[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3808 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 19489 kreditet gyjttt

2019 janur
08:02 Star Trek: Fleet Command - Teszt (iOS)

Rgta vrtunk mr valami hasonlra.
2009-ben a ma mr filmes legendnak szmt J.J. Abrams kitallt valami egyszen egyedi s eredeti mdszert arra vajon hogyan lehetne nyomni egy resetet a Star Trek trtneten mindekzben mgis hnek maradni az eredetihez. Mi mssal oldhatta volna ezt meg, mint mr a Lostban is bevlt j reg idutazssal, hatalmas csavarok, remek karakterek, sok-sok humor s me; a Star Trek jjszletett, megfiatalodott s ezttal olyan kalandok vrnak hseinkre amikkel eddig mr sose tallkoztak. Az els rsz egszen egyszeren zsenilisra sikeredett, a folytatsok minsge mr megkrdjelezhet, nem vletlen hogy a harmadikhoz mr nem is adta a nevt J.J.

Megszmolni se lehet mennyi jtkadaptci kszlt a Star Trek alapjn, de valahogy egyik se sikerlt olyan jra hogy mg vek mlva is emlkezznk rjuk. n legalbbis nem sok olyan cmet tudnk felhozni amire bszke lehetne a cm. A Star Trek Fleet Command a bemutat alapjn gretesnek tnt, lssuk ht milyen lett a vgeredmny.

Az legjabb mobilos Star Trek termszetesen az j univerzumban jtszdik, a feladatunk az lenne, hogy felptsnk egy ers s legyzhetetlen bzist s klntrsainkkal vllvetve harcolva, uraljuk az egsz galaxist. Persze ez tbb mint lehetetlen, de ha mr elrjk hogy a mi klnunk legyen az els az is nagy dolognak szmt. Ehhez els krben szksgnk lesz egy hajra, egy kapitnyra, egy ers legnysgre s sok-sok megnyert csatra. Mire vrunk mg?

A Fleet Command egy elgg komplex MMO RPG jtk, eleinte taln el is lesznk veszve abban a sok mindenben amit csinlni lehet. A ksztk clja az volt hogy minden tpus jtkos megtallja a szmtsait. Ha csak laza casual gamerek vagyunk, akkor megtehetjk hogy csak naponta prszor fellpve, szpen nyugiban ptgetjk a bzisunkat, teljestve kzben pr kldetst. Ha valamivel elhivatottabban vagyunk, akkor cltudatosan haladunk elre a fejlds tjn s alaposan tgondoljuk mikor mit fejlesztnk. A profi fanatikusok meg teljestik minden nap a napi kihvsokat, bekapcsoljk az rtestst, hogy mindig kpben legyenek mikor mi kszlt el mi ll kszenltben, folyamatosan fejlesztik a bzist, a hajkat, a legnysget s persze soha nem hagynak ki egy lehetsget sem a csatzsra.

Eleinte csak egy hajnk lehet, egy Realta osztly kisebb cirklval indulunk, ami kicsit hasonlt az Enterpise-ra. rdekes mdon a kapitny nem Kirk lesz hanem Sulu s vgig az egsz jtkban jobb kapitnynak bizonyul mint szeretett hsnk. Nagyon fontos a jtkban, hogy kit vlasztunk kapitnynak, ahogyan az is hogy ki legyen a kett helyettese, k ugyanis komolyabb kapcsolatban fognak llni egymssal (nem nem gy), prblgatva a lehetsges vltozatokat ltni fogjuk hogy melyik helyettes milyen arnyban ersti a kapitnyt s ezzel egytt sszessgben a haj ereje is nvekszik. Minden tisztnek lesznek specilis kpessgei, trekedjnk arra, hogy ezek a lehet legjobb szinkronban lljanak egymssal. Sajnos a ksztk nem figyeltek oda, hogy hek legyenek a filmhez, hiszen logikusan Kirknek kne a legjobb vezetnek lenni, akit Spock s McCoy (a kett legjobb bartja) kne hogy a legjobban erstsenek (Attack, Defense, Health), de nem. Sulu bizonyul a legjobbnak akit els krben Uhura s McCoy erstenek a legjobban. De ne akadjunk fel ilyen aprsgokon, ez egy j idsk, tele jdonsgokkal s j lehetsgekkel ugyebr.

