az univerzumban. Hozzá képest Kylo egy rossz vicc.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
[1] Rehynn24
May 02., Thursday 13:52 #5
Válasz Necroman Mk2 (#4) üzenetére
Pl. Hitlernek és Sztálinnak is közismerten voltak "érzelmi kitörései". Őket komolyan tudod venni?
May 01., Wednesday 21:36 #4
Válasz Petreszku (#2) üzenetére
Valahogy én se tudom komolyan venni az érzelmi kitöréseivel.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[2] Dark T
Apr 30., Tuesday 17:02 #3
Válasz Yeaf Kitri (#1) üzenetére
Számomra azért kicsit érdekes az, hogy ugye tudta Kylo minden gondolatát, és a lézer kardot pont maga mellé teszi Snoke? Kicsit nekem olyan megjátszós szaga van a dolognak. Ha ekkora penge mint ahogyan beállították akkor egy ilyen idióta trükkel legyőzik? Meg a másik hogy Hux-ot se hatotta meg a dolog. Sőt. Ezt a Disney vagy elbaszta vagy eljátszotta a halálát Snoke.
[17] Petreszku
Apr 30., Tuesday 12:54 #2
Számomra Kylo is egy vicc.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
[19] Yeaf Kitri
Apr 29., Monday 21:18 #1
Ő valójában Mason Verger a Hannibalból.
KATT!

Komolyra fordítva: én nagyon remélem, hogy meghalt. Nagyon bénán zárták le a karaktert, semmi súlya nem volt, nem sokat tudtunk meg róla. Ennél már csak az lenne gagyibb, ha kiderül, hogy túlélte.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
Dark T
Dark T még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation4
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Gyerekeknek, Verekedős, FPS, Verseny
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Nincs egy sem...