[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4136 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2019 March
10:14 Donut County - Teszt (iOS)

Egy finom fnk estre?
Created by Ben Esposito, gy van ez rva, mintha tudnom kne hogy ki is ez az ember. Egy dologban biztos vagyok, mostantl fogva megjegyeztem a nevt s a biztonsg kedvrt kbe is vsem, nehogy valaha is elfelejtsem. A Donut Conty egy rendkvl egyedi hangulattal, ltvnyvilggal, kreativitssal elltott logikai jtk, minden mosmaci rajongnak ktelez darab, kivve ha rosszkedv akarsz maradni s/vagy semmikppen sem szeretnl nevetni egy jt.

A jtkot egy igencsak trendi beszlgetssel kezdjk, Mira a tindzser kislny s BK a legjobb haverja aki mellesleg egy mosmaci, telefonon chatelnek egymssal. A beszlgetst magt nem tudjuk irnytani, de kedvnkre kldzgethetnk kacsa emojikat, amit egybknt minden hasonl zengets kzben megtehetnk. Mr magbl a tmbl s a kett bart kztt zajl szjkaratbl is kiderl, hogy ez egy nagyon pihentagy jtk lesz, de ekkor mg nem tudjuk, mg csak nem is sejthetjk, hogy milyen zsenilis tlet kerekedik ebbl.

BK ugyanis TrashKingnek, a krnyket ural mosmaci vllalkoznak dolgozik, a feladatkre lyukkezels, pontosabban fogalmazva, az hogy a krnyken mindenhonnan begyjtse a szemetet. A megolds nagyon egyszer, tvolsgi irnytssal ezt a lyukat minden szemt al vezetve, szpen mdszeresen hagyjuk, hogy azok leessenek, azt hogy hova zuhannak s hogy mi fog velk trtnni senki se tudja (egyelre), egy dolog viszont mr az els plyn kiderl; a lyuk minden egyes lepottyantott trgy utn egyre nagyobbra n, minl nagyobb, annl nagyobb dolgok tudnak beleesni, s minl nagyobb dolgok esnek bele annl nagyobbra s nagyobbra n. Egyes plykon ez a lyuk mr olyan rhejesen hatalmas, hogy egsz hegyek pottyannak bele, a fizika amit ptettek a jtkba meg zsenilisan vicces, mert minden valahogy olyan slytalan, mintha ppen hungarocellbl lenne. A lepottyan dolgok lehetnek brmik, egszen az ap eldobott szemttl kezdve a hegyeken t napozgyon pihenget krokodilig. Senki nem menekl, senki nem csinl semmit (pr specilis esettl eltren, de ez legyen csak meglepets) pontosan ezrt olyan nagyon de nagyon vicces az egsz szitu.

Idvel kilencszzkilencvenkilenc lbbal a fld alatt, egy helyen sszpontosul minden bartunk s egy tbortz mellett megvitatjuk, hogy milyen fura dolgokon is estek t az elmlt napokban. Ilyenkor rekeszizmot szaggatan vicces prbeszdeknek lehetnk szem s fltani, vigyzat aki a fraszt ponokat nem brja (lsd Csupasz Pisztoly s trsai) azok lehet csaldni fognak. Az egsz helyzet annyira abszurd, hogy arra szavak nincsenek. De csak bele kell gondolni a trtntekbe, 999 lb mlysgben, egy tbortz mellett mindenfel llat arrl beszlget hogyan pottyantak ide a mlysgbe s nem rtik mirt is trtnt ez az egsz. Ilyenkor gyakorlatilag egy Agatha Christie regnyt meghazudtol nyomozs veszi kezdett s a gyanstott valahogy mindig BK a mosmaci, aki eleinte hsiesen kerli ezt a komolyabb bizonytk nlkli vdaskodst, de arra hamar rjn mindenki, hogy a dolgok akkor kezdenek el potyogni a mlysgbe, amikor valaki meghezik egy kis fnkra s rendel pr darabot a Donut County Kft.-tl. Idvel mr BK sem tagad, beismeri bneit, de ksbb kiderl, hogy is csak egy pnzhes mamutcg ldozata, egy apr lncszem a gpezetben. Ezek utn jhet is egy epikus Boss Fight, majd mr vge is van a jtknak. Ekkor jn egy igencsak komoly WTF pillanat! Ennyi volt? Tnyleg nincs tovbb?