Szval lssuk akkor hogy alapveten miket lehet csinlni a jtkban. Termszetesen els krben lesz egy hihetetlenl hatalmas rtrkpnk, tele rendszerekkel s bolygkkal. Minden rendszer el lesz ltva egy szmmal, ami azt mutatja hogy milyen erssg ellenfelek, bnyszni val mezk s kldetsek lesznek benne. Ahogyan azt mr megszokhattuk lesz egy rbzisunk amit kedvnkre tudunk utaztatni az univerzumban brhova. Bzisunkat blrl fejleszthetjk, nyersanyagot termelhetnk, fejlesztseknek kezdhetnk neki, kvlrl pedig sszesen akr hat klnbz dokkot is felhzhatunk r, teht egyszerre sszesen hat hajval machinlhatunk, de hogy meglegyen az sszes ahhoz sokat (nagyon sokat) kell fejldni. A harmadik dokkhoz pldul tizenhetes fplet kell, ami a maximum tvenhez kpest azrt nem kevs. A tesztels alatti egy ht alatt nekem tzig sikerlt eljutnom, gyhogy sajnos csak kett dokkom volt, de eleinte ez is elgnek bizonyult.

A bzis fejlesztegetsen s ptgetsen kvl lesznek hajink, amiket ugyancsak fejleszteni lehet, egyrszt alkatrszek szempontjbl, msrszt pedig tapasztalati pontok alapjn is. Ha sikerlt minden alkatrszt kigyrni hajnkon akkor Tiert tudunk vele lpni, ezzel minden statjt emelve egy szinttel, majd indulhat ellrl a gyrogats. a hajnknak sszestett power szintje lesz, amit befolysol a kapitny, a legnysg, a hajn lv alkatrszek s termszetesen az ltalnos szintje is. Szval mint lthatjtok lesz mit fejleszteni rendesen, a hozzm hasonl fanatikusoknak ez maga a menyorszg.

Harmadik krben ugye nagyon fontos a legnysg, illetve a tisztek toborzsa. Ez a rsze a jtknak ami ugye a legersebb bevteli forrs, hiszen ha nem vagyunk megelgedve az alap toborzssal, akkor nmi pnzbefektetssel gyorsthatunk ezen a folyamaton. Legnysget tbb csomagbl is toborozhatunk, lesz ugye a standard, a prmium, az ultra, a Federcis, a Klingon s vgl a Romulan csomagok s ldk. Mindegyikre kln tokenek lesznek, ha a folyamatot fel akarjuk gyorstani akkor ugye valdi pnzrt vsrolni kell, nem is keveset. Szerencsre a jtk nincsen elszllva magtl tbb fajta csomagot vsrolhatunk s mindegyik 4.99-be kerl.

A rengeteg fejlesztsen s ptgetsen kvl ott lesznek az ltalnos kldetsek, amiket teljestve egsz szpen lehet fejldni. Vgl pedig de nem utols sorban szmtalan jtkosal tallkozhatunk, akik nem kevs borsot fognak az orrunk al trni. A lvl 10-es fplet utn mr lehetsgnk lesz arra, hogy megtmadjuk a tbbi jtkost, olyanokat akik mondjuk bnysznak (ezzel ellopva a lootot) vagy csak ppensggel tmadni tmadt kedvnk, ilyenkor nem rt csata els egy kicsit felfedezni a helyzetet (scout) s csak akkor tmadni ha biztosak vagyunk magunkban. Szerencsre vgleg egyik hajt vagy legnysget sem veszthetjk el, ha bukunk egy csatt akkor visszakerlnk a bzisra s meg kell javtani a hajt. Minden ptsi, fejlesztsi, javtsi munklatokhoz id kell, ezt az idt termszetesen le lehet rvidteni ha rendelkezsnkre llnak ehhez toknek vagy ha ppensggel vettnk valdi pnzrt idgyorst tokenek csomagot.

A Star Trek Feelt Command egy nagyon kellemes s j jtk. El lehet lenni vele, a krds mr csak az, hogy tged mennyire kpes lektni egy ilyen jtk. Van benne lehetsg bven, de gy vlem hogy egy id utn vontatott s repetitvv vlik benne minden tevkenysg. Mondom ezt azrt mert vannak olyan jtkok amiket tbb mint t ve jtszok s tisztban vagyok azzal, hogy mi a siker titka, a Fleet Command pedig egy httel ksbb mr nem annyira sztnz, hogy tovbb toljam. Persze n futszalagon tolom a jtkokat, veled kedves olvas biztosan mskpp lesz. Ez egy j jtk, szp grafikval, kellemes zenvel vgigksrve, aprbb bugok azrt lesznek, de ezeket idvel gyis orvosolni fogjk, rdemes tenni vele egy prbt.

7/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(online)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(online)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(online)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live