[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4136 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2019 February
08:20 Power Rangers: All stars - Teszt (iOS)

Mr megint Power Rangers?
Nem is olyan rgen teszteltnk nektek egy llati j verekeds Power Rangerst, akkor megtanultam, hogy nem szabad lenzni ezeket a maszkos hsket, nem vletlen, hogy jra s jra elveszik ket. A Power Rangers All Stars lnyege, hogy felmarkolja az sszes valaha kszlt sorozat hseit, egy krnyezetbe rakja ket s trelmesen kivrja mi lesz a vgeredmny. Az tlet nagyon j, rdekes, nzzk akkor hogy nz ki ez a gyakorlatban.

A kiad a Nexon, egy koreai-japn vegyes rdekeltsg cg, szmtalan sikercm kthet a nevkhz, legfkppen mobilos jtkokra specializldtak. Ha valakik akkor k aztn tudjk hogyan mkdik a F2P modell, nem tl kapzsik, de azrt tartjk a markukat ha arrl van sz. A Power Rangers All Stars remekl jtszhat rklts nlkl, de nyilvn sokkal gyorsabban tudunk fejldni ha nmileg kinyitjuk a zsebnket.

Els krben sajnos vgig kell mennnk a japnok ltal annyira imdott tutorialon, a kis japk sose aprzzk el ezt a dolgot, egyszeren szerelmesek abba ha magyarzni kell, mg rkkal st napokkal a kezds utn is magyarzni fog neknk a jtk, mi meg csak gyzzk tnyomni a felesleges szcsplst. Persze benne van a pakliban hogy idnknt tlnyomunk valamit ami lehet fontos lett volna, de egy magam fajta hardcore gamer aki hetente ms jtkokkal jtszik, egyszeren belebetegszik ha ennyit magyarznak neki. Gondolom ezzel nem vagyok egyedl. Nzzk viszont akkor a dolog j oldalt, a ksztk valban szpen alaposan, mindenre kitren megtantanak minket egy olyan jtkban amiben szinte minden magtl rtetd. Eleinte ugye csak a harc alapjaival fogunk megismerkedni. A rangereket a plyn kedvnkre kldhetjk oda ahova csak akarjuk, ha nem tesszk egybknt nagyon szpen teszik a dolgukat nlklnk is. Nha rdemes beavatkozni, ha mondjuk egy tvolsgi fegyverrel rendelkez Ranger bemerszkedik az ellenfelek srjbe, ilyenkor tapizzuk meg a kis huncutot s hzzuk szpen ki a csata hevbl. Minden harcosnak lesz kett specilis kpessge, az els rgtn elrhet a msodik pedig csak akkor ha elrtk vele a ngy csillagos fejlettsgi szintet.

Ahogyan azt mr a hasonl akci RPG jtkoknl megszokhattuk, itt is krtykat fogunk gyjtgetni, mindenfel ajndkokbl, kldetsek s kihvsok teljestsvel. Szpen lassan elrnk egy olyan szintre, amikor kedvenc rangernkkel csillagot tudunk lpni (evolve), ehhez eleinte fejleszteni kell ket, hogy az aktulis csillag plusz ts legyen (enhance) majd ha ez megvan jhet a kvetkez csillag. Krtykat egybknt felgyorstott mdszerrel (clear ticket) is tudunk farmolni, ehhez persze szksgnk lesz nyersanyagokra, amikbl ha kifogyunk, akkor ezeket nyilvn csak a vsrolhat kristllyal tudjuk ptolni vagy egy nap vrakozssal. Hseink sajnlatos mdon sima harcrt nem kapnak tapasztalati pontot, neknk kell gynevezett „XP gemmel” fejleszteni ket, ezeket szinte mindenhonnan kapni fogunk, eleinte lesz bellk bven, de ha azt szeretnnk hogy valban gyorsan fejldjn egy-egy Ranger, akkor bizony nvelni kell a „Refinery level”-jt amihez persze szintn kristlyra lesz szksgnk, minl magasabb ez a szint annl gyorsabban fejldik amikor XP gemet hasznlunk nla. Kristlybl eleinte elkpeszten sok lesz, mr-mr azt fogjuk hinni kifogyhatatlanok vagyunk belle, de sajnos ahogy haladunk elre a jtkban fogunk rjnni arra, hogy szinte minden fontos dologhoz ez fog kelleni s ekkor lp be a kpbe a fizets tartalom. Innentl fogva mr csak rnk van bzva hogy mit tesznk, lehet jtszani rklts nlkl is simn, gond nlkl, de ha belemelegedtnk akkor bizony nem fogunk brni magunkkal.

