[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4159 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20954 kreditet gyjttt

2019 January
10:08 Massive Warfare: Aftermath - Teszt (iOS)

Egy kis masszv lvlde htvgre?
Els blikkre volt pr dolog amit nem igazn rtettem ezzel a jtkkal kapcsolatban. Ott van a cm, hogy massive, ok nagyon jl hangzik, de mgis mi a masszv rajta? Aztn vgl rjttem, hogy valsznleg a tbb fronton foly hborzs miatt gondoltk ezt a ksztk. Mert ugye lehet vzen, fldn s levegben is harcolni, igaz a front csak egy helyen van s mindenki mindenkit tud lni, de sebaj bocsssuk meg nekik ezt a dolgot. Aztn pedig ott van a bereklmozott hr, miszerint highly detailed graphicsel fogunk tallkozni a jtkban. Ht ... khm ... hogy is fogalmazzak? Node ne menjnk ennyire elre, rdekel mg a sztori? Akkor maradj velnk!

Hatalmas krdjelekkel a fejem fltt azrt igyekeztem profinak maradni s belemerltem a jtk tesztelsbe. Mondanom sem kell, hogy az els pr meccs utn krvonalazdni kezdett bennem egy 3/10-es rtkels, mert ugye nem szeretem ha t akarnak verni a beharangoz videkkal s kpekkel. A jtk grafikja ugyanis nagyjbl olyan tz vvel le van maradva a megszokottl, hiszen manapsg egy mobilos anyagnak olyan dbbenetes a grafikja, hogy arra jelzket is nagyon nehz tallni. Az Aftermath a kzepes sznvonalat is csak nagyon j szvvel ri el. Aztn vgre rjttem arra, hogy itt tulajdonkppen egy terepasztalrl van sz s minden jrm amit mozgatunk csak egy tvirnyts jtk. Ekkor mr azrt valamivel engedkenyebb kezdtem lenni. Vgl pedig olyan 10-15 meccs utn azon vettem szre magam, hogy piszkosul lvezem a lvldzst, ami kevs jtknak kijr kivltsg manapsg. Nem frusztrl, nem idegest, csak tiszta, hamisthatatlan, tmny lvezet.

Ahogyan azt mr korbban rtam, a csata tbb „fronton” is jelen van, lehetnk lgprns csnakkal, harckocsival s helikopterrel is. Az elz kett jrmnek ugye logikusan meg vannak a sajt korltjaik ezrt nem is volt krds, hogy a levegben szabadon repked helikopterrel fogok nekimenni a jtknak. A kis vadszkopternk mozgkony, knny irnytani, kicsit nehzkesen forog (de ez logikus ugyebr) de nagyon hatkonyan lehet vele szeletelni az ellent. Termszetes ellenfele a harckocsi, aminek masszvabb a pnclzata s knnyedn clra tud tartani, nagyot t s nehz elle elmeneklni. Ha 1v1 csatba kerlnk egy harckocsival akkor ritkn jhetnk ki gyztesen a szitubl. A fldi jrmveknek egybknt a hts rsz a gyengje, szval az els rgtnztt kettes raktnkat arra hasznljuk fel, hogy valakit vratlanul jl fenkbe puffantunk, mire megfordul kap mg egy harmadikat is s akkor mris rgtn jobb eslyekkel mehetnk neki a prbajnak.

Egy meccsben olyan 8-10 jtkos lehet egyszerre, ebbl kifolylag se nagyon rthet szmomra a Massive cm, de prblok inkbb tllpni ezen a dolgon. A kicsi jtktr s a gyakori respawn miatt viszont ennyi ember is bven elg a j kis multiplayer mkzshoz. A megnyert csatkrt pnzjutalom jr, az els hrom helyezet kap egy ldt, aminek a kinyitsa termszetesen nem kt perc. Erre hrom res helynk lesz, szval rdemes ezeket mindig feltltve tartani. A kapott pnzmagrt fejleszteni tudjuk a jrmvnket, hogy az mozgkonyabb, ersebb, tkpesebb legyen. Mieltt belevgnnk valami fejlesztsbe azrt gondoljuk t alaposan, hogy rdemes-e r klteni, hiszen lesznek olyanok amik nem csak pluszt hanem minuszt is eredmnyezhetnek, pldul mozgkonysg tern, ami ebben a jtkban a legfontosabb dolog. Vgl pedig de nem utols sorban kapni fogunk kpessg pontokat is, amikbl termszetesen extra skilleket tudunk felaggatni kedvenc harci jrmvnkre. A Basilisk (ez az els vsrolhat kopter) esetben nekem ebbl a kedvencem a „Charged Fire” volt ami annyit tesz, hogy ha pr msodpercre megllunk, akkor a clzott lvsnk valamivel ersebb lesz. Ez egy ll ellenfl esetben aki radsul mg httal is van neknk nagyon sokat tud dobni a sebzsen. Alapveten egybknt rdemes mindig zoomolva clozni mert ilyenkor is tbbet fogunk sebezni.

A jtkban termszetesen kapunk jutalmat a napi bejelentkezsrt (Daily Reward), lesznek kihvsok (Tasks), eredmnyek (Achievemnts), valdi pnzrt arany rudakat tudunk vsrolni, amiket klthetnk idgyorstsra, esetlegesen gyorsabban tudunk respawnolni csata alatt, vagy pedig vsrolhatunk olyan harci festseket amik extra kpesgekkel ruhzzk fel azt, de sajnos csak korltozott ideig. Csatlakozhatunk klnhoz, a csapatok kztt idnknt hbor lesz, ami alatt klnbz feladatokat teljestve jutalom ti a markunkat. Kzs a cl, kzs a feladat, dolgozzunk meg rte. Idvel termszetesen jobb s ersebb jrmveket is vsrolhatunk, rdemes kiprblni mindegyiket, ki tudja neked lehet nem is fog bejnni annyira a kopter, mert te az a mozgkonyabb lgprns fajta vagy. Itt is lesz VIP tagsg ami klnbz elnykkel jr, ennek van egy fix havi dja illetve tetves lasssggal sima jtk alatt is jnni fognak a VIP pontok szval ha kitart vagy idvel szintet tudsz lpni. A tagsg egybknt legfkppen a fejldsnket fogja meggyorstani illetve a napi bevtelnk is megtbbszrzdik, szval ha elhivatott vagy rdemes r beruhzni.

Ahhoz kpest mekkora dbbenetes csalds volt a jtk els blikkre, meglehetsen magas pontszmot kapott tlem. Hogy mirt? Mert egyszeren annyira lvezetes vele jtszani, hogy megrdemli ezt az ersen kzepesen j pontszmozst. Nem minden a kls, a jtklmny az egyik legfontosabb dolog manapsg. Mindenkppen tegyetek vele egy prbt, mert megri!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live