[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4168 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21024 kreditet gyjttt

2018 December
10:39 Dank Tanks - Teszt (iOS)

Htvgre egy kis multis mkzs?
Bevallom a Dank Tanksnek nlam elgg hnyattatott sorsa volt, mivel els blikkre dbbenetesen gyenge eresztsnek tnt. Aztn erszakot vettem s sz szerint knyszertettem magam arra, hogy tovbb toljam vele t percnl. A vgeredmny egy egsz kellemes sszkp lett, maradjatok velnk.

A Dank Tanks gyakorlatilag olyan mint egy trsasjtk, csak ppensggel vals idben megvvott tankos csatrozsokkal prezentlva. Klnbz tpus feladatokkal fogunk tallkozni, s a cl kivtel nlkl minden esetben az, hogy a ngy vesus ngy felllsbl az egyik csapat nyertesen hagyja el az arnt. Pontozskor a jtk figyelembe veszi, hogy ki volt a legrtkesebb jtkos (MVP = Most Valuable Player) aki valamivel tbb pontot fog kapni mint a tbbiek.

A jtkban tbb fle fizeteszkzzel is tallkozni fogunk els krben ott lesznek az gynevezett tank pontok, ilyet minden meccs utn kapni fogunk, ha a csapat nyer akkor tbbet ha nem kevesebbet, ezeket a pontokat minden esemny utn meg tudjuk duplzni nmi reklm megnzse utn persze, egybknt meg random csomagokat tudunk belle venni. Erre egsz nap lehetsgnk lesz, a csomagok vsrlsi rtke minden nyits utn egyre csak n, eleinte szz tank pont egy lda ami ksbb az egekig is felemelkedhet. Szerencsre ez a fokozatos szisztma a kvetkez nap elejn nullzdik, szval ha megfogadtok egy j tancsot tszznl drgbb ldt ne nyissatok, sproljatok a maradk pontokkal msnapig.

A ldknak ngy klnbz rtke lesz, a jl megszokott sznekben pompznak (teht zld, kk, lila s arany a legrtkesebb). A bellk nyitott ajndkok lehetnek tank krtyk esetlegesen pnz vagy fejlesztsi alkatrszek is, de ehhez el kell rnnk egy adott szintet. Eleinte ugye csak simn krtyk gyjtgetsvel lehet fejleszteni a tankokat (upgrade), minden szinttel egyre ersebbek, gyorsabbak s hatkonyabbak lesznek. Aztn ksbb majd technikai fejlesztsekbe is belemehetnk (Tech) de ehhez specilis chipekre lesz szksgnk. Amikhez egyrszt el kell rni egy adott szintet, msrszt pedig vgtelen mennyisg farmmal lesz csak meg a kell mennyisg illetve termszetesen valdi pnzrt is lehet vsrolni a Tech Chips ldbl, ami persze random adja a chipeket.

Ahogyan az mr szinte alapnak szmt a tankokat is sznek szerint lehet csoportostani s ezek mutatjk nem csak az rtkket de az erejket is. Minden tank hrom kpessggel rendelkezik, lesz egyrszt a sima lvs, aztn lesz valami specilis tmads, olyanok mint akna, rakta, esetlegesen egy vdelmi mini-gun torony, vgl pedig de nem utols sorban lesz egy olyan kpessge ami vagy szerelssel vagy gygyulssal kapcsolatos. Ezek vagy csak rnk lesznek hatssal vagy ha van valami tvolsgi aurjuk akkor a kzelnkben lv csapattrsakra is kihatssal lehetnek. Ez klnsen tetszett a jtkban, hogy mindig meglesznek a szerepkrk, fleg egy jl mkd csapatban, lesznek az gyessgi tmad jtkosok illetve lesznek a support, msokat tmogat team playerek. Ha ezek sszedolgoznak egymssal senki sem llhat az tjukba.

Mint minden j multiplayer jtknl itt is klnbz szablyokkal, klnbz tpus meccsekkel fogunk tallkozni. Lesz olyan meccs amikor a cl az, hogy a plyn tallhat csillagokat felvegyk s azokat igyekezznk megtartani, termszetesen ha valaki kil minket akkor megkapja a nlunk lv sszes csillagot, az a csapat nyer akinl a vgn tbb lesz. Ennek van egy olyan vltozata is amikor bizonyos pontokon kristlyok termeldnek, ezeket kell gyjtgetni, ha valaki kil minket akkor a nlunk lvket nem automatikusan megkapja, hanem els krben elejtjk azokat, teht ilyenkor a szemfles csapattrsaink is fel tudjk venni mentve egy kicsit a helyzetet. Aztn lesz olyan vicces meccs amikor kzpen tallhat egy hatalmas gumilabda ezt kell felvenni, elvinni a msik csapat kapujhoz s glt lni vele. Olyan is lesz amikor az ellenfl bzist kell kilni ami egy hatalmas kristly, ennek meglehetsen sok lete van szval nem lesz knny dolga vele az embernek. Kivtel nlkl mindig a csapatmunkn van a hangsly, az nzzsnek itt semmi rtelme s nem kifizetd annak lenni. A labds vltozatnl pldul egymsnak is tudjuk paszolni a lasztit, ha meg nlunk van biztosan nem jutunk el a kapuig ha a tbbiek nem fedeznek minket. J stratgia tud lenni a bezrs is, hiszen ha valaki elllja az utunkat nem tudunk tovbb menni, csak ha kikerljk, szval vagy kiljk magunkat a zrlatbl vagy minket lnek hallra. Ezekhez a trkkkhz is csapatmunkra lesz szksgnk s az ellenfl csapatnak is.

A Dank Tanks egy kzepesen j jtk, el lehet lenni vele ideig rig, de ha nincsen egy sszeszokott csapatunk, vagy ha nem tallunk egy j kis aktv klnt akikkel egytt lehet tolni, akkor hamar bele fogunk unni az llandan elvesztett meccsekbe. Rtegjtknak rzem, nem fog mindenkinek tetszeni, kiprblni viszont mindenkppen rdemes. Te is adjl neki t percnl tbbet!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live