[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3990 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20299 kreditet gyjttt

2018 September
08:14 Left to Survive - Teszt (iOS)

Walking Dead illetve Left4Dead utn, szabadon.
A Left to Survive tipikusan az a jtk, aminek kell egy kis id hogy kiforrja s hogy beforrja magt a szvedbe. Nlam els blikkre kb. 4-5 pontrl indult, majd mire belemelegedtem feltornszta magt egszen 7 pontig, hogyan sikerlt ez neki s mirt hamarosan kiderl, maradjatok velnk!

Az emberisg mr rgta megrett a kiirtsra, mindig is tudtuk hogy ha nem mi vgznk magunkkal, akkor a termszet teszi meg majd helyettnk. A tudsok eredetileg j szndkkal ksztettk a vakcint, cljuk mindenfle betegsg elleni vdekezs lett volna, esetlegesen a gygytsa. Ehelyett kiss balul sltek el a dolgok s az emberisg kb. 90%-bl lhalott zombikat csinlt. Itt a vilg vge, a zombi apokalipszis, a maroknyi tllk az letkrt kzdenek, de ahogyan az lenni szokott, a legnagyobb veszlyt nem a jrklk jelentik.

A Left to Survive els krben egy kellemes ki lvldnek tnik, elkpeszt grafikval s meglepen knyelmes irnytssal. Embernk magtl fog mozogni elre htra, htrl ha kell, kzeledik ha gy alakul, neknk csak clozni, lni s tllni kell. Illetve lesz pr felszerels ami ezt meg fogja knnyteni, ilyenek a macheta, a kzelharci tlls rdekben, az elsseglycsomag illetve a grnt a nagyobb tmegek irtsra. Ezek a felszerelsek vgesek, ha kifogynak akkor csak random ldbl kaphatunk bellk illetve termszetesen valdi pnzrt brmikor vsrolhatunk is kedvnkre, vagy ameddig a takarnk elr ugyebr.

A lszer szerencsre vgtelen, a trazs viszont az egyik legfontosabb tnyez a jtkban, hiszen valahogy mindig a lehet legrosszabb pillanatban fogy ki a fegyvernk, hiszen szmtalan olyan ellenfl lesz aki ezt kihasznlva lemardossa az letnk felt. Hozztennm, hogy szerencsre a zombik ltali srls nem vezet fertzshez s zombivvlsos lhallhoz sem. Csak akkor halunk meg, ha elfogy a HP. Ez j dolog, bosszant s kiss lehetetlen lenne gy jtszani hogy a fertzs bajhoz vezethet, illetve ez is csak egy jabb lehetsg lett volna a ksztknek ahhoz, hogy egy jabb consumable-t belerakjanak a jtkba, olyat mint amilyen a zombirex volt pldul. Lesznek rohangl zombik, akikkel ha nem vigyzunk pillantok alatt az arcukba kerlnek s hallra mardosnak minket, lesznek lvldz, felrobban, messzirl jra s jra az arcukba ugrl szrnyetegek, lesz itt minden annak rdekben hogy kimljunk. rdemes a robban hordkra figyelni illetve a kipukkan pocakos zombik az ellent is sebzik, szval ezekkel a lehetsgekkel is lni kellene.

Adott lesz egy primitv kis sztori ami termszetesen senkit nem fog rdekelni, a f vonalon nem tudunk majd kedvnkre vgigrohanni, mert csak egy adott tzer (power) utn fogja engedni a jtk a tovbbhaladst. Szerencsre szmtalan mellk s farmols kldets lesz amikkel fejldni lehet, leginkbb a fegykat lesz rdemes gyrni, de a rendelkezsnkre ll bzis is ugyanilyen fontossggal br, hiszen a pnz kivtelvel minden nyersanyagot itt is termelni tudunk majd s gondolhatjtok, hogy ebbl bizony sose lesz elg. Egy id utn meg fog jelenni a PvP lehetsge ami nagyban feldobja a kicsit mr unalmass vl egyszemlyes hentelgetst. Az 1v1 s 2v2 opcik tkletesen passzolni fognak mindenki jtkstlushoz, sajnos a meccsek gyakran laggosak, de ettl fggetlenl nagyon lvezetes, intenzv mrkzsekre lehet szmtani. Nagyon fontos a helyezkeds s hogy a random ledobott csomagokat mindig felvegyk, de vigyzat, amikor megmozdulunk, nylt clpontt vlunk, illetve figyeljnk a magaslati pozcikra is, mert innan beltni az egsz plyt, de cserbe mi is knny clpontt vlunk, lvn ott a magasban nem lesz majd fedezk.

A PvP remek lehetsg arra, hogy egy meccs alatt felljk minden kszletnket, amiket knkeserves lasssggal sszefarmoltunk a single jtk alatt. Szval azt tancsolom, hogy csak sszel tolja mindenki, klnben pillanatok alatt azon kapjtok magatokat hogy valdi pnzrt vsroljtok a ldanyitogat kulcsokat. A msik rendkvl lvezetes multis lehetsg a jtkban a raid lesz, avagy ms jtkosok bzisnak a megtmadsa. Ezzel egy jabb fejlesztenival opci lp a jtkba, egyrszt a helipadot (ettl n majd a kopter lete) is gyrni kell, msrszt pedig a madron lv minigunt s raktkat, mindkett rendkvli fontossggal br, amikor ms jtkosokat tmadunk, ugyanis a bzist vd tornyok s emberek pillanatok alatt leszednek minket ha nem vagyunk elg ersek. rdemes els krben a tornyokat leszedni, majd szpen mdszeresen, sorjban lekapni minden pletet. Ha meg esetlegesen azt ltjuk hogy nincsen mr elg lete a helikopternek, akkor meg vadul kezdjk el a fpletet lni, hogy legalbb kett csillagra teljesteni tudjuk a tmadst, mert a meccs vgn ezen fog mlni a loot. Els csillag az tven szzalk, kett csillag a fplet, hrom csillag pedig a teljes pusztts. Msokat tmadni termszetesen zemanyaggal tudunk, ami bizonyos idkznknt tltdik magtl, illetve reklmnzegetssel is fel lehet tlteni, ha meg ez a lehetsg elfogy akkor termszetesen pnzrt is lehet venni benzines kannkat.

A Left to Survive egy ers, kzepesen j jtk, akr hossz idkre is le tud ktni, gyengn indt majd jl belehz, pont olyan temben hogy mg mindenkinek el tudja kapni az rdekldst. Egy kicsit nehz vele tolni rfizets nlkl, fleg mert meglehetsen jk s kedvezek az akcik, mondom ezt fleg azokra a fegyverekre, amiket ingyen kiprblhatunk majd harmad vagy negyed ron, aranyrt meg tudunk vsrolni. Ezek a cszlik egybknt csak egyszer elrhetek, szval rdemes sszerakni olyan 150-200 aranyat s megvenni az egyik ilyet, mert ezek bizony nagyon de nagyon OP vasak. rdemes kiprblni a jtkot, a stlus kedvelit napokra akr hetekre is le fogja ktni.

7/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live