[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4165 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20954 kreditet gyjttt

2018 August
08:05 Injustice 2 - Teszt (iOS)

Vajon hogyan lehet mobilra tltetni egy olyan sszetett s komplex verekeds jtkot mint az Injustice?
A Midway Games 2009-ben nem sokkal a gazdasgi vlsg utn sok ms cggel egytt csdbe ment. Kellett egy kis id amg a vezetsg sszeszedte magt, megtartottk a csapat nagy rszt s jraalakultak Netherrealm Studios nven s a 2011-es Mortal Kombat jragondolsval valsggal a kztudatba robbantak. Vrhat volt, hogy ezzel mg nincsen vge, viszont a 2013-as folytats eltt egy svdcsavarral piacra dobtk a Injustice - Gods Among Us (ugyancsak verekeds jtkukat). Ahol nem a brutalitson s a valsgh (nha tlsgosan is) kivgzseken volt a hangsly, hanem fogtk a DC univerzum szuperhseit, egy kupacba raktk ket, alapul vettk az eredeti (valljuk be zsenilis) Justice League konfliktust s egy rendkvl szrakoztat s ltvnyos bunyzst csinltak belle. A Mortal sorozat rajongi kztt kiss megosztott volt a vlemny, de az ltalnos 78%-os metacritic pontozs valljuk be a mai napig nagyon jnak szmt.

Nem is volt krds teht, hogy folytatni fogjk, a 2015-s Mortal Kombat X utn kt vvel ksbb ki is jtt az Injustice 2. Mondanom sem kell, hogy a jtk bombasiker lett, kijavtottak benne minden apr hibt, felturbztk amit kellett, lelasstottk ami tl gyors volt s voila a mai napig kzel 90%-on cscsl. Nem is volt krds teht, hogy kszteni fognak belle egy mobilos vltozatot, az els rsz iOS vltozathoz nem volt szerencsm, de a msodik rsz ppen a napokban jtt szembe velem.

Az Injustice 2 mobilos jtk ahogyan az elvrhat volt egy ezerszer egyszerbb s vgletekig lecsupasztott vltozata a zsenilis nagytessnak. Valjban igencsak kicsi lesz a lehetsgeink trhza, hiszen lesz egy alap minden karakternl jelen lv 3 hites komb, amihez csak a kpernyt kell tapizgatni, majd lesz a ngy irny (elre, htra, fel s le amikkel dashelni lehet) majd pedig maga a vdekezs, amit vagy az adott gombbal vagy a kett junkkal tudunk elrni. Namost a vdekezs olyan dolog amit jval az ellentmads eltt meg kell kezdennk, klnben nzhetjk ahogy vgigvernek minket a kpernyn. Ezeken kvl minden hsnek lesz pr specilis tmadsa ami hez a cskok folyamatosan tltdnek, ekkor jn a komoly stratgizs hogy a speckkra kltsk a cskokat vagy pedig az sszeset felhasznlva egy egy vgs s ltalban hallos kivgzsszer tmadsra. Nincsen counter, nincsen ellentmads, nincsen break, nincsen semmi. Szval egy nagyon de nagyon buta, adok kapok stlust kell felvennnk a siker rdekben, ami eleinte fjdalmasan primitvnek fog tnni. De!

Itt van egy hatalmas nagy de; a jtk annyira magval ragad, ltvnyos s lvezetes, hogy egyszeren kptelenek lesznk abbahagyni. Megszokjuk azt a keveset ami van, elfogadjuk s megszeretjk, majd nem is olyan sokkal ksbb mr szeretni is fogjuk. Rg volt mr olyan jtk ami elsre ngy ponttal indul nlam s ennyit ingadozott volna a tesztelgets alatt. Az Injustice mobilos vltozata ilyen. Fogalmam nem volt mennyit adjak r, hiszen valljuk be nagyon megszerettem, aztn jtt valami ami mindent eldnttt, de ne menjnk ennyire elre.

Az Injustice 2 ott folytatja a sztorit ahol az els rszben vget rt, nagyon rdekes s ltvnyos is, ami szerencsre mobilon is megtekinthet st vgig is jtszhat. A fejezetek t account szintenknt elrhetek, teht nyilvn az els fejezet ts szintnl lesz elrhet, majd a msodik tznl jn s gy tovbb. A sztori mdnak a lnyege a trtnet, nem lesznek olyan komoly s izzaszt bunyk benne, de arra pont elg lesz, hogy kicsit megismerkedjnk ms hskkel is. A kampny mr ennl sokkal hasznosabb, itt kett nehzsgi fokozaton mehetnk vgig a sok-sok harcot s ellenfelet tartalmaz hadjraton, ezzel sokat fejldve s nha mg ruhkat is kapunk kedvenc embernkhz. Az Arna lesz az egyik leglvezetesebb rsze a jtknak, itt ugyanis l, hsvr emberek ellen kzdhetnk, ami egszen ms lmnyt fog nyjtani mint a tbbi csatrozs. Sajnos embereinknek t bunyra szl a szavatossga, ezutn elfradnak s vrni kell addig amg kipihenik a fradalmakat, illetve ha esetlegesen mr van tbb karakternk akkor velk is csatba szllhatunk. Lnyeg a lnyeg, hogy egyszerre csak hrmat vihetnk magunkkal, a gp pedig t klnbz nehzsg ellenfelet fog kidobni neknk, akik kzl kedvnkre vlogathatunk majd.

