[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3870 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 19959 kreditet gyjttt

2018 jlius
09:36 ARK: Survival Evolved - Teszt (iOS)

Jurassic Parkban egy szl gatyban …
A Jurassic Parkot gondolom nem kell senkinek se bemutatni, mert ugye gy alakult, hogy az X generci a regnysorozat s mozifilmek ta felntt, szerencsre lehztak rla egy jabb rkabrt (Jurassic World), hogy a biztonsg kedvrt az Y generci se maradjon dnk nlkl. De vajon mi trtnik akkor, ha a manapsg oly divatos Battle Royale stlust megprbljuk rerltetni erre a vilgra? Hamarosan kiderl, ne menjetek sehova.

Magt a jtkot mr kzel fl vtizede fejlesztik, kijttek vele mindenfle formban s btban, vgl tavaly kihoztk a vgleges verzikat nagyteskra (PC, Xbox One, PS4) a fogadtats elgg vegyes volt, fleg hogy mr akkor is nagyban tombolt a PUBG s Fortnite rlet. n bevallom nem igazn rtem ezt a hisztrit a manapsg annyira divatos Battle Royale jtkok krl, mr akkor se igazn tetszett, amikor elszr a Division kiegsztjeknt (Survival) megismerkedtem vele. De most ez a divat nincs mit tenni.

A mobilos Ark egy vgletekig lecsupasztott vltozat, nincsen se sztori se semmi, fogalmunk nincsen arrl hol vagyunk, mirt vagyunk itt, kik vagyunk, mi is az az Ark?! Nmi primitv karakteralkots utn egy szl fehrnemben vgunk neki a nagy kalandnak, nem lesz semmi komolyabb betantsi idszak, egyszeren csak az irnytssal fogunk megismerkedni, ha valakit vletlenl elkapna a gpszj akkor szmra valban nagyon rdekess vlhatnak a dolgok.

Hiszen a legfbb clunk az lenne, hogy megptsnk egy bzist, tele megszeldtett dnkkal s sszefogva pr haverral legyzzk az ellensges jtkosokat. Mindehhez egy nagyon lass, krlmnyes s hosszadalmas folyamaton kell vgigmennnk, ami tbb rn keresztl is eltarthat. Teht a korbban emltett jtkokon felnevelkedve mindenki felejtse el az adrenalint pumpl jtkmenetet, itt csupaszon, res kzzel vgunk neki mindennek, darabokbl kell sszerakni a fegyvernket s minden hozzvalt neknk kell sszegyjteni a bzisunkhoz, de gy sz szerint, teht a falakat, ajtkat, ablakokat, mindent.

A jtk nagy hibja hogy egyelre nincsen valami jl kidolgozva a jtkments, teht ha kilpnk belle vagy valami miatt kidob minket akkor bukhatjuk az egsz progressnket. Ugyanez a helyzet akkor ha szembejn valami bszme nagy dn s ledarl minket, de ez mondjuk logikus. Szval ilyenkor kezdhetnk mindent ellrl. Viszont a jtk mellett szl a valdi tllsi lmny, hogy az embernek tnyleg olyan rzse van mintha ott lenne, valban meg kell kzdeni azrt hogy megmaradjunk.

Az ARK: Survival Evolved egy olyan cm amit szerintem az idsebb korosztlynak talltak ki. Knnyen lehet hogy bele fogsz szeretni, engem sajnos nem fogott meg, de ettl mg lehet j jtk, tegyl vele egy prbt s majd kiderl.

6/10
3 komment

[13] Cash Bacsi
jl 23., htf 9:40 #3
Vlasz Necroman Mk2 (#1) zenetre
n a Divisionben tallkoztam elszr ezzel a mddal ... ezt is rtam a cikkben. Nem kvettem figyelemmel a sztorit, mert a lehet legkevsb sem hat meg ... sajnos.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[57] renz
jl 23., htf 6:54 #2
A survival of the fittest, ami egy ark battle royal md, jval a br mnia eltt kijtt.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
jl 22., vasrnap 12:35 #1
Csak egy kis kipontosts: az ARK nem a kb. egy ve tombol battle royale rletet lovagolta meg, hanem a kb. 2010-tl eredeztethet tll (survival) jtkokat.
De attl fggetlenl nem rtem, hogy egy ilyen jtkot mirt mobilon nyomna az ember s nem PC-n vagy konzolon (a hardverignyen tl).
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live