Az All Stars az els pr rban nem fog kiemelkedni a tbbi hasonl jtk kzl, kzepes grafikjn maximum csak a prgs s dallamas muzsika s atmoszfra tud javtani. A krnyezet lepusztult, a figurk manyagbl vannak, nem valami kimagasl a ltvnyvilg. Viszont ahogyan haladunk elre s lpjk a karakterszinteket, egyms utn fognak jnni a jobbnl jobb tartalmak s a sornak valahogy vge sem ltszik. n egy ht jtk alatt huszas szintig jutottam el s mg mindig jttek j tartalmak. Ez nagy mrtkben nveli a jtk rtkt s szavatossgt, ezekben a dolgokban a japnok nagyon rtik a dolgukat. Nem tudsz belefradni a farmolsba s a jtkba, mert midig kijnnek valami finom kis jdonsggal. Lssuk akkor most, hogy ameddig n eljutottam milyen tennivalk lesznek a jtkban.

Els krben termszetesen ott lesz a sztori md (Missions), ht fejezet, fejezetenknt szmtalan kldetssel, ha ezeket teljestettk akkor mg midig ott lesz jra a hard md, szval el fog tartani egy ideig mg ezzel vgznk, fleg mg tallunk hozz egy megfelelen ers csapatot. Nekem egybknt a legersebb ranger egy srga „Wild Force”-os csajszika volt, aki mr els szinten is ktszer ersebb volt mint az alap „Operator” szria hsei. Szval gy gondolom hogy ha ezt a csapatot sikerl sszeverbuvlni mr biztosan elg ersek lesznk minden ms teveknysghez. Az „Orb Factoryban” egy rendkvl ritka nyersanyagbl tudunk ms egyb orbokat generlni ez nyilvnvalan a hardcore jtkosok end game tartalma, mert nekem konkrtan egy darab orbom nem volt arra hogy brmit is kezdjek vele. Az „Orb Missions” az egyik kedvencem, itt csak akkor tudunk rszt venni, ha mr van egy teljes csapatunk valamelyik szribl, ugyanis ekkor meg tudjuk idzni Megazordot, az ris robotot, aki kemnyen sztcsap brmilyen hatalmas bosst. A fontos az hogy elg magas legyen a csapat sszintje, mert ha korbban elfogy a robot ereje s visszavltozunk rangerekk kb. semmi eslynk nem lesz a plya teljestsre. A „Research”-nl klnbz kldetsekre kldhetjk el Rangereinket, amiket teljestve klnbz nyersanyagokat fogunk kapni, a kldetsekkel gyorsabban vgznk ha tbb harcost kldnk el, illetve nmi kristlyrkltssel unlockolhatjuk mind az t slotot ami elrhet. rdemes ezt a lehetsget folyamatosan kihasznlni, ugyanis hiba kldtk el a srcokat farmolni szerencsre azrt mg hasznlni tudjuk ket brhol mshol. Teht valsznleg a Rangerek olyanok mint az elektronok, egyszerre tbb helyen is kpesek ott lenni. A „Dimensional Rift” felel meg a Pvp-nek de termszetesen itt nem vals idejk csatk fognak zajlani, csak ms jtkosok ltal sszerakott csapatok ellen jtszunk. Mi magunk megtehetjk hogy irnytjuk a csapatunkat, de az ellenfl nem lesz ott valjban csak az AI fogja mozgatni. Sajnlatos mdon csak akkor tudunk csatzni ha rendelkeznk elg dimenzikristllyal, ha ebbl kifogyunk akkor vagy megvrjuk mg jra feltltdnek, vagy pedig termszetesen kristlyrt tudunk venni annyit amennyi kell.