Ht igen, sajnos a Donut County egyrszt nem egy tl hossz jtk, msrszt meg annyira lvezetes, hogy ez a rvid id is fele annyinak tnik. Szerencsre a plyk brmikor vgigjtszhatak jra, illetve lesz benne bven gyjtgetnival is, mire perfekt megcsinljuk az sszes szintet azrt valamivel ki fog toldni a jtkid. Arrl eddig mg nem rtam, hogy a titokzatos lyuk amit irnytunk, klnleges kpessgekkel is brhat. Azon kvl hogy a vele jr fizika zsenilisan relis, nem csak lezuhanni tudnak bel a dolgok. Trtnetesen ha tz kerl a lyukba, akkor el kezd fstlgni s megfelel krlmnyek kztt vulknszer tzet is tud okdni magbl, ezzel felgyjtva a felette lv dolgokat. Egy id utn BK tovbbfejleszti a lyukat, aminek lesz egy klnleges katapult kpessge is, ez azt jelenti, hogy az utols bel esett cuccot ki tudjuk kpni magunkbl. Ezekre s mg szmos msik kpessgre, mondanom sem kell, hogy nagy szksgnk lesz egy-egy plya tovbbjutshoz. Tapasztaljuk ki ket, nem tl bonyolult egyik sem, a jtk nem ignyel tl nagy intelligencit, inkbb csak szrakoztat.

Mr tbbszr is rtuk nektek, hogy rovatunk az Appstore jtk rszlegnek a „New games we like” vlasztkbl vlogat, szval az esetek tbbsgben eleve j jtkokat szoktunk nektek letesztelni. Idnknt viszont belefut az ember igazi gyngyszemekbe. Ez a cm pontosan ilyen, rvid, vels, de annl lvezetesebb, klnleges, nagyon vicces, egy igazi kszer a jelenlegi jtkvilgban. Persze ha valaki nagyon nem brja a fradt ponokat akkor lehet meg fogja bnni azt az t dollros rcdult, de mindenki msnak btran merem ajnlani, mert a kszt megrdemli. Mosmaci rajongknak viszont kifejezetten ktelez darab. Egy dolog biztos, Ben Esposito vagy kzelrl ismeri ezeket az ultracukee rosszcsont llatokat, vagy neki is van otthon egy, vagy ppensggel csak pokoll tettk az lett a folyamatos garzdlkodsukkal (mert ugye llandan trjk estnknt a szemetet). De a szarkasztikus megkzelts, ahogy mindezt prezentlja felnk s humort csinl belle, radsul mindezt egy lvezetes, szrakoztat s nagyon humoros jtkon keresztl, szval szerintem ez egy kimagasl teljestmny. Bravo Ben, csak gy tovbb, most mr biztosan emlkezni fogok a nevedre!

4/5
2 komment

[13] Cash Bacsi
May 16., Thursday 9:58 #2
Vlasz Hwopapa (#1) zenetre
Kszi kszi ... llati j kis jtk ez, nagyon szerettk a kislnyommal.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
May 15., Wednesday 19:54 #1
Nagyon pon volt a trailer, de Switchre picit drgbb s nem vettem mg r magam - de mindenkppen ptolni fogom, annyira meghoztad a kedvem

Most pp a Death Road to Canada-val jtszom napok ta felvltva Horizon Chase Turbval (mindkett mobilos eredet) s hatalmas pon
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live