Grindolsra s farmolsra is lesz lehetsg bven, egyrszt ott lesz az „Operation” ami akkor vlik elrhetv amikor megkapjuk a negyedik hsnket, ez a legrosszabb esetben is egy heti mindennapos bejelentkezs utn meg fog trtnni, n egy pnclos, hrom csillagos Supermant kaptam, rltem is neki mint majom a farknak, hiszen ezzel rgtn a legersebb hs vlt belle ami mr els szinten is megmutatkozik. A „Resource” menpontban nyersit tudunk farmolni, a „Challenge”-nl valami klnsen ers ellenfl ellen mehetnk csatba, ha a kvetelmnyeket teljesteni tudjuk. Minden esetben ruhk, XP s egyb nyersik lesz a jutalmunk. rdemes a hero shardokat (ami a fizets tartalom a jtkban) flrerakni s amikor sszejn belle 500 bevltani aranyra, ez lesz a legfontosabb dolog a jtkban hiszen ezzel tudjuk a hseink kpessgeit fejleszteni s ahogy egyre tbb lesz bellk, fokozatosan nveked szinten, termszetesen egyre nehezebb is lesz szinten tartani ket. Vgl pedig de nem utols sorban, megtehetjk hogy ligba csatlakozunk ahol 29 msik emberkvel lhetjk a jl megszokott klnbeli letnket. Lesz itt minden ami elvrhat, egyrszt chat, lesz shop, lesznek kzs raidek ahol az els hrom ember komoly jutalomban rszeslhet s persze adakozni is tudunk majd krtykat, hiszen lehetetlen lenne minden egyes szuperhst sszeszedni a multiverzumon bell, rfizets nlkl mindenkppen.

Nem fogok kertelni s tovbb kerlgetni a forr kst, mert elgg vegyesek az rzseim ezzel a cmmel kapcsolatban. Mert egyfell ugye ott van a dbbenetesen szp ltvny, a prgs, folykony jtkmenet, a hihetetlenl designos s ltvnyos menrendszer. Msrszrl meg ott van a tny, hogy tbb mint egy ve a piacon van mr, de mg mindig olyan szinten bugos, lass, konstans levgja az embert, ha peches vagy s mindezt rosszkor teszi, pldul akkor amikor ppen a profilodat menti, akkor sajnos korrupt lesz a mentett llsod s bukod ez egsz accoutodat s a progresst is. Ekkor rtettem meg, hogy mirt halott minden kln, mirt nem ltni aktv jtkosokat, igaz az Arnban mindig van ellenfl, de lehet hogy akkor k nem is emberek hanem csak a hseikkel jtsz AI, nem hinnm mert ehhez tl jl jtszanak. Mrges s elkeseredett voltam egyszerre, ejnye s a bejnye!

Lnyeg a lnyeg, az Injustice 2 mobilos vltozata egy katasztrfa support szempontjbl, hiba j s lvezetes, ha letemben elszr trtt meg velem (s azrt valljuk be jtszottam mr pr jtkkal), hogy buktam az egsz mindent amit idig elrtem. Sajnlatos dolog, de a jelenlegi helyzetben gy egy vvel a megjelens utn sem adhatok tbbet ennl a jtkra, sajnlom. De kiprblni mindenkppen rdemes, de nehogy kltsl r akr egy forintot is mert elbb vagy utbb nagyon meg fogod bnni, amikor esetlegesen te is mindent elvesztesz majd.

5/10
4 komment

[13] Cash Bacsi
Aug 21., Tuesday 16:17 #4
Szvesen olvasunk valami ellenvlemnyt, htha valaki nem tapasztalt ilyen durva dolgokat ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Aug 19., Sunday 13:06 #3
A nagygpes tesjval mai napig el-eljtszogatok, ha mst nem, nhny eventet megcsinlok a szettekrt. Illetve legalbb a main karakteremnek meg akarom csinlni a Legendary Multiverse eventjt (mr nem sok kell hozz). A mobilos verzival annyi id tltttem, amg Cyborg skinjt kiszedtem.

Sajnlom, hogy ilyen komoly hibk vannak benne, mert ez a lerst olvasva vgkpp nem rzek ksztetst, hogy erre a verzijra rnzzek.
I am such a B.A.
[13] Cash Bacsi
Aug 19., Sunday 10:46 #2
Vlasz Dude (#1) zenetre
Ne is mond ... a komplett tesztet t kellett dolgozni a fejemben, mikor ez megtrtnt. Majd utna olvastam s sajnos nagyon gyakoriak az ilyen esetek, de mg ennl is szomorbb, hogy egy v alatt semmit nem tettek ez ellen. Pedig a jtk minden egyszersge ellenre piszkosul lvezetes s j ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[51] Dude
Aug 18., Saturday 19:56 #1
Kr rte.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live