Az „Event” esemny opcival sajnos nem tudtam lni, mert huszonts karakter szintre volt hozz szksg, itt egybknt specilis kldetsekre tudjuk elkldeni a legersebb harcosainkat, nyilvnvalan rtkes lootrt cserbe. A”Daily Missions” napi kldetsek opcinl rvid mbtor annl izgalmasabb csatkba mehetnk, rtkes fegyver s pncl tokenekrt cserbe, ezek akkor lesznek fontosak, amikor elrtk egy-egy fegyvernl a plusz ts szintet s tovbb szeretnnk lpni ezen a pontot. A napi kldetseknl elre meg van hatrozva hogy milyen szn rangerekkel mehetnk neki, illetve mr a msodik is olyan nehz amihez bizony nagyon ers csapatra lesz szksgnk. sszesen hromszor futhatunk neki a kldiknek, szval csak okosan bnjunk a lehetsgeinkkel. Itt egybknt napokra fel lesz osztva hogy ppen milyen lootot kapunk a gyzelemrt, szval esetlegesen ksbb is visszamehetnk teljesteni azokat. A „Dimensional Arena” egy msik fajta PvP ahol hasonl mdon mint a riftnl fogunk megkzdeni egymssal, csak ms fajta szablyok szerint. Itt is rtkes jutalmakat kaphatunk s lphetnk elre a rangltrn. A „Ruins Exploration”-nl powerballokat tudunk farmolni, ezek ahhoz kellenek majd hogy klnbz szn rangereket idzznk meg, de sajnlatos mdon erre csak akkor lesz lehetsgnk ha ppen rendelkeznk a megfelel elre kitallt random csapattal. Ez is endgame tartalom a tapasztaltabb jtkosok szmra. A „Dimensional Exploration” gyakoratilag egy endless tower, ezzel hasonlval mr szmtalan jtkban tallkoztunk. Adott egy torony szmtalan szinttel, amik egyre jobban nehezednek, a krds mr csak az hogy mi meddig vagyunk kpeseke eljutni (naponta tszr prblkozhatunk), termszetesen egyre rtkesebb jutalmak fejben. Vgl pedig de nem utols sorban ha csatlakozunk egy szvetsghez „Alliance” akkor nem csak rszesei lehetnk egy kzssgi lmnyek, pldul dumcsizhatunk ms emberekkel, hanem krhetnk is klnbz nyersiket, lesz egy sajt specilis shop, ahol vsrolhatunk illetve rszt vehetnk a monumentlis Alliance Raidben, ami az egyik legjobb rsze a jtknak a krds mr csak az hogy sikerl-e tallni egy olyan szvetsget ahol ebben valban rdemileg rszt is tudnunk venni.

Mint azt gondolom mindenki szrevette, a Power Rangers All Stars egy tlagos jtkknt kezdte a karrierjt nlam, de olyan lehengerlen sok tartalmat vgtak az arcomba az elmlt egy ht alatt, hogy kptelen voltam ezek mellett csukott szemmel elhaladni. Be kell hogy ismerjem, hogy ez egy ersen j jtk, a stlus rajonginak mindenkppen ki kell prblni, aki meg szereti magt a sorozatot is az egyenesen szerelmes lesz bel. Nagyon gy nz ki, hogy a Power Rangers jtkok minsgi produktumok, nem szabad felettk elhaladni. Rjuk kell nzni, letekinteni a magas lrl s beismerni, hogy bizony megrdemelnek egy mist.

7/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live